Тъй, да поздравя всички за новината - за мен лично доста неочаквана, но си е положителна отвсякъде. Браво, специални поздрави на Греъм и Тони, за останалите, онези с телефоните и кафетата, те си знаят
Ма щом и фортис се завъртя тук, а не смее да тури и едно НАЙ в темите, дето даваше сърце и душа, ситуацията е ясна - поредната врътка на чичикака, за която са посветени определен брой хора - ма бфб, баце, тук е така - или си с вътрешно инфо, или разчиташ на късмет!
Ван Бастен добре е подхванал темата за разрешение на Молдовската централна банка, но то там си е бантустан, така че никакво решение не би ме Очудило. Все пак, отново го подчертавам, новината е силно положителна и аз не я очаквах!
За финал, очаквам тук юруш докъм обяд и разтоварване със самосвала в ранния следобяд - не е като да не сме го гледали този филм. Здрве и успехи желая - все пак на БФБ всички сме за профита, а тази акция си даде отличен такъв в последните 6 месеца (макар да е на 0 за последните 15) - всичко е тайминг и ... вътрешно инфо, разбира се
Ма аз на чичикака вяра никаква нямам, така че акция няма да си купя на никаква цена - доверието е в основата на всичко!

Ван Бастен добре е подхванал темата за разрешение на Молдовската централна банка, но то там си е бантустан, така че никакво решение не би ме Очудило. Все пак, отново го подчертавам, новината е силно положителна и аз не я очаквах!
За финал, очаквам тук юруш докъм обяд и разтоварване със самосвала в ранния следобяд - не е като да не сме го гледали този филм. Здрве и успехи желая - все пак на БФБ всички сме за профита, а тази акция си даде отличен такъв в последните 6 месеца (макар да е на 0 за последните 15) - всичко е тайминг и ... вътрешно инфо, разбира се

Коментар