IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Холдинг България (4ID / IHLBL) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• винаги е добре да има заключен някой пенсионер в мазата (ПФ)... това ти гарантира едни бързи % в края на всяко тримесечие

успех
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Като изкараш поне 10 000 000 печалба от инвестициите си (колкото аз съм изкарал) и ти ще станеш майстор а щом си направил някой лев от Еврохолда значи си започнал да се учиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
        Днес повече от скромно-само 7,72 процента ръст,което покачване е равно на лихвата на депозита на фори за година и два месеца.
        Тези, които смятат само на дневна база най-много плачат, я си вдигни очите и погледни на някой период по-различен от един ден Най се кефя на майсторчета като теб, поне да беше влязъл в еврохолда и той е избушен, но щеше да направиш някой лев.

Коментар

• Днес повече от скромно-само 7,72 процента ръст,което покачване е равно на лихвата на депозита на фори за година и два месеца.

Коментар

• Привет балонери ! Още ли Пълните тайно, че сте се умълчали, като оакани )) Не е препоръка
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Анализирам внимателно дружеството, със сигурност заслужава внимание и уважение, да ви попитам, как ги виждате тези 125 млн. задължения на консолидирана база - има ли вътък тук с тези бих казал скромни приходи и печалба да поддържат такъв огън (125 млн. задължениея)?

Мерси за мненията.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                120 милиона текущи активи - а, добре - лошо че Кремиковци го няма вече, но Промет е близо до Варна иначе и Виохалко може да помогне суровината няма да им дойде зле
                те корабите сигурно се строят с въздух и вода. Добре че не са в този бизнес с въздушните замъци. За разлика от любимците ти, където цялата капиталова структура в баланса се крепи точно на въздух.

Коментар

• мисирката яко е купувала и тук на дъното по "90 стинки" както сама се похвали

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    120 милиона текущи активи и 125 милиона текущи пасиви и доста малка дългосрочна задлъжнялост. И това при изключително дълъг цикъл на производство не изглежда чак толкова зле.

Доста по добре от еврохолд например
                    120 милиона текущи активи - а, добре - лошо че Кремиковци го няма вече, но Промет е близо до Варна иначе и Виохалко може да помогне суровината няма да им дойде зле
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

+ 3,5 млн. вземания - 100 млн. задължения
                      Това не е толкова обезпокоително ,колкото разпродажбата на всяка цена В понеделник влезох с няколко хиляди с надеждата пакета на продавача да е свършил ,днес излязох с 3,5 ст разлика на акция но на плюс. Казано с една дума кокошкарска работа но на плюс защото утре дали ще е така и ще има купувачи ...!
                      П.П. След първи юли тук ще е трудно.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                        извини ме, че сгреших

значи ти си бил, а аз си мислех, че са алианц
                        Не бих казал че обема който съм купувал е достатъчен за крепене на цена Просто малка спекула

Коментар

120 милиона текущи активи и 125 милиона текущи пасиви и доста малка дългосрочна задлъжнялост. И това при изключително дълъг цикъл на производство не изглежда чак толкова зле.

Доста по добре от еврохолд например

Коментар

А ти виж капитализацията в момента. Варненска корабостроица + кораби + ЗММта+елпром Зем и това всичко в момента е за 32 милиона евро. Горе долу колкото доста малък мол.
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

Не знам - аз бях от купувачите и все на един продавач попадах.
                              извини ме, че сгреших

значи ти си бил, а аз си мислех, че са алианц

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                много разнородни сделки се получиха

явно купувачите са били много в такъв случай което мен лично ме съмнява

отстрани изглеждаше като група подплашени инвеститори готови да продават на всяка цена ....................... и блъснали се в стена

Не знам - аз бях от купувачите и все на един продавач попадах.

Коментар

Working...
                                X