Ако, ако, ако, след 5 г ако, то цената трябвало да е колкото е сега. Не ви ли е срам?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеБанката в Молдова гони 100 мил. лева печалба до 2024г или 2025г.
От там при нормален дивидент 30% от печалбата, към Доверие ще поемат 30 мил. лева, чисти 28 мил лева.
Ако движим бизнеса с умерени инвестиции ще може да се разпределят по 12 мил. лева за дивиденти към акционерите на Доверие или 0,55 лв/акция.
При дивидента доходност 4%, което изглежда добре, цената трябва да достигне 13,75 лв/акция.
Това са моите скромни очаквания.
Коментар
-
Банката в Молдова гони 100 мил. лева печалба до 2024г или 2025г.
От там при нормален дивидент 30% от печалбата, към Доверие ще поемат 30 мил. лева, чисти 28 мил лева.
Ако движим бизнеса с умерени инвестиции ще може да се разпределят по 12 мил. лева за дивиденти към акционерите на Доверие или 0,55 лв/акция.
При дивидента доходност 4%, което изглежда добре, цената трябва да достигне 13,75 лв/акция.
Това са моите скромни очаквания.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДа се надяваме, че последната седмица е дала възможност за изход с прилична печалба на краткосрочно влезлите на увеличението.
От тук полека и нагоре...
Ще е видим, има отлична перспектива!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Признай си, че ти заби кораба в каварненските скали
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Признай си, че ти заби кораба в каварненските скали
Преди това се запихме с по повод ръста в Алтерко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ох добре, ще си призная.. аз съм боцмана
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ох добре, ще си призная.. аз съм боцмана
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е как ще видим, нямаш ли обаждане от яхтата !Батя вземи се разкрий вече кой си и какво общо имаш с Кор-Кароли ? Аз още не мога да разбера какво общо имате или да звъня в Карол да питам !
Коментар
-
На там вървят нещата..
Моята прогноза за 7,50 до края на тази седмица се преизпълни доволно, така че.. ще видим следващатаБатя вземи се разкрий вече кой си и какво общо имаш с Кор-Кароли ? Аз още не мога да разбера какво общо имате или да звъня в Карол да питам !
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеДругата седмица 8ми номер
Моята прогноза за 7,50 до края на тази седмица се преизпълни доволно, така че.. ще видим следващата
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеМНОГО Е ГРОЗНО ДА СЕ НАБЛЮДАВАТ БАНДИТСКИ БОРСОВИ МАНИПУЛАЦИИ! КЪДЕ Е КФН?
На ул."Будапеща"№16
Life won't wait for you.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеМНОГО Е ГРОЗНО ДА СЕ НАБЛЮДАВАТ БАНДИТСКИ БОРСОВИ МАНИПУЛАЦИИ! КЪДЕ Е КФН?
- 1 like
Коментар
Коментар