If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По скоро иронизирам мениджмънта, как така в актива са акциите на банката, в пасива е заема а печалбата я няма в консолидирания отчет.... И опрадванието в същия отчет е, че все още нямат контрол ......
дано не прекарат пак камилчетата и тук ........ за камиларя не се притеснявам
Аз не мога да разбера за какво точно се надъхвате тук,знае се печалбата....знае се че в един момент ще се появи в консолидирания....,кое би могло да ни изненада приятно че да подскочи
По скоро иронизирам мениджмънта, как така в актива са акциите на банката, в пасива е заема а печалбата я няма в консолидирания отчет.... И опрадванието в същия отчет е, че все още нямат контрол ......
Изчакайте поне конса,де ..... Може и да са "поели контрола"
Аз не мога да разбера за какво точно се надъхвате тук,знае се печалбата....знае се че в един момент ще се появи в консолидирания....,кое би могло да ни изненада приятно че да подскочи
Мен ме притеснява, че бай Оги ще продаде банката със символична печалба на трето лице и после ще каже, че все пак е направил неква печалба за акционерите. Така че сделката за него е или той печели всичко или дели загубата с многото акционери на доверие.
Всеки може да спекулира каквото си иска предполагам нямаш акции
Аз пък вярвам че в момента пазарът чака цената на увеличаването на капитала която според мен ще е поне около счетоводната. Доверие изведнъж става дори по печелившо от Софарма и вярвам че пазарът ще оцени потенциалът веднъж когато влеят печалбата от банката в консолидираният отчет. Възможна е продажба но имайки в предвид че говорим за банка такава възможност е далеч във времето и то след реализиране на голяма печалба от страна на Доверие.
Мен ме притеснява, че бай Оги ще продаде банката със символична печалба на трето лице и после ще каже, че все пак е направил неква печалба за акционерите. Така че сделката за него е или той печели всичко или дели загубата с многото акционери на доверие.
Изтъркаля се още един месец, вече 48млн лв печалба на Молдиндконбанк за 9-месечието. Пазарната оценка на Доверие е под 60млн лв Хайде да идват вече някакви новини от мениджмънта.
48 млн е цялата печалба, а Доверие държи само 77% от банката. Което пак е ОК
Изтъркаля се още един месец, вече 48млн лв печалба на Молдиндконбанк за 9-месечието. Пазарната оценка на Доверие е под 60млн лв Хайде да идват вече някакви новини от мениджмънта.
Печалбата до края на годината ще мине 60 млн лева както върви
43.7млн лв печалба за 8 месеца направила банката. Ами бива, все пак цялото Доверие има пазарна оценка 60млн лв
Аз се чудих кой пазарува така усилено последно време а то се оказа че мажо трупа акции. Интересно че продавачът има още да чисти и държи цената на около 3.30.
Коментар