If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Холдинг България (4ID / IHLBL) - архив до 08.09.11
За да задържи кадрите си Корабният завод строи жилища, научаваме от водещия материал на “24 часа местен”. Гарсониери и двустайни апартаменти ще започне да строи през тази година “Булярд-корабостроителна индустрия”. Апартаментите ще се предоставят на работниците под наем или на изплащане. В момента се оглеждат оферти за “работнически” кооперации във варненските квартали “Владиславово”, “Кайсиева градина” и “Аспарухово”. http://www.varnacity.info/varna.php?...show&nid=11822
Алелуя парите от правата на CCB са преведени и заредени в сметките )))))))))
Значи правилото е такова щом излезе решението на съда за одобрено увеличение на капитала им давате една седмица за да го получат и една за да заредят парите. Ако се забавят повече алармирайте в темата за работа с права.
Решението тук излезе на 27.12 значи до края на другата седмица паричките може да ги имате.
Успехи.
сметката ти колкото е вярна толкова и не е
парите от продажбата на правата стоят блокирани в ЦД
след като съдът впише увеличението на капитала той се заявява за регистрация в ЦД
от този момент мисля че в 4-дневен срок ЦД следва да отблокира парите от правата
т.е. всичко зависи от това колко бързо ще се се внесат документите за увеличението в ЦД и кога те ще освободят парите
аре
Абсолютно вярно само, че аз говорих с депозитара и съм убеден, че по отношение на CCB те забавиха нещата с няколко дни ах те ))
Значи правилото е такова щом излезе решението на съда за одобрено увеличение на капитала им давате една седмица за да го получат и една за да заредят парите. Ако се забавят повече алармирайте в темата за работа с права.
Решението тук излезе на 27.12 значи до края на другата седмица паричките може да ги имате.
Успехи.
сметката ти колкото е вярна толкова и не е
парите от продажбата на правата стоят блокирани в ЦД
след като съдът впише увеличението на капитала той се заявява за регистрация в ЦД
от този момент мисля че в 4-дневен срок ЦД следва да отблокира парите от правата
т.е. всичко зависи от това колко бързо ще се се внесат документите за увеличението в ЦД и кога те ще освободят парите
аре
*Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.
какво стана с тия пари от правата?
мерси предварително!
та някой запознат няма ли, да каже кога ще преведат парите по сметките в кобос от продадените права, мерси предварително много
Запознатите ще кажат, че работата бая се проточи с това решение на съда чак от 27.12. Засега ще се чака най-рано ще смогнат от депозитара за в края на другата седмица ако имате късмет.
Аз поне тук не ги чакам чакам CCB а то е с 20 дни пред тези и пари още няма ))))))))))))))
За ЦКБ очаквай включване до края на седмицата
Дано дано, че побелех вече от чакане )))))))))))))))))))))))))))
мерси предварително!
та някой запознат няма ли, да каже кога ще преведат парите по сметките в кобос от продадените права, мерси предварително много
Запознатите ще кажат, че работата бая се проточи с това решение на съда чак от 27.12. Засега ще се чака най-рано ще смогнат от депозитара за в края на другата седмица ако имате късмет.
Аз поне тук не ги чакам чакам CCB а то е с 20 дни пред тези и пари още няма ))))))))))))))
За ЦКБ очаквай включване до края на седмицата
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
мерси предварително!
Аз пък само съжалявам, че изпуснах момента.
На 10лв. ми харесва акцията))
И няма какво да се ядосвате и да ги ..."плюете" - хората си преструктурираха портфейла, причините те си ги знаят - но както продадоха, така и купиха други, да не говорим за последните дни - тогава никой не се сърдеше)).
А перспективните позиции не се сриват от няколко изсипвания и бързо си заемат мястото))
При мен тук се получи доста интересно. Аз бях един от онези, който не успя да си оттегли офертата на 12,5 в деня след "увеличението на капитала". Тогава ако се не лъжа търговията беше на около 13,6 а аз бях заложил малко по-надолу.
Просто нямах физическата възможност да си оттегля офертата. На следващия ден станах собственик на 1000 бр. Няма да коментирам колко коректно беше това с оставането на офертите, но все пак останах доста огорчен. За мое щастие после нещата се развиха доста динамично и успях да продам на 16. След вчерашното изсипване пак съм на линия
На менние съм че подобни движения са добре дошли за по-търпеливите и няма причина да им се сърдим. Всеки може да продава/купува както си иска стига да се придържа към правилата.
Аз пък само съжалявам, че изпуснах момента.
На 10лв. ми харесва акцията))
И няма какво да се ядосвате и да ги ..."плюете" - хората си преструктурираха портфейла, причините те си ги знаят - но както продадоха, така и купиха други, да не говорим за последните дни - тогава никой не се сърдеше)).
А перспективните позиции не се сриват от няколко изсипвания и бързо си заемат мястото))
тази селения я има само у нас с опита на 10лв. . При липса на други качества остават манипулациите на някои хора, които явно знаят добре, че не могат по друг начин да си постигнат целта. Жалки дребни душици, които не ги виждам след 1-2 години когато пазара у нас стане още по-ликвиден какво ще правят. Все пак им пожелавам успех през новата година
Изсипаха едни мишки които си мислят, че ще има пострадали, ама не знаят , че на "пострадалите" им дреме на к..а Хахахаха
Лузъри
те същите тия така или иначе са лузърите на бранша и колко и да беснеят не можаха да постигнат целта си да сринат акцийката. Жалко е когато си последен с години и още по-жалко е, че там ще си останат. С такива евтини номерца на пазара КИРКОВ, защотото някой играч им поряза намеренията като удари контрола на горе в последните секунди. Ако те с такива номера мислят, че дългосрочно ще успеят се лъжат. Това са последни напъни да се опитат да променят неизбежното. хахахахахахаха
Коментар