IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А от кога е това филмче Mortagon? Дали е нещо актуално или е снимано в годините на цъфтеж, още преди кризата?
    Все още работниците са на работа през седмица.
    На клипчето гледам производство на ротори и статори, а едното от бая време се прави в Китай.

Коментар

• Някой си купи акции и почна филмчета да вади ) в интерес на истината много добро дружество и потенциална ракета

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Най-яко става когато интереса на мажо съвпадне с нашия.
        Тук вече веднъж се облажиха, пласирайки големи пакети акции на зарибени чужди фондове при цена около 17 лв./акция. Естествено преди това отчетите цъфнаха, имаше изблик на публичност.
        Та този мажо вече е вкусил от меда на капиталовия пазар. Да се надяваме че пак ще дойдат подходящи условия и пак ще тръгне да го прави. Тогава и ние ще бъдем страшно доволни.... ако уцелим точния момент да продадем де...
        +1
        Цените може да са по 10, когато палачинката се обърне. Батя е много много прав. Аз обаче няма да поема този риск. Спарки според моите наблюдения отдавна да е изпил всичката вода в реката, ако не получаваше супер благосклонно отношение от една банка, включително смешно ниски лихви. Поне такъв ми е споменът, не съм го гледал скоро.
        Last edited by oslo; 26.09.2013, 11:51.

Коментар

• Нелошо филмче, ама малко субтитри на иноземски да бяха турнали.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
            Признавам че съм впечатлен от видеото! Но все пак остават два въпроса - доверието че мажо не играе срещу интересите на дребния акционер (не е като да не са ни давали повод за недоверие) и второто вече е доколко са конкурентни ценово на китайците, че много такива машинки бълват и съм сигурен че измежду боклуците има и качествени неща.
            Стискам палци всичко да се развива добре с тази компания, най-малкото за доброто на бг икономиката.
            Най-яко става когато интереса на мажо съвпадне с нашия.
            Тук вече веднъж се облажиха, пласирайки големи пакети акции на зарибени чужди фондове при цена около 17 лв./акция. Естествено преди това отчетите цъфнаха, имаше изблик на публичност.
            Та този мажо вече е вкусил от меда на капиталовия пазар. Да се надяваме че пак ще дойдат подходящи условия и пак ще тръгне да го прави. Тогава и ние ще бъдем страшно доволни.... ако уцелим точния момент да продадем де...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Много яко филмче. Надъхващо. Сериозен завод, сериозно производство. Само да върне и продажбите и печалбите от преди кризата и.... ще има летеж и тук
              Естествено имам добър пакет, който е следил портфейла ми знае - средна цена на придобиване - 57 ст./акция

А от кога е това филмче Mortagon? Дали е нещо актуално или е снимано в годините на цъфтеж, още преди кризата?
              Признавам че съм впечатлен от видеото! Но все пак остават два въпроса - доверието че мажо не играе срещу интересите на дребния акционер (не е като да не са ни давали повод за недоверие) и второто вече е доколко са конкурентни ценово на китайците, че много такива машинки бълват и съм сигурен че измежду боклуците има и качествени неща.
              Стискам палци всичко да се развива добре с тази компания, най-малкото за доброто на бг икономиката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mortagon Разгледай мнение
                Много яко филмче. Надъхващо. Сериозен завод, сериозно производство. Само да върне и продажбите и печалбите от преди кризата и.... ще има летеж и тук
                Естествено имам добър пакет, който е следил портфейла ми знае - средна цена на придобиване - 57 ст./акция

А от кога е това филмче Mortagon? Дали е нещо актуално или е снимано в годините на цъфтеж, още преди кризата?

Коментар

• http://sparky.eu/bg/media/videos/watch.html?id=5536

Коментар

• Щом е в рамките на амортизацията, отчета си е ок

Коментар

• Колега мерси много!

Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        Може ли да ми дадете линка с отчета?
                        Няма проблем:

http://www.infostock.bg/infostock/co...ts/ELTOS/6614/

Коментар

• Може ли да ми дадете линка с отчета?

Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                          Има, ама не е много за гледане

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              Тук имаме ли отчет вече?

Коментар

• Тук имаме ли отчет вече?

Коментар

Working...
                                X