IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Холдинг България (4ID / IHLBL) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
    Плюене му е майката........тук потенциала за разтеж е голям, не обръщай внимание............., не вярвам да има останали хора, който четейки една или друга тема да купуват или продават......тези времена мисля свършиха отдавна...
    Хане, нямаш ли усещането за junk-хава !? Не е препоръка за балонизация
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      Що не си купиш черно Джони от литър ...за шест години знаеш ли какво ще стане .....
      не знам

Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      "...номинала на всички акции е 1 лев ...."
      Това ли ме пита ....голяма глупост....
      Номинал на БСТР и Северкоопгъмза на първо четене ....е с пъти по голям....
      при 500 дружества на БФБ е нормално няколко изключения от наложилото се правило

то и при моето ЕООД номинала е 50 лв./акция и изобщо не е еФтино по твоите оценки на акциите

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
        бързо отговаряш на петата минута, но не е това което те питах

тук съм ги оставил поне за 6 години

Що не си купиш черно Джони от литър ...за шест години знаеш ли какво ще стане ....

"...номинала на всички акции е 1 лев ...."
        Това ли ме пита ....голяма глупост....
        Номинал на БСТР и Северкоопгъмза на първо четене ....е с пъти по голям....

Коментар

• бързо отговаряш на петата минута, но не е това което те питах

Ама ти и тук ли си се набил....айде приятна почивка ....тук поне шест месеца...
          тук съм ги оставил поне за 6 години

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
            цветанка не спира да ни забавлява

цветано, номинала на всички акции е 1 лев ................... което значи, че са еФтини според теб

Ама ти и тук ли си се набил....айде приятна почивка ....тук поне шест месеца...

Коментар

• младежи айде по сериоzно.

Коментар

• цветанка не спира да ни забавлява

Акцията като номинал е еФтина....
                цветано, номинала на всички акции е 1 лев ................... което значи, че са еФтини според теб

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                  еЙ Мече не спря с леките си мисли и не само тук.Това възможно ли е.
                  Фирми претърпяли загуби,ако ще и 1 лв. са съмнителни,а тия дето пък нямаха никакви загуби през кризата и пак вървят на стотинки,за тях какво да кажем.А бе с такива инвеститори,такава борса,прекалено сте спекулативни и ви треперят ръчичките..Това е.
                  Има да влизате и излизате до като не дойде някои чужденец(въпреки всичките фондове) и ви отнесе.Успех.

Соколов,смяташ ли че ако акцията вървеше нагоре и минаваше два лв като миналата година ...щях да пиша за нея...така!

Коментар

• Акцията като номинал е еФтина ,но като качество е съмнително...
                    еЙ Мече не спря с леките си мисли и не само тук.Това възможно ли е.
                    Фирми претърпяли загуби,ако ще и 1 лв. са съмнителни,а тия дето пък нямаха никакви загуби през кризата и пак вървят на стотинки,за тях какво да кажем.А бе с такива инвеститори,такава борса,прекалено сте спекулативни и ви треперят ръчичките..Това е.
                    Има да влизате и излизате до като не дойде някои чужденец(въпреки всичките фондове) и ви отнесе.Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
                      Хане, точно мене в плюене не мож. ме обвини
                      всеки знае за връзката м/у Алианц и холдинга така че не ми обяснявайте
                      колко си обичали инвестицията........

.....Консолидираните приходи от продажби на ИХ България през 2010 се повишиха с 21% до 92,4 млн. лв., но бе отчетена нетна загуба в размер на 10,740 млн. лв., при печалба от 1,634 млн. лв. през 2009 г.

Отрицателният резултат за 2010 година се дължи на загуба в дъщерните Булярд Корабостроителна индустрия ЕАД, Приват инженеринг АД, КЛВК АД, Елпром ЗЕМ АД, ЗММ Нова Загора АД и Машстрой, обявиха от холдинга...........
                      е Хана си обича акциите....
                      ако всичко беше наред на ,нова година Алианц щеше да я вдигне като останалите ,но го затрупаха....
                      Акцията като номинал е еФтина ,но като качество е съмнително...
                      Имам акции и не е препоръка....

Коментар

• Купуват мажоритарите и полека-лека си увеличават дела... Сега да видим дали ще предложат и конвертируеми облигации

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                          Плюене му е майката........тук потенциала за разтеж е голям, не обръщай внимание............., не вярвам да има останали хора, който четейки една или друга тема да купуват или продават......тези времена мисля свършиха отдавна...
                          Хане, точно мене в плюене не мож. ме обвини
                          всеки знае за връзката м/у Алианц и холдинга така че не ми обяснявайте
                          колко си обичали инвестицията........

.....Консолидираните приходи от продажби на ИХ България през 2010 се повишиха с 21% до 92,4 млн. лв., но бе отчетена нетна загуба в размер на 10,740 млн. лв., при печалба от 1,634 млн. лв. през 2009 г.

Отрицателният резултат за 2010 година се дължи на загуба в дъщерните Булярд Корабостроителна индустрия ЕАД, Приват инженеринг АД, КЛВК АД, Елпром ЗЕМ АД, ЗММ Нова Загора АД и Машстрой, обявиха от холдинга...........

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
                            Щом те са си ги записали, значи вярват в инвестицията си. От Меком мажоритаря като не записа не ви харесваше, сега тези като записват пак мрънкате.... знаете ли какво искате въобще.

Коментар

• Щом те са си ги записали, значи вярват в инвестицията си. От Меком мажоритаря като не записа не ви харесваше, сега тези като записват пак мрънкате.... знаете ли какво искате въобще.

Коментар

• ами Алианц са си купили сигурно.
                                не виждам кои други. само те крепят
                                таzи "перла"
                                тука въпроса са облигациите.
                                покаzателите и сега са кофти.......

Коментар

Working...
                                X