If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Холдинг България (4ID / IHLBL) - архив до 08.09.11
а аз ги видях и имах 1мин да реагирам ама трябваше да отменя една поручка понеже ми държеше кеша ... и ми я отмени супер бавно ... решили са хората малко подаръци да правят хайде до година пак сега весели празници
кажете на писана кога ще и върнат парите от продадените права,да знае писана кога ще може да си купи нещо с тях поне някаде на изписаха ли вече кога ще е ?
мерси милички,много ви обичам повечето,целувки!!!
Когато ние си получим новите акции по кобосите - вероятно до средата на януари.
кажете на писана кога ще и върнат парите от продадените права,да знае писана кога ще може да си купи нещо с тях поне някаде на изписаха ли вече кога ще е ?
мерси милички,много ви обичам повечето,целувки!!!
Някой занае ли какво следва?
Четох т.н. Календар на емисията ама много много не ми се връзват датите.
Въпросът ми е кога официално (под официално имам предвид с документ в ръка) ще стана собственик на тия 83 бр. акций които закупих.
Благодаря!
абе серизоно питам, какво стана с парите от правата,кога ще ги връщат?
IHLBL ИНДУСТРИАЛЕН ХОЛДИНГ БЪЛГАРИЯ АД
Богомила Иванова Христова София, 1000, бул. "Васил Левски" №47 , 9807101, 9815506; факс: 9807072 office@bulgariaholding.com www.bulgariaholding.com
може да получиш повече инфо ето ти телефони ДВИ ,имейли сайтове
Над 50% е. А и да беше под, пак Химимпорт да ти дишат във врата не е никак приятно. И аз бих постъпил като Желев, който според хората следящи позицията е поизкупил акции.
E, ako imash nad 50%, niama kak da ti izkupiat kompaniata i da pridobiat kontrol.
__________________________________________________ __
Куроператор - специален представител на Син С
Коментар