IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от desperado
    ...
    За каква клакулация можем да говорим.... Случая е както с ХИМ и няма какво да се чудите. Рано или късно свършват, но тук няма да съм толкова напорист
    Това, че рано или късно свършват - ясно, а каква е връзката с хим? /щото Хима за 2 месеца направи едни 50% .../

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki
      ооопс, Джулиус нямаха ли, към 10%, ако не греша. Това са 1,6 мил акции. Ами от нова година досега всичкият оборот е, като че ли около 0,5 мил. Сами смятайте какво, какво означава.
      Много голяма простотия изръси... ами аз съм направил 2 пъти повече оборот от притежавания в момента скромен пакет. За каква клакулация можем да говорим.... Случая е както с ХИМ и няма какво да се чудите. Рано или късно свършват, но тук няма да съм толкова напорист

Коментар

• ооопс, Джулиус нямаха ли, към 10%, ако не греша. Това са 1,6 мил акции. Ами от нова година досега всичкият оборот е, като че ли около 0,5 мил. Сами смятайте какво, какво означава.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
          Първоначално изпратено от INSIDER-A
          Първоначално изпратено от Пепи
          гетоффффф, гетоооооофффф,

ако скаладовета са пълни с продукция и преливат,

к'во праиме...........хахахахаха....! :-)))

Ти се се опитваш да прекараш хората ,

да ти вдигнат акцията и ти да продадеш и да бегаш,

ама балъците са на привършване..........! :-)))
          Пепи, ти си като магнит за инвеститори. Където те видя да плюеш и се замислям дали да не вложа.
          На това няма какво да се допълни

+1 :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
            Първоначално изпратено от Пепи

Пепи, ти си като магнит за инвеститори. Където те видя да плюеш и се замислям дали да не вложа.
            На това няма какво да се допълни

Коментар

• Така де ,

гетоффффффф, такива като теб чака да и продаде....!:-))

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи

МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Ей, хора, слушайте Пепи какво ви говори. Досега покрай Пътя и Булстрад пари щяхте да направите...За Бога, не купувайте Елтос, а купувайте ХДПАТ. Упс, не е препоръка

Коментар

• гетоффффф, гетоооооофффф,

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974
                      Бъзик бе ghettoff-Дневните не са ми много ясни-а за Елтосчето-отчета за Q1 -ич нема да е розав -така че може да има и още надолу.
                      Как да не е? Затвори на 1.228. С голям обем. Гледай какво става.
                      Всеки го знае това с калпавия отчет. Ще има надолу, ако инвеститорите са доста неприятно изненадани. Бая голяма загуба трябва да обявят, че да ме изненадат неприятно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
                        И аз дебна елстосчето но му е рано. Тъп сектор + неясни позции на Джулиус.
                        И пазарна капитализация от 20 милки при незначителни краткосрочни задължения и собствен капитал около 100 милиона. Колкото и да е тъп сектора, то аз си мисля, че риска си заслужава. Оттук нататък колкото по-евтино купуваме, толкова по-голяма печалба.

Коментар

• Бъзик бе ghettoff-Дневните не са ми много ясни-а за Елтосчето-отчета за Q1 -ич нема да е розав -така че може да има и още надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974
                            Ами на дневна не можа да пробие 1,21-ще има надолу още.Това е за ghettoff-че много ги обича дневните.
                            Първоначално изпратено от ghettoff
                            Днес в 13.45 никой не изсипа. Мисля, че няма да чакаме още дълго да отлепим от това ниво. Факт е, че никой не иска да продава под 1.20. Така беше и при Химимпорт. Видяхме какво стана.

Коментар

• И аз дебна елстосчето но му е рано. Тъп сектор + неясни позции на Джулиус.

Коментар

• Ами на дневна не можа да пробие 1,21-ще има надолу още.Това е за ghettoff-че много ги обича дневните.
                                Първоначално изпратено от ghettoff
                                Днес в 13.45 никой не изсипа. Мисля, че няма да чакаме още дълго да отлепим от това ниво. Факт е, че никой не иска да продава под 1.20. Така беше и при Химимпорт. Видяхме какво стана.

Коментар

Working...
                                X