IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе хора, що ни шашкате, ето че има и от 30 Май уведомление:

http://www.infostock.bg/download/ELT...hareholder.pdf

Както и предполагах - просто прехвърляне към новия фонд-мениджър

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      ОТС пазара на БФБ не е единствения нерегулиран. От няколко години вече не е.

Но е странно това. Уж е станало още на 21 Май, а в бюлетините на ЦД нищо такова не е излязло. И се чудя дали е реална смяна на собствеността или просто прехвърляне на пакета на Артио на новия мениджър на фонда - Абардийн. Още повече че от Булбанк предлагаха миналата седмица големи пакети за продажба по тел. А те последно обслужваха Артио.
      според мен е точно така, реално няма смяна на собствеността

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
        как е прехвърлило като няма сделка нито на регулиран нито на нерегулиран ? : )))
        ОТС пазара на БФБ не е единствения нерегулиран. От няколко години вече не е.

Но е странно това. Уж е станало още на 21 Май, а в бюлетините на ЦД нищо такова не е излязло. И се чудя дали е реална смяна на собствеността или просто прехвърляне на пакета на Артио на новия мениджър на фонда - Абардийн. Още повече че от Булбанк предлагаха миналата седмица големи пакети за продажба по тел. А те последно обслужваха Артио.

Коментар

• прехвърляне

как е прехвърлило като няма сделка нито на регулиран нито на нерегулиран ? : )))
          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Някой ако знае на каква цена и кой е купувача да каже . Моля .

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
              Какво да става - с "две думи" ....
              не е добре работата

имам малко
              Ти как разбра ) майката няма проблеми ) тази акция е една от най-подценените тека, че стискай и си трай

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                какво става с тоя ловешки мастодонт?
                Какво да става - с "две думи" ....
                не е добре работата

имам малко

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  Слаб фундамент имат! Дано да се оправят! Аз също имам акции тук!
                  Шема абе теб навсякъде те има???

Коментар

• какво става с тоя ловешки мастодонт?

Коментар

• Слаб фундамент имат! Дано да се оправят! Аз също имам акции тук!

Първоначално изпратено от johnnyBravo Разгледай мнение
                      е там е работата, че съм купил... а големите играчи я свалят с джобни!
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Вместо да мрънкаш, защо не направи нещо по въпроса?
                        Купуваш за 5 бона, вдигаш цената с 20% и си свиркаш весело.
                        е там е работата, че съм купил... а големите играчи я свалят с джобни!

Коментар

• Първоначално изпратено от johnnyBravo Разгледай мнение
                          Нищо не се случва... това е БФБ?!@$%
                          Най-смешната борса на света. Оборот от 221 лв сваля цената с 1.8%
                          Палячовци... големи инвеститори! Май смисъла на тая дума не се разбира правилно от хората "инфестиращи" на БФБ...
                          Вместо да мрънкаш, защо не направи нещо по въпроса?
                          Купуваш за 5 бона, вдигаш цената с 20% и си свиркаш весело.

Коментар

• Нищо не се случва... това е БФБ?!@$%
                            Най-смешната борса на света. Оборот от 221 лв сваля цената с 1.8%
                            Палячовци... големи инвеститори! Май смисъла на тая дума не се разбира правилно от хората "инфестиращи" на БФБ...

Коментар

• Някой знае ли какво се случва тук ?!?

Коментар

• коя гад брокерска натиска тука натискай после ластика ша плющи

Коментар

Working...
                                X