Първоначално изпратено от retro_69
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеМда, явно техните бяха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКой направил 50 % - да са му честити!
Аз още трябва да тренирам техниката "минута е много, две са малко".
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКолко имаха тук артио?
през булбанк се продава
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКолко имаха тук артио?
през булбанк се продава
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеАбърдийн тук дали имат намерение да продават, по едно време продаваха, доколкото помня, но скоро не са пускали. Имат над 1,3 млн акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mortagon Разгледай мнениеТук имам акции отдавна, а филчето намерих съвсем случайно на сайта им, докато търсех едни документи. Вероятно е от няколко месеца, имайки предвид, че не съм влизал от тогава
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеНякой си купи акции и почна филмчета да вади ) в интерес на истината много добро дружество и потенциална ракета
Стига ми толкова
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМного яко филмче. Надъхващо. Сериозен завод, сериозно производство. Само да върне и продажбите и печалбите от преди кризата и.... ще има летеж и тук
Естествено имам добър пакет, който е следил портфейла ми знае - средна цена на придобиване - 57 ст./акция
А от кога е това филмче Mortagon? Дали е нещо актуално или е снимано в годините на цъфтеж, още преди кризата?
Коментар
Коментар