IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни пясъци AД (ZLP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Соколов2 Разгледай мнение
    Кого определяш, като Кашпировски да не си ме раждала че ще ми даваш Име.
    Тази липса ма култура ме потриса всеки път.
    Така ще говориш в къщи на мъжа си или на там които е.Разбра ли сега?
    Кашпировски, дано не си се набълбукъл. Стискаш ли хартии тук ?
    Не е препоръка

Коментар

• метал за студио

Предлагам редки бижута и монети от благородни метали в замяна за студио на Златни пясъци. Може на Слънче бряг, но с панорама море. Чакам оферти!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
        Сезона почти свърши, дали няма да излезе някоя интересна новина ? Капитализацията му е смешна, че то цялото струва колкото половин от хотелите си ... То бива подценено, ама чак пък толкова... А и хотелчетата си ги бива:

http://www.goldensands-bg.com/
        Да така беше, а сега капитализацията е колкото струва половината само на единия хотел с това темпо може да стане колкото един от ресторантите които притежават

Коментар

• Обясни- кое е чалга мисленето и кое- ти знаеш ли кои са реалните собственици на компанията. Нека да научим и ние нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Соколов - ти го каза
            А да казах ти го.Но за чалгаджийското мислене.А ти какво каза, нещо или.....?

Коментар

• Соколов - ти го каза

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                Що се занимавате с глупости !? Кашпировски, не си губи времето !
                Кого определяш, като Кашпировски да не си ме раждала че ще ми даваш Име.
                Тази липса ма култура ме потриса всеки път.
                Така ще говориш в къщи на мъжа си или на там които е.Разбра ли сега?

Коментар

• Първоначално изпратено от Соколов2 Разгледай мнение
                  Киро по тази ти логика/чалгаджийска/ и Бойко Борисов е мутра така ли?
                  Това ли е истината, това ли се набива в очите. Или ?
                  Що се занимавате с глупости !? Кашпировски, не си губи времето !
                  Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Момчета тук съм влизал за спеко и съм ги проучвал- прекрасна база с мутри мажовци. Много ниско ликвидно и ниско продуктивно. Не е препоръка- успех на инвестиралите
                    Киро по тази ти логика/чалгаджийска/ и Бойко Борисов е мутра така ли?
                    Това ли е истината, това ли се набива в очите. Или ?

Коментар

• Преди няколко години по време на бума 2007-2008, имаше едно момче, плевенски счетоводител, който също много му се кефеше, чакаше всеки момент да дойде бума, даже си пишеше с ДВИ-ката.
                      Така си и остана.
                      Не знам дали дори е успял да излезе.
                      Сигурно някъде назад в темата са му писанията.
                      Та Киро говори право.

Не е препоръка

Коментар

• Момчета тук съм влизал за спеко и съм ги проучвал- прекрасна база с мутри мажовци. Много ниско ликвидно и ниско продуктивно. Не е препоръка- успех на инвестиралите

Коментар

• Кире, даже точно обратното за цената.По принцип и с 3485лв колкото е до тук оборота да се смъкне с 14% е нещо нормално за тази държавна и ниско ликвидна борса.

Себулб обаче къде си след 6 месеца. ахах

Коментар

• За мен все още е висока- разсипаха го това дружество мутрите

Коментар

Ниска или висока ти се вижда цената
                              За сега да кажем интересна

Коментар

• Ниска или висока ти се вижда цената

Коментар

Working...
                                X