IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Пиша предимно за футбол, за да не ми се налага да чета дебили като този ник. Просто си направих труда да кажа евала на човек който за съжаление си губи времето да каже нещо смислено... Отново поздрави за равновесие и евала за ентусиазма!...
    продължи да пишеш само там
    Last edited by X_Y; 30.12.2011, 10:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от ST Разгледай мнение
      Смешко, всичко казано от тебе но с обратен знак.
      Непознаване на компанията, неадекватни изводи и скачане като трол от тема на тема
      Пиша предимно за футбол, за да не ми се налага да чета дебили като този ник. Просто си направих труда да кажа евала на човек който за съжаление си губи времето да каже нещо смислено... Отново поздрави за равновесие и евала за ентусиазма!...

Коментар

• Спирам, но така си се набил в ИХЛБЛ, че последно ще поскъпна твоите акции. Спри да тролиш и да пишеш глупости по всички теми. Запомних и прогнозата ти за СОФИКС 200 през 2012г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Ами тебе изобщо не те интересуват акциите- при тебе приоритет е зависта и спаменето. И така имаш ли акции троле и къде
          По принцип не е етично , но равновесие многократно го е казвал.... ИХБГ.
          Дано спрете!

Коментар

Лъжлив и завислив трол- изметна се пак
            Сега пък за какво завиждам

Коментар

• Лъжлив и завислив трол- изметна се пак

Коментар

Ами тебе изобщо не те интересуват акциите- при тебе приоритет е зависта и спаменето. И така имаш ли акции троле и къде
                Имам и няма да ти кажа Всъщност на момента съм почти на 100% в акции

Коментар

• Ами тебе изобщо не те интересуват акциите- при тебе приоритет е зависта и спаменето. И така имаш ли акции троле и къде

Коментар

Писа, ЧЕ ИМАШ САМО СОФКОМ,ако имаш и други кажи къде да се посмеем троле
                    С теб просто четем различни теми. Може би защото твоите нисколиквидни хартии изобщо не ме интересуват.

Между другото и никога не съм писал че имам софкоми. Просто защото никога не съм имал само софкоми.

Коментар

• Писа, ЧЕ ИМАШ САМО СОФКОМ,ако имаш и други кажи къде да се посмеем троле

Коментар

Преди 2 години едни папагали като тебе даваха прогнози и за СОФИКС 0- надпреварвате се с простотиите си. Ти първи ще си смениш ника след като се види след година колко си бил смешен
                        Ти нещо да не си напушен.

Коментар

• Преди 2 години едни папагали като тебе даваха прогнози и за СОФИКС 0- надпреварвате се с простотиите си. Ти първи ще си смениш ника след като се види след година колко си бил смешен

Коментар

Пич ти си призна, че нямаш акции и си трол- стоиш ли зад прогнозата си са СОФИКС 200, че стана смешен и жалък. Какво търсиш в този форум ти не си инвеститор
                            Къде съм признал че нямам акции. В тази тема съм написал само че нямам акции от дружеството за което е тази тема и че не мисля да ги купувам.

Коментар

• Пич ти си призна, че нямаш акции и си трол- стоиш ли зад прогнозата си са СОФИКС 200, че стана смешен и жалък. Какво търсиш в този форум ти не си инвеститор

Коментар

За информация Троле имам доходнос 2 пъти по висока от годишния банков депозит, а ти имаш своя завист
                                Имаш доходност щото си вкарал 1000 лева. Ако сложиш 100 бона в тези ти шитове които ти изкарват доходността и ще имаш доходност на най.

Коментар

Working...
                                X