Първоначално изпратено от TheSkorpion
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНещо се разпродаде някой...Сега пак ще започнат дискусии добър ли е, или лош
но поне на мен ЕБИТДА ми харесва доста и направо си води към оценка близка до балансовата..
Коментар
-
Не знам кой се юрна да продава, ама го съветвам да чете отчета внимателно
Печалбата на акция за Q1 e 6 стотинки.
А спадът спрямо миналата година е защото го няма еднократния ефект от +9,3 мил. заради преоценки на СФТР. Реално обаче, резултатът от оперативна дейност се подорява с 1,7 мил. ако не греша при първите сметки...E. Печалба след облагане с данъци (Д - V) 2-0454 678 8 262
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеДВИ-то каза ли кога излиза отчета?Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеХрумна ми идея за шивашкия бизнес на групата. Да правят дрехи от качествено мерино. Напоследък в почти всичко се пише, че има мерино, а не съм сигурен в това защото повечето гледат само краткосрочната печалба. Групата, ако види потенциал може да застане зад стоката с изградения си бранд...
Вече имат много добра синергия в здравният бизнеса с медицинските комплекси/центрове и здравните застрахователи.
ДВИ-то каза ли кога излиза отчета?
Коментар
-
Хрумна ми идея за шивашкия бизнес на групата. Да правят дрехи от качествено мерино. Напоследък в почти всичко се пише, че има мерино, а не съм сигурен в това защото повечето гледат само краткосрочната печалба. Групата, ако види потенциал може да застане зад стоката с изградения си бранд...Last edited by Mr.Profit; 22.05.2017, 20:09.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеМалко по-рано излезе информация, че НС сменят изпълнителния директор Борис Борисов с Александър Христов. Обадих се на ДВИ да питам какво поражда тази смяна, но тя няма информация. Вие как разглеждате тази смяна и мислите ли, че трябва да се излезе с някакво изявление по въпроса или не?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеМалко по-рано излезе информация, че УС сменят изпълнителния директор Борис Борисов с Александър Христов. Обадих се на ДВИ да питам какво поражда тази смяна, но тя няма информация. Вие как разглеждате тази смяна и мислите ли, че трябва да се излезе с някакво изявление по въпроса или не?
- 1 like
Коментар
-
Малко по-рано излезе информация, че НС сменят изпълнителния директор Борис Борисов с Александър Христов. Обадих се на ДВИ да питам какво поражда тази смяна, но тя няма информация. Вие как разглеждате тази смяна и мислите ли, че трябва да се излезе с някакво изявление по въпроса или не?Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
Ами дано поне "бъдещ растеж", защото дружество което се продава и намалява дяловете си, определено не върви към момента за категория "растеж". Сори, ама пак ми се губи логиката. Та затова коментирам, не че нещо.
Мениджмънта е на ниво и заслужава доверието на нас акционерите.
Коментар
Коментар