Имам една нова информация!Почти е сигурно,че ELTOS ще прави IPO и ще увеличи капитала си на 140 млн. лв.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)
Collapse
X
-
Боби, твърде много въпроси, на които надали ще ни отговорят. Може досега да е било едно, но доколкото знам, има нова визия на управата на ЕЛТОС и тя е за развитие, търсене на нов имидж, качване на на цената на акциите.
ПС: ако не ти харесва дружеството, не купувай или ако вече имаш, поне продавай.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Bobi75
Re: А сега какво ще кажете
Първоначално изпратено от gekosecurityПрочетох,форума за Sparky и просто искам да попитам traderite,които смятаха,че 14-15 лв. са много за акция нека кажат какво мислят сега при нива от 30 лв.Аз съм родом от "Града на люляците"(За невежите-гр.Ловеч)и искам да ви каза една вътрешно фирмена тайна-Sparky ще расте и то много.Нищо още не сте видяли нива от 40...50 а защо не и 100 лв. са много вероятни докрая на 2007 г.Предприятието притежава една от трите в света многофункционални ЦПУ "Mitsubushi" т.е. производствената база е на световно ниво,персоналът непрекъснато се обучава и квалифицира и не на последно място само за информация предприятието има договор с "Hilti".Помислете над горе посочените факти. [/img]
- защо изведнъж се появи интерес към дружеството на края на миналата година едновременно с появата на нов фри флоут все едно от никъде
- защо изведнъж искараха доста добра печалба, след като задълженията им не го позволяват
- защо печалбата за Q1'07 e само 98, a Q1'06 e била 891
Коментар
-
А сега какво ще кажете
Прочетох,форума за Sparky и просто искам да попитам traderite,които смятаха,че 14-15 лв. са много за акция нека кажат какво мислят сега при нива от 30 лв.Аз съм родом от "Града на люляците"(За невежите-гр.Ловеч)и искам да ви каза една вътрешно фирмена тайна-Sparky ще расте и то много.Нищо още не сте видяли нива от 40...50 а защо не и 100 лв. са много вероятни докрая на 2007 г.Предприятието притежава една от трите в света многофункционални ЦПУ "Mitsubushi" т.е. производствената база е на световно ниво,персоналът непрекъснато се обучава и квалифицира и не на последно място само за информация предприятието има договор с "Hilti".Помислете над горе посочените факти. [/img]
Коментар
Коментар