IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
    Честито на успелите да се възползуват от бързото завъртане... Изпуснах ги за части от секундата..
    Булбанк-сипаха, Делтасток-взеха

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
      Мда, явно техните бяха
      Честито на успелите да се възползуват от бързото завъртане... Изпуснах ги за части от секундата..

Коментар

• И аз кат вас - секундите не стигнаха. Между другото на Бенчмарк пак им се скапаха аукционите в платформата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Кой направил 50 % - да са му честити!
          Аз още трябва да тренирам техниката "минута е много, две са малко".
          Мда, и аз за секунди изтървах изсипването

Коментар

• Кой направил 50 % - да са му честити!
            Аз още трябва да тренирам техниката "минута е много, две са малко".

Коментар

Колко имаха тук артио?
              през булбанк се продава
              Верно имаха!

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                Мда, явно техните бяха

Коментар

Колко имаха тук артио?
                  през булбанк се продава
                  http://www.investor.bg/novini-i-anal...ev-ins,159455/

Коментар

• Колко имаха тук артио?
                    през булбанк се продава

Коментар

• Е?И.. - ел.инструменти

Макар че нищо не разбирам от сектора (още не съм си купил дрелка), днес разкарах две девети от експозицията си (в този клон на енергетиката)

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                        Абърдийн тук дали имат намерение да продават, по едно време продаваха, доколкото помня, но скоро не са пускали. Имат над 1,3 млн акции
                        Те с основание бягаха от хима, но това е друга тема. Тук не е проблем и мажоритара да си ги купи, като им гледам инвестиционната програма това са пари за семки.

Коментар

• Абърдийн тук дали имат намерение да продават, по едно време продаваха, доколкото помня, но скоро не са пускали. Имат над 1,3 млн акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Mortagon Разгледай мнение
                            Тук имам акции отдавна, а филчето намерих съвсем случайно на сайта им, докато търсех едни документи. Вероятно е от няколко месеца, имайки предвид, че не съм влизал от тогава
                            Ако е на няколко месеца, значи е прясно и е знак за засилване на публичността... надъхване на публиката, пливличане пак на вниманието към компанията/акцията. Може би на мажо вече му омръзна от криза и акции за стотинки... ще видим, скоро ще се чуе...

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                              Някой си купи акции и почна филмчета да вади ) в интерес на истината много добро дружество и потенциална ракета
                              Може и ракета да е ,но аз мисля скоро да слизам от нея...........
                              Стига ми толкова

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Много яко филмче. Надъхващо. Сериозен завод, сериозно производство. Само да върне и продажбите и печалбите от преди кризата и.... ще има летеж и тук
                                Естествено имам добър пакет, който е следил портфейла ми знае - средна цена на придобиване - 57 ст./акция

А от кога е това филмче Mortagon? Дали е нещо актуално или е снимано в годините на цъфтеж, още преди кризата?
                                Тук имам акции отдавна, а филчето намерих съвсем случайно на сайта им, докато търсех едни документи. Вероятно е от няколко месеца, имайки предвид, че не съм влизал от тогава

Коментар

Working...
                                X