IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
    Ами супер си е, 60 лв на акция си е добра цена.
    Хубаво е че тези двете дружества са лесни за анализиране, тъй като според последните им отчети дето виждам имат само акциите в Гагарин и насреща кредитите от ПИБ. И цената плюс погасените кредити дава 62 лв за акция на Гагарин при едното и 57 лв за акция на Гагарин при другото дружество. Според мен цената може и още по-висока да бъде, но все пак добре - стойностните инвестиции се отплащат

Честито на акционерите!
    А не бъркате ли Enterprise value с Equity value?
    Гагарин вече е гарант по заемите на акционерите, а вие ги включвате към екуити-то... По тази логика, всеки допълнителен лев дълг увеличава стойността на собствения капитал, а това е наивно.
    И за да не си помислите нещо, имам акции. И, естествено, не препоръчвам нищо.

Коментар

• Че защо трябва да има търгово тука?Кой да го отправя?Нито има преминаване на 50%,нито смяна на собствеността.Дано не го източат с този договор за посредничество.С тези оф-шорни схеми не може да се докаже и свързаност на фирмите.Ако новите собственици са коректни(в което се съмнявам),то си е по-добре да си останем публично дружество.
      Ако са решили да го отпишат за да не им се пречкаме,то защо две компании ще са купувачи?Най-вероятно ще си остане както си беше.

Коментар

• Честито на всички съакционери

И по стъпките на Булгартабак по нататък...

Все напред и нагоре...

Коментар

• Честито на акционерите! Не съм един от тях, но мои приятели и познати са! Желая им тлъста пачка!
          После ще ги врънкам да черпят
          Custodite sortem vestram

Коментар

• И да не забравям ....

Честито на акционерите
            Veni, Vidi, Vici

Коментар

• 60 лева според мен е справедлива цена при business as usual сценарий (без катаклизмите от 2012)

Но като част от групата потенциалът е масивен.

Да видим сега дали ще има преминаване на 50% и търгово
              Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                Ами супер си е, 60 лв на акция си е добра цена.
                Хубаво е че тези двете дружества са лесни за анализиране, тъй като според последните им отчети дето виждам имат само акциите в Гагарин и насреща кредитите от ПИБ. И цената плюс погасените кредити дава 62 лв за акция на Гагарин при едното и 57 лв за акция на Гагарин при другото дружество. Според мен цената може и още по-висока да бъде, но все пак добре - стойностните инвестиции се отплащат

Честито на акционерите!
                Хе, хе, да не помислите сега че имам гадателски способности или кой знае какви връзки и вътрешно инфо като говорих за цена около счет. стойност на акция
                Просто логика и опит

В ЗППЦК има текст че при търгово мажо трябва да плати най-малко цената която е платил в тази сделка, но тъй като е косвено платена за офшорки, това изискване няма да е директно валидно сега.
                Но така или иначе при писането на търгово пак неща такова ще се докара, предполагам.

И да, честито на акционерите!

Коментар

• Ами супер си е, 60 лв на акция си е добра цена.

Честито на акционерите!

Коментар

• Приятна изненада

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
                      Говорите така, все едно, че някой е тръгнал да го продава а друг да го купува това дружество ... Съмнявам се
                      Ха-ха, мече, ти откри топлата вода!!
                      Защо мислиш се вдигна цената тук от 30 на 45 лв.за 2-3 седмици!?
                      Ей така, щото идва пролетта, цъфтят кокичета и птичките пеят!

Коментар

• Предстои да видим как ще се развие сагата или ще приключи ...

http://www.capital.bg/biznes/kompani...jurii_gagarin/
                        Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
                          Ами това са ни очакванията. Дали ще стане е божа работа.
                          И много съмнителна ... работа

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
                            Говорите така, все едно, че някой е тръгнал да го продава а друг да го купува това дружество ...
                            Ами това са ни очакванията. Дали ще стане е божа работа.
                            Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
                              И мен ме притесняват тези 10-11% на Алианц на колко ще го договорят.
                              Говорите така, все едно, че някой е тръгнал да го продава а друг да го купува това дружество ... Съмнявам се

Коментар

Working...
                              X