IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Равновесен, пак ме изумяваш пич! Каква само градация при теб..
    Допреди месец-два ми се смееше как инвестирам в избушеняци, а сега ти взе да вкарваш в най-избушените сред избушените
    Кефиш ме... и браво.... такива хора успяват, защото си признават грешката пред себе си и макар и по-късно хващат правия път
    Не мисля че е грешка, все пак до сега цената не е тръгнала нагоре, пакета тук спираше всякакъв позитивен тренд, пък на стабилните вървеше нагоре и за миналата година от стабилни направих горе долу същата доходност, ако не и по-висока, от тази която бих направил ако бях сложил в рискови, което по личното ми мнение си е успех.

Но вече мисля че е време за рискови компании и съответно действам според това. Миналата година я започнах с цел да направя над 30%, тази година мисля че е вероятно 50-70%. миналата година си надминах целите, надявам се и тази да се получи същото

Коментар

• Веднъж и аз нещо апетитно да пропусна
      Бягах днес следобед по нотариуси за Х5-цата и пропуснах тая хапка. Е, разписал съм се с едни 3 тончета на 0,503 с останал стар бид, но по-важното е че и тук пакета който "страхуваше" цената на акцията мина и сега може да покатери добре. Имам си добър пакет тук на средна 0,56 ст.... е можеше да го удвоя днес, но карай.. не мое всичко да се хваща, да не сме чак толкоз алчни

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Да видим като изчезна дамоклевия меч от хоризонта какво ще се случи. Не ме кефи много като компания, но днес реших и тук да си взема, да видим при 11 милиона капитализация колко може да порастне
      Равновесен, пак ме изумяваш пич! Каква само градация при теб..
      Допреди месец-два ми се смееше как инвестирам в избушеняци, а сега ти взе да вкарваш в най-избушените сред избушените
      Кефиш ме... и браво.... такива хора успяват, защото си признават грешката пред себе си и макар и по-късно хващат правия път

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
        Ами добре е че няма да фалира, но дай инво нагоре или надолу да го дебнеме?
        Тук няма кои да ти помогне ) всичко зависи от Спарки Германия Питай там )

http://sparkygroup.com/bg/media/vide...ch.html?id=475

за това става на въпрос, а и доста пари са налели и продължават.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
          За съжаление е пълно не само с артии ))a и с хора с ниска стойност, какво да се хабя да ти обяснявам, като не познаваш дружеството, равновесие също.. няма как да фалира успокой се
          ти какво. имаш се за вездесъщ ли, че да оценяваш хора, според мен дори и животни не можеш оцени, не е твоя работа тая...
          иначе сега е модерно да си хейтър...
          не е препоръка

Коментар

За съжаление е пълно не само с артии ))a и с хора с ниска стойност, какво да се хабя да ти обяснявам, като не познаваш дружеството, равновесие също.. няма как да фалира успокой се
            Ами добре е че няма да фалира, но дай инво нагоре или надолу да го дебнеме?
            домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
              виж химко, кремиквоци и т.н - класическите чисти хартии (за които не се намира и кой таксата да плати),
              в тях все някой е "вкарвал" ...нещо си
              ама файда - йок
              немам възражения, имаш (все още) некакъв шанс да излезеш с профит !!!!
              не е препоръка за крайния резулт

Коментар

виж химко, кремиквоци и т.н - класическите чисти хартии (за който не се намира и кой таксата да плати),
                ама файда - йок
                немам възражения, имаш (все още) некакъв шанс да излезеш с профит !!!!
                Както казах може и да си прав

Всеки си има свои предпочитания за риск/доходност. В момента елтос се вписва идеално в моите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Може и да си прав, но ме съмнява - след като някой днес вкара в него половин милион.
                  виж химко, кремиквоци и т.н - класическите чисти хартии (за които не се намира и кой таксата да плати),
                  ама файда - йок
                  инак немам възражения, имаш (все още) некакъв шанс да излезеш с профит !!!!
                  по принцип - никой не е вечен, човек се ражда живее умира, така е и с фирмите...
                  в случая - твой си проблем
                  Last edited by padre Bonaventura; 08.01.2014, 22:52.

