Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Начи купуваш акция на 4,20 +7*0,40=6 лева да кажем......и ще я изсипваш на 6,20-6,30 и по ниско даже...а тая акция в момента от дивидент а не от ексел взима левче на брой..... Че и милион даже.... Груец,май ше сбъркаш.....Но ако и тук ти купя син "Чивас" ше земеш да се пропиеш и после да ми е съвестно...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
... (помня фортис как обясняваше на бедняците, че бил инвестирал всичко свободно на тези цени, щото вярвал на чичикака и той го черпил кайве и шапка и било само въпрос на време да се изкупят акциите на ромите). Да видим и тук как ще е - 1 милион акции на 5 лева продължават да си седят като дамоклиев меч и да си чакат.
.....
Идвай насам, не се притеснявай. Тези самоналожени банове не са интересни и продуктивниЯ всегда буду твоим поводом напиться.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеElana 2 пъти заредиха новите акции без да им е дошло времето, а днес когато трябва да са по платформите...ги няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеГрую го няма никакъв и вие се размечтахте
Последно мнение тук, щото си държа на думата. Здраве и успех желая и дано чича ви ви е казал цялата истинаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеЗа мен вече въпросът е - Колко нагоре ще отиде цената?
Даже може една мини анкетка - 10-12-15-20 или таван ми е безкрайносттаЯ всегда буду твоим поводом напиться.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ нещо за изсипването... Който искаше да изсипва можеше да изспие от "старите" акции ....
Сега Груйката чака новите на 5 и да постне написаната за случая пледоарияЯ всегда буду твоим поводом напиться.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Ниска финансова култура
Абе и Хари го няма да разясни ползите от чакалнята и евротоЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Аз и сега не схващам при тази инфлация в момента как така пазарните оценки на акциите при нас не са се качили драстично,за догодина да не говорим ?Някой ще даде ли логично обяснение
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеИнфлацията идва момци, няма кой да изсипва, кеша пари.. преди малко говорих с един проятел внася стоки от Германия, вдигнали са му цените с 50%.. така, че стискайте, може догодина и 30 лв да видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
Малиии, недей толкова, диверцифицирай из технологичните като опция, аз тъй действамLife won't wait for you.
Коментар
Коментар