Първоначално изпратено от marinbg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ST Разгледай мнениеСмешко, всичко казано от тебе но с обратен знак.
Непознаване на компанията, неадекватни изводи и скачане като трол от тема на темаПиша предимно за футбол, за да не ми се налага да чета дебили като този ник. Просто си направих труда да кажа евала на човек който за съжаление си губи времето да каже нещо смислено... Отново поздрави за равновесие и евала за ентусиазма!...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми тебе изобщо не те интересуват акциите- при тебе приоритет е зависта и спаменето. И така имаш ли акции троле и къде
Дано спрете!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЛъжлив и завислив трол- изметна се пак
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми тебе изобщо не те интересуват акциите- при тебе приоритет е зависта и спаменето. И така имаш ли акции троле и къдеВсъщност на момента съм почти на 100% в акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПиса, ЧЕ ИМАШ САМО СОФКОМ,ако имаш и други кажи къде да се посмеем троле
Между другото и никога не съм писал че имам софкоми. Просто защото никога не съм имал само софкоми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПреди 2 години едни папагали като тебе даваха прогнози и за СОФИКС 0- надпреварвате се с простотиите си. Ти първи ще си смениш ника след като се види след година колко си бил смешен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПич ти си призна, че нямаш акции и си трол- стоиш ли зад прогнозата си са СОФИКС 200, че стана смешен и жалък. Какво търсиш в този форум ти не си инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗа информация Троле имам доходнос 2 пъти по висока от годишния банков депозит, а ти имаш своя завист
Коментар
Коментар