IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .... Спарки Елтос АД-Ловеч /ELTOS/ свиква ОСА на 15.06.2007 год. от 11.30 ч. в гр. Ловеч, ул. Кубрат № 9, при следния дневен ред:
    - Доклад на управителните органи за дейността на дружеството през 2006 год.;
    - Приемане на годишния финансов отчет на дружеството за 2006 год.;
    - Доклад на регистрирания одитор за 2006 год.;
    - Отчет на Директора за връзка с инвеститорите;
    - Избор на регистриран одитор;
    - Освобождаване на членовете на управителните органи от отговорност за дейността им през 2006 год.;
    - Промени в органите на управление на дружеството;
    - Промени в устава на дружеството;
    - Решение за разпределение на финансов резултат
    ОС приема решение реализираната през 2006 г. печалба на дружеството в размер на 891 000 лева да не бъде разпределяна за дивидент на акционерите, а да послужи за увеличение на капитала; ОС приема решение капиталът на дружеството да бъде увеличен от 2 000 000 лева на 14 000 000 лева по реда на чл. 197, ал. 1 и чл. 246, ал. 4 от ТЗ чрез преобразуване на печалбата на дружеството за 2006 г. и резервите на дружеството в капитал чрез издаване на нови 12 000 000 броя поименни безналични акции с право на глас и номинална стойност 1 лев всяка една;
    - При липса на кворум събранието ще се проведе на 30.06.2007 год. от 11.30 ч. на същото място и при същия дневен ред.
    - Поканата за ОСА предстои да бъде публикувана в Д.В.
    Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 01.06.2007 год.
    Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 30.05.2007 год...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Btw,дясната колона започна да изчезва...

Коментар

• Браво на момчето, но наистина ми е интересно защо БФБ не го публикува

Коментар

• Интересна информация има в ЕРиК на сайта на КФН във връзка с новите изисквания по ЗПЗФИ (защо това инфо не го публикуват и в бюлетина на БФБ не ми е ясно):
          Петър Атанасов-Прокурист и член на УС на Спарки Елтос е придобил 8312 акции на Спарки Елтос на 1 февруари 2007 г. на цена 11.95 лв. за акция.

Коментар

• Tuk neznam kakvo stava, Union bank ... nqakoi 6te obqsni li ako znae za6to se naduva

Коментар

• ... манипулираш приходите от продажби..?
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ей, имам една бормашина Sparky в нас, преди време си я купих, че ми трябваше. Не мога да и се нагледам

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
                  Съжелявам, но не го правя. Само ликвидни акции, от които се излиза лесно. Все пак ликвидността е важна, а и с КФН не искам да си имам работа, би ми навредило на реномето.
                  Това както знаеш лесно може да се провери, така че няма кой и за какво да се хване, в смисъл, че винаги съм бил чист. Докрай.
                  Като казах инфо( пиша това не като оправдание, а като разяснение), имах предвид да се прочетат отчети, да се заровиш кой къде какво прави, какво пазарува и какво развива. Според мен е много важно да се направи пълно проучване, да се провери дали наистина фирмата се развива. като казах инфо, от там вече всеки си прави неговата интерпретация. Например IHLBL: кой на какви пари ги е пазарувал? АЗ ги купих на 30 ст навремето, и без никаква идея за това какво имат намерение да правят. просто видях в БСЕ, че Алианц пазаруват здраво.
                  По професия не се занимавам с финанси, така че нямам вътрешна информация, няма откъде. Освен това пътувам.
                  е ти пък сега, майтапех се ако ги пазиш тия ИХЛБГ още, евала ти правя

Коментар

• Съжелявам, но не го правя. Само ликвидни акции, от които се излиза лесно. Все пак ликвидността е важна, а и с КФН не искам да си имам работа, би ми навредило на реномето.
                    Това както знаеш лесно може да се провери, така че няма кой и за какво да се хване, в смисъл, че винаги съм бил чист. Докрай.
                    Като казах инфо( пиша това не като оправдание, а като разяснение), имах предвид да се прочетат отчети, да се заровиш кой къде какво прави, какво пазарува и какво развива. Според мен е много важно да се направи пълно проучване, да се провери дали наистина фирмата се развива. като казах инфо, от там вече всеки си прави неговата интерпретация. Например IHLBL: кой на какви пари ги е пазарувал? АЗ ги купих на 30 ст навремето, и без никаква идея за това какво имат намерение да правят. просто видях в БСЕ, че Алианц пазаруват здраво.
                    По професия не се занимавам с финанси, така че нямам вътрешна информация, няма откъде. Освен това пътувам.
                    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Свободно търгуеми дялове от капитала (до 5%) към 30.09.2006 г. са 24.11% (това е последната статистическа информация от КФН)
                      Оборот през 2007 като количество:
                      01.2007 – 14 878 (0.74% от капитала), средна стойност - 10.00 лв
                      02.2007 – 18 439 (0.92%), средна стойност - 16.27 лв
                      03.2007 – 21 192 (1.06%), средна стойност - 17.11 лв
                      С повишаване на цената се увеличава и ликвидността (поне това говори статистиката през тази година).

Коментар

• abe to vie vsi4kite dobre ste vlezli. no nali znaete: na nashata BFB paradoxa e, 4e mnogo lesno se vliza, no sled tova pri izlizaneto sa takiva mi ti vrutki, 4e um da ti zaide...

da beshe pone 2x po-likvidna, shteshe da e mnogo dobre

Коментар

E ne, malko sa. 500 samo. ama samo chast sa na 8, drugite sa na 9 i neshto.
                          Inache i sega si ima takiva druzestva, chovek samo da ima malko info i pari navreme... Kazvaiki tova, preduprezdavam, che samo se fukam, da ne stane sled tova KFN da doide da me tarsi. Otricham vsichko do dupka!

samo da si kaza, che pazaruvam prez razlichni Cobosi i prez razlichni imena, ot paranoia taka da se kaze.
                          Айде сега си признай как си продаваш и купуваш сам на себе си нисколиквидни акции от неофициален сегмент В

Коментар

• дет се вика - ако знаех и повече щях да взема

Коментар

• ))
                              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

8,50 lv.
                                Първоначално изпратено от Developer
                                Първоначално изпратено от Nikola
                                За съжаление нямам.
                                Успех на влезлите миналата година!
                                9,26. Мерси
                                Бравоо сега ако се окаже, че сте взели по 2-3 000 броя направо сте супер .

Коментар

Working...
                                X