IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Холдинг България (4ID / IHLBL) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• а аз ги видях и имах 1мин да реагирам ама трябваше да отменя една поручка понеже ми държеше кеша ... и ми я отмени супер бавно ... решили са хората малко подаръци да правят хайде до година пак сега весели празници

Коментар

• То се вижда кой,ама не можахме да заблажим покрай Коледа!!!

Коментар

• Я,кой изсипа тук на 10 лева?

Коментар

• Първоначално изпратено от koteto
          кажете на писана кога ще и върнат парите от продадените права,да знае писана кога ще може да си купи нещо с тях поне някаде на изписаха ли вече кога ще е ?
          мерси милички,много ви обичам повечето,целувки!!!

Когато ние си получим новите акции по кобосите - вероятно до средата на януари.
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• кажете на писана кога ще и върнат парите от продадените права,да знае писана кога ще може да си купи нещо с тях поне някаде на изписаха ли вече кога ще е ?
            мерси милички,много ви обичам повечето,целувки!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
              Пощальоните са, пощальоните
              Много им благодаря за писмото.
              А на 130 благодаря за обратната разписка на 11,30
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Пощальоните са, пощальоните

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                  Някой може ли да ми каже Кобоса - прахосмукачка, който ми изкупи акцийките почти на 12 на кого е - да зная на кого да благодаря.
                  щом е прахосмукачка - значи е на райфата
                  нали така Пепи?
                  ееех как ми липсва тоя човек...
                  *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Някой може ли да ми каже Кобоса - прахосмукачка, който ми изкупи акцийките почти на 12 на кого е - да зная на кого да благодаря.
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Увеличение на капитала 2007

Някой занае ли какво следва?
                      Четох т.н. Календар на емисията ама много много не ми се връзват датите.
                      Въпросът ми е кога официално (под официално имам предвид с документ в ръка) ще стана собственик на тия 83 бр. акций които закупих.
                      Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6tiat
                        абе серизоно питам, какво стана с парите от правата,кога ще ги връщат?
                        IHLBL ИНДУСТРИАЛЕН ХОЛДИНГ БЪЛГАРИЯ АД
                        Богомила Иванова Христова София, 1000, бул. "Васил Левски" №47 , 9807101, 9815506; факс: 9807072
                        office@bulgariaholding.com
                        www.bulgariaholding.com
                        може да получиш повече инфо ето ти телефони ДВИ ,имейли сайтове

Коментар

• абе серизоно питам, какво стана с парите от правата,кога ще ги връщат?

Коментар

• [quote="znae6tiat"]какво стана с тия пари от правата? айде някой ако знае да каже кога ще ги върнат по сметките в Кобоса.
                            мерси предварително![/qu

mi kvo stana kry4mi kurvi takiva raboti

Коментар

• какво стана с тия пари от правата? айде някой ако знае да каже кога ще ги върнат по сметките в Кобоса.
                              мерси предварително!

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
                                Над 50% е. А и да беше под, пак Химимпорт да ти дишат във врата не е никак приятно. И аз бих постъпил като Желев, който според хората следящи позицията е поизкупил акции.
                                E, ako imash nad 50%, niama kak da ti izkupiat kompaniata i da pridobiat kontrol.
                                __________________________________________________ __
                                Куроператор - специален представител на Син С

Коментар

Working...
                                X