Първоначално изпратено от vale1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
Май намериха приложение на 1-то милионче от Трейдинга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеЗа ОСА, Огнян Донев е номинирал сина си Иван да го замести в Надзорният Съвет на ДОХ!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНещо се разпродаде някой...Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеСашко, стига дрънка глупости, тук основния двигател на цената бе съвсем друг фактор.
Щото тоя фактор, за който ти говориш, ако иска ще си направи увеличение на капитала и ще запише на каквато си иска цена.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеХимимпорт дава дивиденти, а струва по-малко, само за това се замислете.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
ЕБИТДА-та е положителна само заради включените преоценки на акциите на Софарма Трейдинг и Софарма в общ размер от 2.6 млн.лв.
За поредна година единственото, което държи холдинга на плюс са инвестициите му в други дружества. Три години поред се продаваха акциите на Медика на свързаното лице Софарма, за да излязат на положителен резултат. Въпроса е какво ще стане като продадат и акциите на Софарма Трейдинг? Защо техния основен бизнес (какъвто и да е той) не изплува от блатото?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
ОтчетаСега пак ще започнат дискусии добър ли е, или лош
но поне на мен ЕБИТДА ми харесва доста и направо си води към оценка близка до балансовата..
За поредна година единственото, което държи холдинга на плюс са инвестициите му в други дружества. Три години поред се продаваха акциите на Медика на свързаното лице Софарма, за да излязат на положителен резултат. Въпроса е какво ще стане като продадат и акциите на Софарма Трейдинг? Защо техния основен бизнес (какъвто и да е той) не изплува от блатото?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
а цената е с 200% по-оптимистична и тя. Може би заради това някой се разпродава.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
а цената е с 200% по-оптимистична и тя. Може би заради това някой се разпродава.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеВсъщност за мен е по-оптимистичен от миналогодишния по това време.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар