IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

Ми не позна
    Е и?

Коментар

• Тежи увеличението. Хората се надяват да вземат по-евтини права. Но ще видим.

Коментар

Хаха, това ли беше? Толкова писане се изписа, а на някои чак и двуцифрени стойности им се виждаха. Явно екшъна се отлага
        С 1/3 от индивидуалните платформи в аутидж и с половината население на плажа, толкова. 2-3% дневно движение кой ти ги дава. Здраве и берекет.

Коментар

Хаха, това ли беше? Толкова писане се изписа, а на някои чак и двуцифрени стойности им се виждаха. Явно екшъна се отлага
          Май имало некво увеличение на капитала на 4,20, то май също оказвало влияние върху цената. Ама знае ли човек.

Коментар

Това ми е ясно и затова се чудех на акъла на хората, които чакаха акцията да стигне двуцифрена цена.
            Бързат.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
              10
              Ми не позна

Коментар

• Това ми е ясно и затова се чудех на акъла на хората, които чакаха акцията да стигне двуцифрена цена.

Коментар

Има само предложение за дивидент....Не е гласуван такъв.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Хаха, това ли беше? Толкова писане се изписа, а на някои чак и двуцифрени стойности им се виждаха. Явно екшъна се отлага

Коментар

• Аз не съм сектант и Огнян Донев не ми е чичо....Ама да се мисле, че ще галсуват дивидент без предварително съгласие от ЦБ на Молдова.....за много глупав го мислите....Капиталовите изисквания си ги има....И винаги ще ги има, все пак за банка става дума, но това не означава, че дивидент не може да има.Елементарни неща са, четете ....
                      Не очаквах тази година дивидент, както не веднъж съм писал. Щом сега дават по лев на акция, то догодина ще е повече, защото резултатите се подобряват..... Който иска да купува, който иска да продава.....
                      P.S.Харко, защо няма дивидент при ПИБ?Нали там печалбите са реални а не екселски като Молднещоси...
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Типичо по Груевски.Не може без хейт.Хубаво момиче/ да поздравя всички за новината - за мен лично доста неочаквана, но си е положителна отвсяд /,ама курва /Ма аз на чичикака вяра никаква нямам, така че акция няма да си купя на никаква цена/.Забрави да се похвалиш за 50% печалба в Спиди.
                        Като Спиди е номер едно и ма голям потенциял според теб,защо продаде?
                        Кое е хейт? Казвам това, което мисля, и за разлика от много други, не се покривам - новината е силно положителна, акцията даде отличен ръст, но аз на чичикака вяра нямам. Толкоз. А Спиди беше най-добрата акция на БФБ, но френците не са валеркуту, а на нов собственик и малко прасе аз лично не се радвам. Отделно ликвидността отиде по дяволите и се направиха на цигани за дивидента - все "хубави неща" Но тук говорим за Доверие - успех и да видим дали ще има разтоварване на самосвала следобяд, за сутринта е ясно, че ще има ъп, да видим и доколко ще е - следя с интерес!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• и от ПФБК
                          Moldindconbank‘s shareholders to vote on BGN 25.4m dividend distribution (POSITIVE)
                          Moldindconbank, the 77.73% indirect subsidiary of Doverie United Holding, called an AGM on 26 July. A dividend distribution of MLD 275.4m (BGN 25.4m) is on the agenda. The amount represents combination of 34.38% of the bank’s profit from 2019 (MLD 678.4m) and 9.76% of earnings for 2020 (MLD 432.2m). If the proposal is approved, the majority shareholder – Doverie-Invest EAD, a wholly-owned subsidiary of Doverie United Holding will receive BGN 18.6m (after accounting for Moldova’s 6% tax on dividends).

Doverie United Holding had a market capitalization of BGN 134m at 16 July close price of BGN 7.14 apiece. FSC approved a BGN 11.6m capital raise prospectus last week for issuing 2.76m new shares at BGN 4.2 apiece.
                          Source: Doverie United Holding; FFBH

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение

.... но наистина не съм много сигурен, че.....
                            Бастен, забелязъл съм че винаги искаш да си много и дори напълно сигурен... Това е търговия с акции, пазар на капитали.. тук се залага на приемливи рискове и когато залога ти излезе, печелиш добре. Мисля че преекспонираш сигурността.. може би при пазарите на облигации и дълг това ще работи, но тук... мисля че това е грешка и пропускаш много добри възможности така.
                            Last edited by Батя; 19.07.2021, 10:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Тъй, да поздравя всички за новината - за мен лично доста неочаквана, но си е положителна отвсякъде. Браво, специални поздрави на Греъм и Тони, за останалите, онези с телефоните и кафетата, те си знаят Ма щом и фортис се завъртя тук, а не смее да тури и едно НАЙ в темите, дето даваше сърце и душа, ситуацията е ясна - поредната врътка на чичикака, за която са посветени определен брой хора - ма бфб, баце, тук е така - или си с вътрешно инфо, или разчиташ на късмет!

Ван Бастен добре е подхванал темата за разрешение на Молдовската централна банка, но то там си е бантустан, така че никакво решение не би ме Очудило. Все пак, отново го подчертавам, новината е силно положителна и аз не я очаквах!

За финал, очаквам тук юруш докъм обяд и разтоварване със самосвала в ранния следобяд - не е като да не сме го гледали този филм. Здрве и успехи желая - все пак на БФБ всички сме за профита, а тази акция си даде отличен такъв в последните 6 месеца (макар да е на 0 за последните 15) - всичко е тайминг и ... вътрешно инфо, разбира се Ма аз на чичикака вяра никаква нямам, така че акция няма да си купя на никаква цена - доверието е в основата на всичко!
                              Типичо по Груевски.Не може без хейт.Хубаво момиче/ да поздравя всички за новината - за мен лично доста неочаквана, но си е положителна отвсяд /,ама курва /Ма аз на чичикака вяра никаква нямам, така че акция няма да си купя на никаква цена/.Забрави да се похвалиш за 50% печалба в Спиди.
                              Като Спиди е номер едно и ма голям потенциял според теб,защо продаде?

Коментар

• И последва мощен смях в залата!

Коментар

Working...
                                X