IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
    Тук преди една , две години
    имах някакви надежди ,

но .............
    Лакомията за евтини шитове и изобщо лакомията обикновено не води до нещо добро - казал го е и Костолани - единственото доказано добро и естествено лечение е анихилацията (на части от портфейла)
    За играчорите на борсата - най-важното е да се учим ))) Остава ни тази привилегия
    Както се казва - да се учим, да работим, да строим живота нов (въпреки шитовете и/или набутвацията с тях) Вземаме пример от батката - продаваме последния апартамент и пак сме в играта
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
      Пазарът е пълен с глупави спекуланти, които се чудят като моми и печелят по-бързите и умни спекуланти, готови да продават на загуба, но да ограничат загубите.

Просто ти си с по-правилен ум.

Другите вярват в дядо Коледа

и следват изпълнения в стил ХДПАТ, МОСТС, ХИМКО, ОЦК, МЕКОМ, САФ МАГЕЛАН, КТБ, ЧУГУНОЛЕЕНЕ, Е4ап, Енергони, Петрол и кои ли още не.

Мисля,че вече се оказа, че Артио добре ги раздаде на тълпата около 0,4 лв. преди две години. Сега огромен пакет като Артио-вия едва ли някой би купил въобще, лично мнение.

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
      Това не го пишеш сериозно....
      Компания кояго Батя продаде на 2,8 и после стигна на 4,5.....е срамно постижение за един спекулант....но момчето се оплаши от втория пакет на Петрол и разпродаде ..сега си го пише за заслуги... както винаги ,но не го пишеше тогава...
      А ти прочети малко специализираната преса да почетеш как тече войната между пеевски ,ганчев и държавата за Петрол и оценката е била за 600 милиона преди година....
      какво се е променило...щом ощи воюват...

Коментар

• Тук преди една , две години
        имах някакви надежди ,

но .............

Коментар

• Определено втора фаза вече

Пожар в цех за пластмасови заготовки в ловешки завод

http://btvnovinite.bg/article/bulgar...hki-zavod.html
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Как го беше написал Данте - Ад, Чистилище и ... Рай ?!
            Според вас, тук не сме ли вече началото на 2-ра фаза ?!?

Коментар

• Как го беше написал Данте - Ад, Чистилище и ... Рай ?!
              Според вас, тук не сме ли вече началото на 2-ра фаза ?!?
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                При Енемона привилиг. също... Повозих се добре нагоре, покрай даването на частичен дивидент, но после след заигравките с Енергони надуших че нещата отиват към "изчистване" и се разтоварих. Тогава в нея тема ми се смяха че съм се прецакал и излязал рано.. Също както ми се смяха че съм продал твърде рано Петрол на 2,90 - 3 лв...

Абе имам опит с чистите акции и засега за тази все още имам надежда че не е такава. Особено и след тоя последния инвестиционен кредит
                Пазарът е пълен с глупави спекуланти, които се чудят като моми и печелят по-бързите и умни спекуланти, готови да продават на загуба, но да ограничат загубите.

Просто ти си с по-правилен ум.

Другите вярват в дядо Коледа

и следват изпълнения в стил ХДПАТ, МОСТС, ХИМКО, ОЦК, МЕКОМ, САФ МАГЕЛАН, КТБ, ЧУГУНОЛЕЕНЕ, Е4ап, Енергони, Петрол и кои ли още не.

Мисля,че вече се оказа, че Артио добре ги раздаде на тълпата около 0,4 лв. преди две години. Сега огромен пакет като Артио-вия едва ли някой би купил въобще, лично мнение.

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

При Енемона привилиг. също... Повозих се добре нагоре, покрай даването на частичен дивидент, но после след заигравките с Енергони надуших че нещата отиват към "изчистване" и се разтоварих. Тогава в нея тема ми се смяха че съм се прецакал и излязал рано.. Също както ми се смяха че съм продал твърде рано Петрол на 2,90 - 3 лв...

Абе имам опит с чистите акции и засега за тази все още имам надежда че не е такава. Особено и след тоя последния инвестиционен кредит
                  Това е единствената акция която имаш в портфейла (който си обявил публично поне) и никога не съм купувал Но успех може пък да тръгне кой знае, просто за мен няма потенциал.

Коментар

Тия убавци не са помирисвали печалба от сума ти години, не помня откога, абе вървят към изчистване с пълна сила. Нямам....

Коментар

• При Енемона привилиг. също... Повозих се добре нагоре, покрай даването на частичен дивидент, но после след заигравките с Енергони надуших че нещата отиват към "изчистване" и се разтоварих. Тогава в нея тема ми се смяха че съм се прецакал и излязал рано.. Също както ми се смяха че съм продал твърде рано Петрол на 2,90 - 3 лв...

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                        Лошо е тука, дали е поредната чиста?!
                        Времето ще покаже. Досега не съм оставал затиснат в "чиста" акция... винаги се измъквам що годе навреме
                        Последно така избягах от Фонд имоти преди близо 3 г. Бях се набухал на средна 16 ст., уж да превземаме фонда, но ПФ ни издъниха и реших че трябва да се бяга защото работата отива към "изчистване" Предавах между 10 и 8 ст. и прибрах сочна загуба, но пак добре с оглед на развитието след това...

Коментар

• Лошо е тука, дали е поредната чиста?!

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
                            Излезе от4ета .....много зле 10.8 млн загуба, спад на продажбите и още дългове ......
                            Мдаа, очаквана трагендия. Да видим какво ще измислят за напред
                            Нека БФБ пори нагоре, пък портфейла ми ще мине със и без техните 5% тежест

Коментар

• Ами 10 милиона не са малка инвестиция

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
                                Излезе от4ета .....много зле 10.8 млн загуба, спад на продажбите и още дългове ......

Абе как ги четете тия отчети ???
                                Питай Батя , - ще ти покаже

Коментар

Working...
                                X