Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТова за батманите не го знаех, по времето на Пътища аз бях в един ДФ, а борсата беше много, много далеч.
Така като гледам съм изтеглил късата клечка, много ме е яд, че не съм видял с очите си 40К на пътищата и цялата корида състояла се през онези години
Такова нещо не мисля, че ще видим вече
Да а....
Особенно като влезна индексния фонд....в началото на 2007 ....с по 30 % на ден....
А прогнозите за строителство ,застрахователли и банки бяха астрономически .... мисля че взех ФИБ над 10,8...на ипото....Мостовете скачаха със стотици . на ден... ...
Но аз не съм имал акции на Черепа......
За трасе вложих 25К за една акция и полувина и това ИПО бе края на борсата в РБ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение.....
Така е с брадатите лъжци..... - оскубват им ги, та чак да не порастат повече
п.п. - До прераждане...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТе са ... три сделки имам с тях...
Едно време вдигаха като невидели Пътища ,Мостове и Булстрад и затова ги наричаха Батманите...но после нещо спихнаха с чичо бож....
Така като гледам съм изтеглил късата клечка, много ме е яд, че не съм видял с очите си 40К на пътищата и цялата корида състояла се през онези години
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗасега само ще наблюдавам
- Като фурна без термостат си да го ева !
Нищо на вън! - Или ша гръмниш - или ще се самоподпалиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеХубу де, тези хубусници от Капман/ако те продават/ що не го правят на по висока цена?
Ще вземат по-висока цена от там предполагам и печалба, ако не са купували на 70
Не разбирам ква е идеята?
Някой, ако може нека ми обясни като на идиот
Едно време вдигаха като невидели Пътища ,Мостове и Булстрад и затова ги наричаха Батманите...но после нещо спихнаха с чичо бож....
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЕ па ранко ли ти е ? Това барем може да кажеш.
Коментар
-
Хубу де, тези хубусници от Капман/ако те продават/ що не го правят на по висока цена?
Ще вземат по-висока цена от там предполагам и печалба, ако не са купували на 70
Не разбирам ква е идеята?
Някой, ако може нека ми обясни като на идиотLast edited by polax; 02.10.2015, 15:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЕ па не искам
Е па ранко ли ти е ? Това барем може да кажеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Е па жертвай се ....биячо- и ще знаеш !
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Е па жертвай се ....биячо- и ще знаеш !
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениекой продава?
- Е па жертвай се ....биячо- и ще знаеш !
Коментар
Коментар