Първоначално изпратено от Han Krum
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Холдинг България (4ID / IHLBL) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеЩо не си купиш черно Джони от литър ...за шест години знаеш ли какво ще стане .....
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение"...номинала на всички акции е 1 лев ...."
Това ли ме пита ....голяма глупост....
Номинал на БСТР и Северкоопгъмза на първо четене ....е с пъти по голям....
то и при моето ЕООД номинала е 50 лв./акция и изобщо не е еФтино по твоите оценки на акциите
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениебързо отговаряш на петата минута, но не е това което те питах
тук съм ги оставил поне за 6 години
Що не си купиш черно Джони от литър ...за шест години знаеш ли какво ще стане ....
"...номинала на всички акции е 1 лев ...."
Това ли ме пита ....голяма глупост....
Номинал на БСТР и Северкоопгъмза на първо четене ....е с пъти по голям....
Коментар
-
бързо отговаряш на петата минута, но не е това което те питах
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеАма ти и тук ли си се набил....айде приятна почивка ....тук поне шест месеца...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениецветанка не спира да ни забавлява
цветано, номинала на всички акции е 1 лев ................... което значи, че са еФтини според теб
Коментар
-
цветанка не спира да ни забавлява
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеАкцията като номинал е еФтина....
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнениееЙ Мече не спря с леките си мисли и не само тук.Това възможно ли е.
Фирми претърпяли загуби,ако ще и 1 лв. са съмнителни,а тия дето пък нямаха никакви загуби през кризата и пак вървят на стотинки,за тях какво да кажем.А бе с такива инвеститори,такава борса,прекалено сте спекулативни и ви треперят ръчичките..Това е.
Има да влизате и излизате до като не дойде някои чужденец(въпреки всичките фондове) и ви отнесе.Успех.
Коментар
-
SoKoLoV
Акцията като номинал е еФтина ,но като качество е съмнително...
Фирми претърпяли загуби,ако ще и 1 лв. са съмнителни,а тия дето пък нямаха никакви загуби през кризата и пак вървят на стотинки,за тях какво да кажем.А бе с такива инвеститори,такава борса,прекалено сте спекулативни и ви треперят ръчичките..Това е.
Има да влизате и излизате до като не дойде някои чужденец(въпреки всичките фондове) и ви отнесе.Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнениеХане, точно мене в плюене не мож. ме обвини
всеки знае за връзката м/у Алианц и холдинга така че не ми обяснявайте
колко си обичали инвестицията........
.....Консолидираните приходи от продажби на ИХ България през 2010 се повишиха с 21% до 92,4 млн. лв., но бе отчетена нетна загуба в размер на 10,740 млн. лв., при печалба от 1,634 млн. лв. през 2009 г.
Отрицателният резултат за 2010 година се дължи на загуба в дъщерните Булярд Корабостроителна индустрия ЕАД, Приват инженеринг АД, КЛВК АД, Елпром ЗЕМ АД, ЗММ Нова Загора АД и Машстрой, обявиха от холдинга...........
ако всичко беше наред на ,нова година Алианц щеше да я вдигне като останалите ,но го затрупаха....
Акцията като номинал е еФтина ,но като качество е съмнително...
Имам акции и не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеПлюене му е майката........тук потенциала за разтеж е голям, не обръщай внимание............., не вярвам да има останали хора, който четейки една или друга тема да купуват или продават......тези времена мисля свършиха отдавна...
всеки знае за връзката м/у Алианц и холдинга така че не ми обяснявайте
колко си обичали инвестицията........
.....Консолидираните приходи от продажби на ИХ България през 2010 се повишиха с 21% до 92,4 млн. лв., но бе отчетена нетна загуба в размер на 10,740 млн. лв., при печалба от 1,634 млн. лв. през 2009 г.
Отрицателният резултат за 2010 година се дължи на загуба в дъщерните Булярд Корабостроителна индустрия ЕАД, Приват инженеринг АД, КЛВК АД, Елпром ЗЕМ АД, ЗММ Нова Загора АД и Машстрой, обявиха от холдинга...........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеЩом те са си ги записали, значи вярват в инвестицията си. От Меком мажоритаря като не записа не ви харесваше, сега тези като записват пак мрънкате.... знаете ли какво искате въобще.
Коментар
Коментар