If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Почнахме и това е само началото си мисля Хората осъзнават, че тук могат да намерят достоен партньор и скоро очаквам сами да идват при нас. Както съм писал и преди... 10-20 години работиш за името си и после то почва да работи за теб. Ще поживеем, ще видим...
А все още сме сред най малките по пазарна капитализация в БГ 40 40 милиона маркет капитализация в момента
Почнахме и това е само началото си мисля Хората осъзнават, че тук могат да намерят достоен партньор и скоро очаквам сами да идват при нас. Както съм писал и преди... 10-20 години работиш за името си и после то почва да работи за теб. Ще поживеем, ще видим...
Ходил съм в Троян... хубави хора! Експанзията върви и тук. Имам усещането, че играем Монополи и сме в началото на играта, когато пари има бол заради ниските лихви и високата ликвидност и тези, които знаят как се играе тази игра разцепват в момента. Времето ще покаже как ще се развият нещата тук...
Почнахме с придобиванията
Производствената гама на фирма „ВЕКО” ЕООД – гр. Троян, включва следните видове продукти:
Водно стъкло
Прах за пране; препарати за измиване на съдове и течни сапуни, с марката
Почистващи препарати за домашна и професионална употреба
"Гепард": най-динамичните малки и средни компании Победители по области: Ловеч "Веко" - базираната в Троян компания се състезава на пазара на битова химия с конкуренцията на световните марки. По време на награждаването собственикът и управител Хари Велев си пожела до пет години да бъдат в топ 3 на този бизнес в България. Дружеството е известно с марките си препарати "Изи".
Ако беше публично щеше да е много сложно На борсата гласуваме с парите си и аз лично вярвам безрезервно на мениджмънта тук. И аз си купих и в Софарма и в Софарма трейдинг
Аз също съм оптимист за тази сделка, но ми идва малко постен сайта: http://www.beko-troyan.com/about.html Определено фабриката не е публично дружество и трудно ще разберем какво се придобива. Но вярвам в действията на управлението на холдинга!
п.п. имам акции тук, имам и Софарма, имам и от Трейдинга.
Какво да ти кажа... прах за пране, хапчета... молекули някакви, атоми... химия Разбират ги тези работи. Що се отнася за далновидността - аз лично нямам съмнения за това
Ходил съм в Троян... хубави хора! Експанзията върви и тук. Имам усещането, че играем Монополи и сме в началото на играта, когато пари има бол заради ниските лихви и високата ликвидност и тези, които знаят как се играе тази игра разцепват в момента. Времето ще покаже как ще се развият нещата тук...
Хвърлих един поглед на сайта им. До сега не съм имал наблюдение върху тяхната продукция, но оставам с впечатление, че е нискобюджетна и само за българския пазар. Интересно е да се разбере след като бъде придобита тази фабрика, какво ще бъде нейното бъдеще в семейството на Доверие? И дали това е поредния далновиден ход на г-н Донев
Слаб оборот но ... Акцията май дръпна назад за да може да се засили и отново катери нагоре
Точно така. Като цяло маркет мейкъра се опитва, да я задържи да катери пропорционално с основните позиции в Софикс примерно.
Това, че пропорцията е доста в наша полза е съвсем отделна страна. Примерно ПИБ расте средно с 2.5%, а ние с около 5%.
Това води до извода, че потенциала ни е по-голям от този на високо ликвидните растящи, за което съм особено доволен.
Е, ще има и хорица (като Монти), които продадоха на 2.05 и после се опитаха, да си ги купят обратно на 2.10, но не им се получи (както винаги).
Успех на имащите, успех и на вас зрителите, (Монти)!
Коментар