Коментар

който говори много - казва малко!!! ...
                    в едно изречение - за мен е една от поредните чисти харии... не че не може да се излезе с профит, но...
                    НЕ Е ПРЕПОРЪКА
                    Може и да си прав, но ме съмнява - след като някой днес вкара в него половин милион.

Коментар

то дълго време вървеше без печалба, май няколко години дори му закръгляха резултата на 0. След това изведнъж взе да прави печалби, цената порастна главоломно. След това пък взе да прави яки загуби.

Според мен всичко зависи от търсенето, а тъй като то е от чужбина като тръгне търсенето в европа и и пак ще започнат да правят печалби. За мен голямата въпросителна е дали дружеството ще оцелее до този момент - който макар и вече да изглежда близо, може пък и да се отложи отново.

Или с други думи ако не фалира следващите година две, печалбите от него могат да са значителни. Като гледам продължава да работи, банките продължават да го търпят, леко изненадващо лично за мен, така че като нищо ще изкара още година две.

Влезе ми в полезрението като реших да търся малки рискови компании, които имат потенциал за скок от десетки пъти. Тогава го отхвърлих заради този значителен пакет на Абърдийн. Но пакета днес мина и реших да си играя според интуицията макар и да не успях да взема в ниското Сложил съм малък процент и по никакъв начин не бих инвестирал в него, нещо от което ще ме заболи ако стане 0. но пък когато от едната страна долната страна е -100% а от другата страна е +1000%, риск доходност поне за мен оправдава да влеза с под процент от активите ми
                      който говори много - казва малко!!! ...
                      в едно изречение - за мен е една от поредните чисти харии... не че не може да се излезе с профит, но...
                      НЕ Е ПРЕПОРЪКА

Коментар

ти изобщо виждаш ли го това да излезе някога вече на печалба
                        то дълго време вървеше без печалба, май няколко години дори му закръгляха резултата на 0. След това изведнъж взе да прави печалби, цената порастна главоломно. След това пък взе да прави яки загуби.

Според мен всичко зависи от търсенето, а тъй като то е от чужбина като тръгне търсенето в европа и и пак ще започнат да правят печалби. За мен голямата въпросителна е дали дружеството ще оцелее до този момент - който макар и вече да изглежда близо, може пък и да се отложи отново.

Или с други думи ако не фалира следващите година две, печалбите от него могат да са значителни. Като гледам продължава да работи, банките продължават да го търпят, леко изненадващо лично за мен, така че като нищо ще изкара още година две.

Влезе ми в полезрението като реших да търся малки рискови компании, които имат потенциал за скок от десетки пъти. Тогава го отхвърлих заради този значителен пакет на Абърдийн. Но пакета днес мина и реших да си играя според интуицията макар и да не успях да взема в ниското Сложил съм малък процент и по никакъв начин не бих инвестирал в него, нещо от което ще ме заболи ако стане 0. но пък когато от едната страна долната страна е -100% а от другата страна е +1000%, риск доходност поне за мен оправдава да влеза с под процент от активите ми

Коментар

каза голям виц, печалбата могат да си я местат
                          каквото щат да правят, само дано я направят положителна величина. лично мнение баз препоръка
                          ти наясно ли си че хускварна вече прави бензинова резачка на 100 лв, тия кога ще вържат тая цена, аре нема нужда, ясно е че сте се набуали тука най-обикновени спекулантьори
                          не е препоръка д'ева...
                          проблема не е мой, гледам ви сеира

Коментар

каза голям виц, печалбата могат да си я местат

Коментар

Аз и на 3 лева ще съм доволен

Коментар

Аз и на 3 лева ще съм доволен
                                не знам как си фактурират между тях си, майка и т.н. но практиката е ниско, та от там загуба, 2009 - 14 мил, зада я ползват, защото ще е загубят - 5 год , инак толко печалба за 2014 това е сметка,, имам доста на тези цени, но днес нямах късмет Това ако имат акъл германците

Коментар

Working...
                                X