IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дааа, много е вероятно да си прав. Ама то това твойто дето го търсиш свръх краткосрочно. Ако отчета, дето ще дойде след 2 месеца и половина ти е дългосрочно До тогава и аз не знам какво може да се случи, да мине онзи пакет, промяна в Закона, тръгване на новата печатна машина дето не знам що се забави или знам ли какво друго. Но април ей сега ще дойде, така че да видим. Търгово и аз не очаквам поне за момента, а за добрия отчет, дано го видим април месец

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
      dddd, май ще се съглася с теб, просто свръх реакция на пазара след недоброто последно тримесечие и страховете какво предстои. За една седмица направихме хубава корекция за техничарите от 76.00 до 57.575 (-24.24%), хехе брой го 23.6% по Фибоначи, то наистина като по учебник. Ще чакаме Q1 за да видим после накъде, сега въпросът е къде ще сме преди и след отчета и да минава прословутата поправка в Закона за тютюна
      Според мен цената ще остане в диапазона 60-65 лева докато се случи някакво събитие, което да я изкара от там. Аз се сещам само за две потенциални такива. Отчет за първо тримесечие, но той е чак след 3 месеца и желание за преоценка от голям инвеститор. Спекулантите няма да се върнат освен ако не видят отчет с голяма печалба или очаквания за търгово. Според мен и двете събития са малко вероятни в краткосрочен план. Трябва да се разчита на институции. Тези които искаха да продадат вече продадоха а за покупки трябва причина, която не виждам. Затова очаквам безвремие по позицията. Продължителна игра в центъра докато нещо ни изкара от там.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        Според мен цената се движи напълно логично.
        dddd, май ще се съглася с теб, просто свръх реакция на пазара след недоброто последно тримесечие и страховете какво предстои. За една седмица направихме хубава корекция за техничарите от 76.00 до 57.575 (-24.24%), хехе брой го 23.6% по Фибоначи, то наистина като по учебник. Ще чакаме Q1 за да видим после накъде, сега въпросът е къде ще сме преди и след отчета и да минава прословутата поправка в Закона за тютюна

Коментар

Добри бидове се строяват, кандидат продавачите взеха да мирясват, да видим кога ще обърнем палачинката.
          дааа ,може и да излежеш прав...
          Станахме като турски сериал.... единин яден ревем ,другия се смеем ..
          така е с компании с по слаба ликвидност.....

Коментар

• Добри бидове се строяват, кандидат продавачите взеха да мирясват, да видим кога ще обърнем палачинката.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              И то е неслучайно
              Ако вървя по твоятя логика....БТН ще има много добър кон. отчет....
              Така ли е....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                И то е....?
                И то е неслучайно
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Нема нищо случайно другари.Нищо случайно.
                  И то е....?

Коментар

• Нема нищо случайно другари.Нищо случайно.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                      Според мен цената се движи напълно логично. Очевидно е, че няма да има търгово. Ако искаха такова щяха да гонаправят на 35 лева. Защо сега на 60, че и с премия над борсовата цена. Видимо е, че предприятието работи добре,но последния отчет наведе спекулантите на мисълта, че нищо от печалбите няма да достигне до тях.Тогава се разпродадоха, като купувачите са стандартните ловци на кинжали. Не изключвам възможността пак да поскъпне, но за това трябва някакво събитие. На този етап не виждам такова. Лично аз се изнесах на около 65 лева средна цена. Към момента не съжалявам за избора си.
                      Например ПФ Алианц и/ или Мустака...
                      никога , не казвай никога .....
                      този с 5 бройки не се набира за черните ми очи...
                      А и не само тогава и толкова ......
                      В момента като свършат изсипванията и положението се успокоИ.... с 5 бройки ще я качва с 5 %.....
                      Не съм от тези ... който подаряват пари на някой ....някой се мъчи да спре спада...... както се мъчеше преди да я качва...
                      Колко я чаках на 60 преди месец....
                      Продажбите миналата година бяха на загуба а тази с 15 милиона.....плюс....
                      Не е препоръка..
                      разбира се че по еФтино е по добре....
                      но не искам да го затваряме като алтернатива.......

не е препоръка.....

Коментар

Тук нещо се случва и не слизаме просто така според мен, подозрително е. От много време си пишем че има един голям пакет дето мажо сигурно иска да купи, дали не са решили да играят грубо с един кофти отчет и да свалят цената на която да вземат пакета. Все пак тази игра я играха с предните собственици на Гагарин, няма да е изненада да я играят още веднъж.

Ще следим изкъсо, но цените под 60 не изглеждат много логични за мен. Това беше цената на мажоритарния пакет и е логично да се задържаме около тях при липса на повече новини.
                        Според мен цената се движи напълно логично. Очевидно е, че няма да има търгово. Ако искаха такова щяха да гонаправят на 35 лева. Защо сега на 60, че и с премия над борсовата цена. Видимо е, че предприятието работи добре,но последния отчет наведе спекулантите на мисълта, че нищо от печалбите няма да достигне до тях.Тогава се разпродадоха, като купувачите са стандартните ловци на кинжали. Не изключвам възможността пак да поскъпне, но за това трябва някакво събитие. На този етап не виждам такова. Лично аз се изнесах на около 65 лева средна цена. Към момента не съжалявам за избора си.

Коментар

Тук нещо се случва и не слизаме просто така според мен, подозрително е. От много време си пишем че има един голям пакет дето мажо сигурно иска да купи, дали не са решили да играят грубо с един кофти отчет и да свалят цената на която да вземат пакета. Все пак тази игра я играха с предните собственици на Гагарин, няма да е изненада да я играят още веднъж.

Ще следим изкъсо, но цените под 60 не изглеждат много логични за мен. Това беше цената на мажоритарния пакет и е логично да се задържаме около тях при липса на повече новини.
                          има логика. кой продава тези дни?

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                            хахах дежурния играч с една акцийка пак се обади, тоя определено не чете форумите в инвестора . Според мене е по-добре поне с 2-3 акцийки да пробва, по тежко, могъщо звучи, тва са все пак 200-300% по-голям оборот
                            Остави човека на мира, ликвидност и трябва на тази акция !!!
                            Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

• хахах дежурния играч с една акцийка пак се обади, тоя определено не чете форумите в инвестора . Според мене е по-добре поне с 2-3 акцийки да пробва, по тежко, могъщо звучи, тва са все пак 200-300% по-голям оборот
                              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Тук нещо се случва и не слизаме просто така според мен, подозрително е. От много време си пишем че има един голям пакет дето мажо сигурно иска да купи, дали не са решили да играят грубо с един кофти отчет и да свалят цената на която да вземат пакета. Все пак тази игра я играха с предните собственици на Гагарин, няма да е изненада да я играят още веднъж.

Коментар

Working...
                                X