IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
    10 милиона консолидирана печалба тук при 2 милиона загуба миналата година. Малко по-добре е май
    6,387 млн е печалбата за 2016 ...имат и 11 млн еднократни финансови приходи .

Коментар

• имаме заверен годишен отчет: капитала скача от 70 милиона на 73 милиона или цена около 3.90 на акции. След първото тримесечие може да минем 4 лв.

Коментар

• 10 милиона консолидирана печалба тук при 2 милиона загуба миналата година. Малко по-добре е май
        Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• https://www.24chasa.bg/novini/article/6191343 Ето как ДОХ ще разшири потенциала си за растеж превръщайки част от бизнеса си в експортно ориентиран
          Keep going ...

Коментар

• мда

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение

Междо другото това сигурно ли е? Признавам че не знам колко са заспалите акционери и каква тежест имат след увеличенията на капитала.
              Че няма нищо сигурно на тоя свят е ясно, но ето ти инфото от последния отчет, а ти прецени вероятностите.

Към 31.12.2016 г. акционерите са 55 юридически лица, притежаващи 10,538,586 броя акции, в т.ч. брой акции притежавани от чуждестранни юридически лица – 229,974 броя и 147,485физически лица притежаващи 8,197,513броя акции, в т.ч.14,251 броя акции се държат от чуждестранни физически лица.
              Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Сашкоу, само процентите от ръста за последните месеци са достатъчно тлъсти, за да не дават причина за каквито и да било ехидни констатации... Просто погледни каква беше цената тази есен.
                За процентите не казвам нищо - респект. Но тук се коментират "други работи" - скуизове, дивиденти, преди Софикса беше, аз тях коментирам. Последно ми беше интересно и за "империята с праховете за пране" Иначе не думайте за дивидентите, че и аз ще си ги търся и вече се разрових и аз за боновата книжка
                Last edited by Sashko; 27.04.2017, 14:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение

Скуиз аут не е възможен, така или иначе, защото на практика, заради същите "заспали" акции не могат да придобият необходимия дял за да се изпълни такъв сценарий. Законовата уредба не го позволява.
                  Междо другото това сигурно ли е? Признавам че не знам колко са заспалите акционери и каква тежест имат след увеличенията на капитала.

Коментар

При търгово + скуиз - няма кой да си търси дивидент.
                    Скуиз аут не е възможен, така или иначе, защото на практика, заради същите "заспали" акции не могат да придобият необходимия дял за да се изпълни такъв сценарий. Законовата уредба не го позволява.
                    Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
                      Тук сапунката ми става все по-интересна - беше първо Софикс, после Софарма придобива, вече и "дивиденти" се разпределят, че и тлъсти дори
                      Сашкоу, само процентите от ръста за последните месеци са достатъчно тлъсти, за да не дават причина за каквито и да било ехидни констатации... Просто погледни каква беше цената тази есен.
                      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
                        Тук сапунката ми става все по-интересна - беше първо Софикс, после Софарма придобива, вече и "дивиденти" се разпределят, че и тлъсти дори
                        Така е . Дивиденти не се очакват. Просто влязох в темата на цър-пъра. Но придобиване е доста вероятно.

Коментар

• Тук сапунката ми става все по-интересна - беше първо Софикс, после Софарма придобива, вече и "дивиденти" се разпределят, че и тлъсти дори

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

Няма да си потърсят дивидента всички мъртви души, а такива най-вероятно има много. А за техните наследници (ако изобщо знаят че са наследници на 25 акции на Доверие) е твърде скъпо да си поделят наследството. Освен това всички, които нямат сметки при инвестиционен посредник (а такива сигурно са поне 100 000) е малко вероятно да разберат че има дивидент и да си го потърсят.
                            Нещо не сме се разбрали. При търгово + скуиз - няма кой да си търси дивидент. При търгово без скуиз, по-сатава, но по правило търгово след което има планове за големи дивиденти върви със скуиз. Т.е. - няма кой да търси дивидент. Мисля че го бях написъл ясно макар и по-малословно ..

П. с.
                            Сега между другото ме караш да се замисля.
                            Почти съм сигурен че в отдавна загубените (забутани някъде) бонови книжки на нас с жената пише по 25 акции на Доверие . Майтап.
                            Значи и аз съм в кюпа на мъртвите души. Т.е. и в двата кюпа. Щото за някоко Т. ще си искам дивидента. Боновите кижки няма да търся, трудна работа
                            Last edited by VNM; 27.04.2017, 13:39.

Коментар

Ми представих си го. Не виждам проблем с 150000 нови акционери. Където 2000 там и 200000. А допълнителният бизнес си идва с плюсовете.

Това не пречи и на версията с търговото да е вероятна. Само не ми стана ясно след търговото кои са акционерите които няма да потърсят дивидента? След търгпвото остава само маджо.... Други акционери остават само по негово благосклонно желание.
                              Няма да си потърсят дивидента всички мъртви души, а такива най-вероятно има много. А за техните наследници (ако изобщо знаят че са наследници на 25 акции на Доверие) е твърде скъпо да си поделят наследството. Освен това всички, които нямат сметки при инвестиционен посредник (а такива сигурно са поне 100 000) е малко вероятно да разберат че има дивидент и да си го потърсят.

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
                                .....
                                Представете си какво ще е да вкараш 145 000 дребни акционери в дружество, което в момента има около 2 000 акционери и куп бизнеси, които нямат нищо общо с фармацията!
                                ...
                                Ми представих си го. Не виждам проблем с 150000 нови акционери. Където 2000 там и 200000. А допълнителният бизнес си идва с плюсовете.

Това не пречи и на версията с търговото да е вероятна. Само не ми стана ясно след търговото кои са акционерите които няма да потърсят дивидента? След търгпвото остава само маджо.... Други акционери остават само по негово благосклонно желание.

Коментар

Working...
                                X