IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SEBULBA
    Първоначално изпратено от ghettoff
    Първоначално изпратено от SEBULBA
    Как мислите, колеги, ще стигнем ли кота 2,00 лева до Гергьовден тука? Щото си мисля, че акцията има пълни шансове, дяволски е подценена лично според мене...
    Няма да успеем по мое лично мнение. Но закъде бързаш?
    Така е, може да се наложи да поизчакаме до средата Юни :-(
    На мен хич не ми се чака - виждам играта е с волотивността и корелацията на акции - скачаш от единия вагон на другия - само трябва да хванеш посоката.
    Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
      Първоначално изпратено от SEBULBA
      Как мислите, колеги, ще стигнем ли кота 2,00 лева до Гергьовден тука? Щото си мисля, че акцията има пълни шансове, дяволски е подценена лично според мене...

С още 2-3 хиляди лева можем да видим двата лева и днес

Коментар

• Крайно време е и този пазарен дефект да се откоригира.
        ПФ-то заслужава искрени благодарности, че толкова време ни пълнеше кошниците на смешни цени, дори след като целия останал пазар потегли.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA

Коментар

• Да. Само дето от чакане толкова много загуби имам, че ме срам и въобще не бих се зарадвал.

Коментар

• Как мислите, колеги, ще стигнем ли кота 2,00 лева до Гергьовден тука? Щото си мисля, че акцията има пълни шансове, дяволски е подценена лично според мене...

Коментар

• Да ва .... пак батко ви трябва да ви побутне на 1.296...Айде ще черпите във виртуалната. .

Коментар

• Пепиии, Пепиииииии

Коментар

• О велики!! , сипи ми малко, недей да спираш днес, нали имаш още.

Коментар

• Ще изригваме скоро май! Само да се пооберат акциите на спекулантчетата, играещи за 0,10лв и гледайте какво става!

Коментар

• Много приятно впечатление ми направи, че Елтос започна да влиза в положителните таблици на страница http://kompanii.investor.bg/.

Коментар

• Май отново се оказах прав. Поне до момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                            Първоначално изпратено от desperado
                            ...
                            За каква клакулация можем да говорим.... Случая е както с ХИМ и няма какво да се чудите. Рано или късно свършват, но тук няма да съм толкова напорист
                            Това, че рано или късно свършват - ясно, а каква е връзката с хим? /щото Хима за 2 месеца направи едни 50% .../
                            Именно.. свършват и следва дубъл.

Коментар

• Батко няма ли го вече!? Какво ще правим без него?

Коментар

• Явно сметките са ми били правилни Няма го големия продавач, акциите му свършиха!

Коментар

Working...
                                X