Първоначално изпратено от krakatau
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеЗа мен играта на Грую е друга.. да излезе от Спиди и да влезе в ДОХ ако може на подобни цени ще му е суперно времето не е в негова полза.. не мога да си обясня мотивацията му по-друг начин
аз ако бях на негово място щях да го направя на текущите цени
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Настоящото увеличение дава възможност на всеки за вход, особенно с евтините права на бабешките акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеЗа мен играта на Грую е друга.. да излезе от Спиди и да влезе в ДОХ ако може на подобни цени ще му е суперно времето не е в негова полза.. не мога да си обясня мотивацията му по-друг начин
аз ако бях на негово място щях да го направя на текущите цени
- 1 like
Коментар
-
Прибирам се от чудна разходка и сядам да пиша, а той Батя изказал почти моята теза.
Мисля, че докато при ПИБ виждахме и отчитахме едни печалби и преоценки на имоти, то при банката в Молдова ще се види че печалбата е реална и дано получи своето материално изражение, като пусне дивидент. Дивидентът е термин непознат за БГ публичните банки- тук единствиния сигурен кеш бе нашия, който влезе през ББР.
Поздрави на всички почиващи и акумулиращи!!!
Събирайте сили - този път нагоре все нас чака, няма кой друг
Дали ще е Спиди, Дох или Чез... посоката е една
Успех и бъдете здрави!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Основната разлика между ПИБ и Мондисконбанк е мажоритаря!
Няма нужда от допълнителни спорове и обяснения.. Когато (ако) Молбанк раздаде дивидент, от който част ще получат и миноритарите, разликата ще стане очевидна за всички скептици. И съответно търсенето и евентуално цената на ДОХ вероятно ще тръгнат нагоре..
Ще поживеем, ще видим
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не мога да преценя - Вие кажете...имаме актив струващ 82млн лв., с банка печелеща 40млн лв., за ръста в застрахователните дружества дори няма да споменавам, защото приемам че се неутрализират от загубите на перилното начинание
2020 - 40 милки (150 оперативна)
2019 - 130 милки (150 оперативна)
2018 - 160 милки (235 оперативна)
2017 - 85 милки (170 оперативна)
И виж къде ѝ е ценатаНе е препръкЪ - личното ми мнение е, че ПИБ е по-читава банка (по-одитирана, по-голяма, с повече контрол, в държава от ЕС и т.н.) отколкото каквото и да е нЯщо в Приднестровието. Ма вие си знаете. НАЙ и т.н. Хайде, че е време за последно бързо спа и се връщам към вкъщи
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Спиди и Алтерко разбира се по твоите думи. Това което си изтървал но гроздето вече е кисело.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Коя е първа класа ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Ти па ни уби. Последните 3 дружества са едни от най-спекулативните. Явно си изтървал първа класа и дай да хванеш втора. Матрял, както както казва Бацко
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Всъщност и двете дружества ми харесват но цените в момента са далеч над това което бих платил. Дружества които стават за инвестиция според мен на БФБ са Адванс Терафонд, Доверие, БФБ, и Агрия.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Не мога да преценя - Вие кажете...имаме актив струващ 82млн лв., с банка печелеща 40млн лв., за ръста в застрахователните дружества дори няма да споменавам, защото приемам че се неутрализират от загубите на перилното начинание
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеКажи де, кажи кои са тия малко, които ставали за инвестиция, да видим, дали да ти повярваме. За спиди и алтерко разбрахме че са спекула
- 1 like
Коментар
-
Коментар
Коментар