Първоначално изпратено от johny-bravo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеjohny-bravo, чел ли си оценките на мениджмънта за бизнеса на Доверие в отчетите му? Хайде виж ги първо и тогава прави такива заключения. Аз на Донев му вярвам, но тези отчети ме караха да продължавам да купувам и на по-високи цени
- 1 like
Коментар
-
Сега се замислих, че писах на ДВИ-то на Доверие дали може да ми предостави изчисленията на този независим оценител и тя каза, че няма такава практика и не могат да ми ги предоставят. Замислям се, че би трябвало да ги предоставят защото аз реално на тяхна база взех инвестиционно решение. Вие какво мислите?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Сега се замислих, че писах на ДВИ-то на Доверие дали може да ми предостави изчисленията на този независим оценител и тя каза, че няма такава практика и не могат да ми ги предоставят. Замислям се, че би трябвало да ги предоставят защото аз реално на тяхна база взех инвестиционно решение. Вие какво мислите?Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениедобавката на BB50 също залужава внимание
Коментар
-
Ако се опитам да си обясня нещата от гледна точка на купувачите си мисля, че виждат акция свързана с г-н Донев, която на фона на информацията в отчетите виждат акция с форуърд ПЕ към 8 и висока оценка на бизнесите по метода на дисконтираните парични потоци. (Тук въпросът е доколко това е така и мисля, че ще разберем повече на ОСА на Доверие)
Продавачите са бивши купувачи, които се надявахме на чудо и 4 лв цена на търгово. Осъзнахме, че няма как да стане и бързи спекуланти решиха да излизат. Това си мисля ще продължи до момента, в който спекулантските пари преминат в купувачите от първия абзац. Вече виждаме 2 дена такова развитие, като днес беше силно изразено.
Колкото повече падат цените, толкова първата група ще се увеличава, а втората намалява. Къде е равновесната точка... Божа работаKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеАко някой може да ми обясни пазарната логика на някой най вероятно свързана фирма да купи над милион акции на 2.04 лв за собствена сметка от Софарма миналата седмица. А след това да падаме така днес с много по малко оборот.
Прочети тази статия от 2012 г.
П.П. Такива има и още и според мен е хубаво всички тук да ги прочетат. Отделно от това, сигурно някой е купувал за милиони и Химимпорт да кажем на 10 лв., но това не попречи цената да стигне под 70ст.!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеАко някой може да ми обясни пазарната логика на някой най вероятно свързана фирма да купи над милион акции на 2.04 лв за собствена сметка от Софарма миналата седмица. А след това да падаме така днес с много по малко оборот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pjc50313869 Разгледай мнениеПонеже наистина не съм наясно... Някой може ли да обясни как Софарма уведомява КЗК за концентрация и придобиване и няколко месеца по-късно намлява дела си? Това позволено ли е, че не ми изглежда мн редно..., това не е ли разрешено?
Може да е изскочил по-атрактивен актив
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Един въпрос ,Би ли инвестирал дългосрочно пари в Софарма......?Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениемалко ударно се получи днес, ще поспим, ще помислим и утре е нов ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mister Profitмалко ударно се получи днес, ще поспим, ще помислим и утре е нов денНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар