Първоначално изпратено от Соколов2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни пясъци AД (ZLP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеСезона почти свърши, дали няма да излезе някоя интересна новина ? Капитализацията му е смешна, че то цялото струва колкото половин от хотелите си ... То бива подценено, ама чак пък толкова... А и хотелчетата си ги бива:
http://www.goldensands-bg.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСоколов - ти го каза
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеЩо се занимавате с глупости !? Кашпировски, не си губи времето !
Тази липса ма култура ме потриса всеки път.
Така ще говориш в къщи на мъжа си или на там които е.Разбра ли сега?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Соколов2 Разгледай мнениеКиро по тази ти логика/чалгаджийска/ и Бойко Борисов е мутра така ли?
Това ли е истината, това ли се набива в очите. Или ?Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМомчета тук съм влизал за спеко и съм ги проучвал- прекрасна база с мутри мажовци. Много ниско ликвидно и ниско продуктивно. Не е препоръка- успех на инвестиралите
Това ли е истината, това ли се набива в очите. Или ?
Коментар
-
Преди няколко години по време на бума 2007-2008, имаше едно момче, плевенски счетоводител, който също много му се кефеше, чакаше всеки момент да дойде бума, даже си пишеше с ДВИ-ката.
Така си и остана.
Не знам дали дори е успял да излезе.
Сигурно някъде назад в темата са му писанията.
Та Киро говори право.
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНиска или висока ти се вижда цената
Коментар
Коментар