IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
    Интересен въпрос... Не знам как да отговоря. Миналата седмица беше много важно за мен щот имах. Продадох не на върха но на добра цена според мен. Сега наблюдавам цирка по нанадолнището и се забавлявам. Що да не се натовари нещо?
    Дааа...
    Това е въпроса...
    Докъде ще стигне нанадолнището......

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
      Това важно ли е за теб ?
      Интересен въпрос... Не знам как да отговоря. Миналата седмица беше много важно за мен щот имах. Продадох не на върха но на добра цена според мен. Сега наблюдавам цирка по нанадолнището и се забавлявам. Що да не се натовари нещо?
      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Тук селските опити с по 5-6 бройчици продължават, не е истина
        Човека се прави на маркет-мейкър
        Поддържа един вид цената...

Или е някой много прост селянин, или играе през 2 посредника и нацелва най-високата цена между бида и аска и прехвърля от единия акаунт на другия. Ако е второто не мога да му хвана спатиите защо го прави, има много акции??? Някой ИП да прави селски шмекерии???
        Това важно ли е за теб ?

Коментар

• Тук селските опити с по 5-6 бройчици продължават, не е истина
          Човека се прави на маркет-мейкър
          Поддържа един вид цената...

Или е някой много прост селянин, или играе през 2 посредника и нацелва най-високата цена между бида и аска и прехвърля от единия акаунт на другия. Ако е второто не мога да му хвана спатиите защо го прави, има много акции??? Някой ИП да прави селски шмекерии???
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
            Чакам Ви на 40 лв.
            Ти кажи на колегите как се нахака в ERH!

Коментар

• Чакам Ви на 40 лв.

Коментар

• Аз за Гагарин-а бих се притеснил, когато отменят забраната за производство на гилзи, а това не рефлектира в печалбата и паричните потоци от оперативна дейност. Много го забавиха този закон покрай протестите на производителите. Все още се разкарва някъде из парламентарните комисии.

Коментар

Мдам, нещата започват да си идват на мястото. Добре че продадох на 67 когато можеше....

Иначе по темата за търговото. Ясно е, че мустака ако пожелае ще намери кинти. Но:
                  1. БТК трябва да изплаща и рефинансира дълг.
                  2. Ситуацията в Петрол е критична. Сигурно не си обслужват заемите към КТБ. След гражданската война там в продължение на години дружеството е в тежко финансово състояние. Трябва да се наливат пари за оборотен капитал.
                  3. КТБ - трябва да си вдига капитала, като за да няма разводняване мустака трябва да изкиха много кинти.
                  4. БТХ - сделката е с ливъридж. Кинтите трябва да се връщат. Кога, нямам си и идея. Затова БТХ ще раздаде таз година пак дивидент.

В тази връзка не смятам, че ще има търгово тук, ако трябваше да има беше миналата година на цени от 40-45 лева за бройка. Тук дивидент - дудук. Търгово - дудук. Печалба - дудук. И какво и е хубавото тогава на таз позиция за миноритарите?

За супер дългосрочна инвестиция си е ок - период над 1-2 години. Няма да загуби много стойност, може и да качи едни 30%, но (голямо НО) при положение, че има ракети в момента за спекуланта-миноритар е грях да затваря пари тук. Това ми е мнението.
                  Я виж ТИМ какво правят и после си задай въпроса "Цветан Василев не е ли по-интелегентен от тях?"
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                    който иска да излиза-които иска да влиза.Пазар е и всеки си решава какво да прави.В момента нямам акции тук,но ако продължи надолу може да си взема някоя друга бройка
                    Не искам никой да обиждам ,но когато излезе последния който не вярва в компанията и е влезнал защото някой му е казал ,че е Елдорадо...
                    Ще останат или влезнат тези който ще вдигат цената...,колкото по малко са те ... от толкова по ниски стойности ще се тръгне...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Ти да не си някой литературен критик а не борсоФ играч....

Както казваше един изчезнал ник -оптимист от 3000 хиляди километра се вижда че се търси да се излезе..
                      А някой я крепи с 5 бройки........
                      който иска да излиза-които иска да влиза.Пазар е и всеки си решава какво да прави.В момента нямам акции тук,но ако продължи надолу може да си взема някоя друга бройка

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                        Монти въпроса е БТХ на 100 или ГАГ на 60
                        Ако ме питаш...
                        БТН на 80 и ГАГБТ.... на 40....
                        като няма да ни купуват акциите на 120 и 80 ,пък аз ще им се ядасам и ще ги чакам на тези нива... да купувам...

Коментар

Задължителните 5 бройки минава в горно ценово...
                          Сега чакаме малко да се понаредат на 55-60...
                          Не е препоръка...
                          Монти въпроса е БТХ на 100 или ГАГ на 60

Коментар

Не е препоръка...
                            Абе тоя селянин с тия по пет бройчици, вместо да гори кеша, по добре да го даде по курви, поне вкуса от удоволствието ще му остане

Коментар

Определено не съм аз!
                              Не е препоръка...

Коментар

Ти да не си някой литературен критик а не борсоФ играч....

Както казваше един изчезнал ник -оптимист от 3000 хиляди километра се вижда че се търси да се излезе..
                                А някой я крепи с 5 бройки........
                                Определено не съм аз!

Коментар

Working...
                                X