Първоначално изпратено от desperado
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zakiооопс, Джулиус нямаха ли, към 10%, ако не греша. Това са 1,6 мил акции. Ами от нова година досега всичкият оборот е, като че ли около 0,5 мил. Сами смятайте какво, какво означава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от Пепигетоффффф, гетоооооофффф,
ако скаладовета са пълни с продукция и преливат,
к'во праиме...........хахахахаха....! :-)))
Ти се се опитваш да прекараш хората ,
да ти вдигнат акцията и ти да продадеш и да бегаш,
ама балъците са на привършване..........! :-)))
+1 :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от Пепигетоффффф, гетоооооофффф,
ама балъците са на привършване..........! :-)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пепигетоффффф, гетоооооофффф,
ама балъците са на привършване..........! :-)))МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974Бъзик бе ghettoff-Дневните не са ми много ясни-а за Елтосчето-отчета за Q1 -ич нема да е розав -така че може да има и още надолу.
Как да не е? Затвори на 1.228. С голям обем. Гледай какво става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton.ChigurhИ аз дебна елстосчето но му е рано. Тъп сектор + неясни позции на Джулиус.
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974Ами на дневна не можа да пробие 1,21-ще има надолу още.Това е за ghettoff-че много ги обича дневните.Първоначално изпратено от ghettoffДнес в 13.45 никой не изсипа. Мисля, че няма да чакаме още дълго да отлепим от това ниво. Факт е, че никой не иска да продава под 1.20. Така беше и при Химимпорт. Видяхме какво стана.
Коментар
-
Anton Chigurh
И аз дебна елстосчето но му е рано. Тъп сектор + неясни позции на Джулиус.
Коментар
-
Ами на дневна не можа да пробие 1,21-ще има надолу още.Това е за ghettoff-че много ги обича дневните.Първоначално изпратено от ghettoffДнес в 13.45 никой не изсипа. Мисля, че няма да чакаме още дълго да отлепим от това ниво. Факт е, че никой не иска да продава под 1.20. Така беше и при Химимпорт. Видяхме какво стана.
Коментар
Коментар