IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Холдинг България (4ID / IHLBL) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой би ли ми разяснил, защо пада толкова много тази акция...
    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
      Гледам железарията от Машстрой ще върви по предназначение, както предположих по рано.
      Ако ми харесваше машстрой щях да си взема акции на машстрой

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        120 милиона текущи активи и 125 милиона текущи пасиви и доста малка дългосрочна задлъжнялост. И това при изключително дълъг цикъл на производство не изглежда чак толкова зле.

Доста по добре от еврохолд например

Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
        120 милиона текущи активи - а, добре - лошо че Кремиковци го няма вече, но Промет е близо до Варна иначе и Виохалко може да помогне суровината няма да им дойде зле
        Гледам железарията от Машстрой ще върви по предназначение, както предположих по рано.
        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
          ми то само с доене от Алианц не става.
          лошо са заклещени тук

трябва си и бачкане и резултати
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнение
            Много мъчно изглежда тук, що така бе пичове?
            ми то само с доене от Алианц не става.

Коментар

• Много мъчно изглежда тук, що така бе пичове?

Коментар

• Първоначално изпратено от M5 Разгледай мнение
                Гледам, гледам, по-големи задници от тукашния мажо не виждам.......тия май наистина си помислиха, че от увеличения ще го докарат
                50 стинки на първо четене. Сори хане, ма нема кой да им се вързва на порсотиите )))))))
                НЕ Е ПРЕПОРЪКА

Коментар

• Гледам, гледам, по-големи задници от тукашния мажо не виждам.......тия май наистина си помислиха, че от увеличения ще го докарат

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                    Индустриален холдинг България АД придобива частичен контрол над ЕЛАРГ ФЗЗ АДСИЦ

Купувач на 49,5% от АДСИЦ-а е обслужващото дружество Агроменидж АД, в което 33% придобива Индустриален холдинг България АД

http://www.investor.bg/news/article/119362/339.html
                    Много добре сте го разкрили това...може да се коментира доста в темата за Елана и "развитието" на АДСИЦА от последните 3 години

Коментар

• Индустриален холдинг България АД придобива частичен контрол над ЕЛАРГ ФЗЗ АДСИЦ

Купувач на 49,5% от АДСИЦ-а е обслужващото дружество Агроменидж АД, в което 33% придобива Индустриален холдинг България АД

http://www.investor.bg/news/article/119362/339.html

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        винаги е добре да има заключен някой пенсионер в мазата (ПФ)... това ти гарантира едни бързи % в края на всяко тримесечие

успех
                        Тея нямат ли вече 21% (три по 7%)? С тея темпове....

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          Ми колко???10 с шест нули ,май!!!Ама дека ке ги копаме...???
                          Тоя с 10 милки е луд...или луз.....ясно е , но тука мажоритаря се представя като най-големия помияр.......не го интересува цената, ако ще небето да падне, за него е важно увеличението на капитала да мине....т.е. да излъже някой( и мен), но другия път(ако има), нали се сещат , че няма как да им купят ръждясалата акция, ако сега се правят на умрели лисици след 1,40 лв увеличение, .....1,03 лв, увеличение........и за жалост на ИХЛБ, не се разрешава увеличение по-ниско от номинала....т.е. 1 лв......абе аз като акционер тук бих казал.....ПОМИЯРИ,,,
                          Last edited by Han Krum; 30.06.2011, 00:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                            колко са 10млн за сиромаха
                            Ми колко???10 с шест нули ,май!!!Ама дека ке ги копаме...???

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                              колко са 10млн за сиромаха

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                                Като изкараш поне 10 000 000 печалба от инвестициите си (колкото аз съм изкарал) и ти ще станеш майстор а щом си направил някой лев от Еврохолда значи си започнал да се учиш.

Коментар

Working...
                                X