If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисълта ми по-скоро е, че емоциите са много силен фактор при движение на цените, даже основен като се замисля и тези дни ги имаше в голяма степен. Може и така да е от моята камбанария само.
Ама ти голямо откритие направи бе, брат! Ми те хората отдавна са казали, че над 90% от търговията е психология.
Пуснах препратка към отчета за дейността и там на 36 страница. Все пак при него се гледа годишния резултат. Мислиш, че е неправилно да се прави така ли?
Към момента изглежда, че това се случи и то на форуърд ПЕ=7. Вие какво мислите?
Мисля, че е много рано за да се правят изводи, мисля че днес се даде малко отпускане на опънатите нерви , и донякъде съм съгласен с Монти, че хипотетично този който е купил вчера имаше възможност да продаде днес на печалба.
Интересното си мисля, че тепърва предстои
Интересно ми е inta53 какво мисли по въпроса каква е посоката нагоре/надолу
Ако се опитам да си обясня нещата от гледна точка на купувачите си мисля, че виждат акция свързана с г-н Донев, която на фона на информацията в отчетите виждат акция с форуърд ПЕ към 8 и висока оценка на бизнесите по метода на дисконтираните парични потоци. (Тук въпросът е доколко това е така и мисля, че ще разберем повече на ОСА на Доверие)
Продавачите са бивши купувачи, които се надявахме на чудо и 4 лв цена на търгово. Осъзнахме, че няма как да стане и бързи спекуланти решиха да излизат. Това си мисля ще продължи до момента, в който спекулантските пари преминат в купувачите от първия абзац. Вече виждаме 2 дена такова развитие, като днес беше силно изразено.
Колкото повече падат цените, толкова първата група ще се увеличава, а втората намалява. Къде е равновесната точка... Божа работа
Към момента изглежда, че това се случи и то на форуърд ПЕ=7. Вие какво мислите?
Защо си ми симпатичен мисър Профит ,докато бях в позицията имаше хъс ,имаше вяра в акцията , имаше доверие в мажоритара , имаше изчисления на базата с който доказваше собствената си правота и убеди доста хора в акцията ,заради което и аз спечелих от това...
Е акцията от спекуланска стана инвеститорска , там пък силата е чакането и тишината....каквото избереш ,скоро тук няма да има и по една сделка на ден....
Успех!
Мисълта ми по-скоро е, че емоциите са много силен фактор при движение на цените, даже основен като се замисля и тези дни ги имаше в голяма степен. Може и така да е от моята камбанария само.
Симпатичен си ми ,продажбите бяха с големи обеми ,покупките с малки...
Аз бих помислил за излизане ако не съм дългосрочен в позицията и разчитам в годините да развиват направи си сам......
Вчера ако бях купил на 1,61 ,вече щях да съм излезъл с 10 %...
те са най опастни в позицията ..продават без да мислят ...
Не е препоръка..
аз имам предвид такива като Монти които разпалиха паниката с безумни коментари !!! Дори имам адвокат под ръка да ми помогне с писмото но няма да се занимавам.
И да, като че ли много бързо аз лично очаквам да се случват нещата, а тук си трябват седмици и месеци. Като за начало си мисля, че ОСА може да породи по-сериозно движение.
Коментар