IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
    Проблемът на това дружество е, че не се е ориентирало към кой тип клиенти да се насочи. В момента е някъде по средата и никой не им купува продуктите. Който има пари си купува Bosch, който няма си купува чайна майна, а Спарки седи отстрани и гледа
    Ни са скъпи, ни са евтини, ни са качествени, ни не са
    +1 На ОСА м.г. точно това и казах

Коментар

• Излезе от4ета .....много зле 10.8 млн загуба, спад на продажбите и още дългове ......

Коментар

• Проблемът на това дружество е, че не се е ориентирало към кой тип клиенти да се насочи. В момента е някъде по средата и никой не им купува продуктите. Който има пари си купува Bosch, който няма си купува чайна майна, а Спарки седи отстрани и гледа
        Ни са скъпи, ни са евтини, ни са качествени, ни не са
        Last edited by johny-bravo; 01.04.2015, 17:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от vatla Разгледай мнение
          дай линк
          Заповядай:
          http://www.capital.bg/biznes/kompani...ikirani_zaemi/

" Той е получил 10 млн. евро, като 30% от финансирането е предоставено от ББР, а останалите - от международния партньор. Банковият синдикат подпомага проект на дружеството, който ще доведе до разработката на собствени литиево-йонни батерии за електроинструментите, които досега са ползвали вносни батерии от Китай. "Спарки - Елтос" е експортно ориентирано дружество, което пострада от кризата през 2008 г. при свиването на поръчките от европейския пазар."
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Сега в Капитал чета че заема вече е факт:

Абе тия от Спарки едно съобщение до БФБ няма ли да пуснат?
            Или смятат новината за незначителна...
            дай линк

Коментар

• Сега в Капитал чета че заема вече е факт:

Сред последните проекти, които международната банка финансира в България, е този на ловешкия производител на електроинструменти "Спарки - Елтос". Той е получил 10 млн. евро, като 30% от финансирането е предоставено от ББР, а останалите - от международния партньор. Банковият синдикат подпомага проект на дружеството, който ще доведе до разработката на собствени литиево-йонни батерии за електроинструментите, които досега са ползвали вносни батерии от Китай.
              Абе тия от Спарки едно съобщение до БФБ няма ли да пуснат?
              Или смятат новината за незначителна...

Коментар

• Първоначално изпратено от D.J. Bogger Разгледай мнение
                "Спарки Елтос" не бешели една от звездите през далечната 2007-ма година? Мисля че оттогава не съм имал акции тук. А и не ми е известно да са направили нещо значително (финансово или машинно) оттогава, за да очакваме какъвто и да било ръст.
                Ти май не си поглеждал борсовата цена!
                Щеше ли да е на толкова стинки ако бяха направили нещо!?
                Ще видим за в бъдеще...

Коментар

• Ще се вдига!

(Не е препоръка!!)
                  "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• За сега не искам да пипам тук, че ...
                    Last edited by realista; 01.04.2015, 14:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      БРАВО НА ЕЛТОС ЩЕ ВЪЗКРЪСНЕ ОТ МЪРТВИТЕ
                      Имаше един филм " Възкръсването на живите мъртви " .

Някакъв хорър беше май .

Коментар

• "Спарки Елтос" не бешели една от звездите през далечната 2007-ма година? Мисля че оттогава не съм имал акции тук. А и не ми е известно да са направили нещо значително (финансово или машинно) оттогава, за да очакваме какъвто и да било ръст.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          БРАВО НА ЕЛТОС ЩЕ ВЪЗКРЪСНЕ ОТ МЪРТВИТЕ
                          На това съм заложил и аз.. Да видим...

Коментар

• БРАВО НА ЕЛТОС ЩЕ ВЪЗКРЪСНЕ ОТ МЪРТВИТЕ

Коментар

• Отчет все още нямаме, но пък раздвижване в цената може скоро и да имаме

Международната инвестиционна банка (МИБ) ще пусне облигации на Българската фондова борса. Това стана ясно след подписването на официален меморандум за сътрудничество в съвместни проекти на международната институция и Българската банка за развитие (ББР). Емисията ще бъде за 50 млн. евро и ще бъде реализирана до края на годината, съобщи Владимир Ливенцев, зам.-председател на УС на МИБ. Подобни емисии вече са пускани в Русия и Словакия, допълни той. С парите ще се финансират поредица проекти в България като предпочитанията са към разработки в инфраструктурата. Първият от тези проекти е за "Спарки" Ловеч, ориентиран в производството на електроинструменти, заваръчни конструкции и пр., на стойност 10 млн. евро, каза Ливенцев
                              Мечетата дали ще се ококорят така - , ако още едно от евтино закупените ми дръвца ми докара 100-200% печалба...

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...otchet-191199/

Спарки Елтос с над месец и половина забавяне на отчет

Някой има ли информация какво става в Елтос?

Коментар

Working...
                                X