Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Пак си от грешната страна и ще гледаш тъжно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Глупости на търкалета!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеИстината е, че имаме една класическа корекция от върха на 8.02 до към 7.54, която си свърши перфектно работата. Следващата седмица очаквам нов връх в диапазона 8.20-8.40 после корекция до 8 и така нататък. Таргета е 10 около Коледа/ НГ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеИстината е, че имаме една класическа корекция от върха на 8.02 до към 7.54, която си свърши перфектно работата. Следващата седмица очаквам нов връх в диапазона 8.20-8.40 после корекция до 8 и така нататък. Таргета е 10 около Коледа/ НГ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеПловдив ще ви замоля да не пишете тъпотии по форумите...плашите новобранците... или силна не информираност или силна поръчка....
Но понеже днес скучая, ще ти отделя няколко минути и ще повторя постовете си - определени от теб като тъпотии и поръчка:
- " Ако са фондовете на ОББ, ще има много мъка." - Вчера, 08:19
- "...Самопредполагах, разбира се - не са много аутсайдърите с големи бройки при ДоХ....ОББ имат доста и в други позиции, а натиска е силен само тук, така че може и да не са те естествено..." - Вчера, 16:55
И сега преди да ми обясниш, как нищо не става от мен, колко не ги разбирам нещата и как няма по-добър от теб, и как можеш да покажеш разпечатки от ИП, и колко големи играчи, и информации знаеш, и как ти викат евала, и колко хора си спасил от фалит - СПРИ!!!
Предпочитам да си пусна изказването на Тиквата от изборната нощ - абсолютно се припокривате по изказ и по изложение, и по хвалене.
Усмихнат ден на всички
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
имате съобщениеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Тони, можеш ли да дадеш линк към документа, че не мога да го намеря?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Здравейте, пропуснал съм коментара ви.
Само предполагах, разбира се - не са много аутсайдърите с големи бройки при ДоХ.
Днес прегледах списъка на записалите увеличението в ТР, има 3-4 ФЛ записали над 50-60к бройки, като видях дори записани 177 000бр от непознато за мен име. ОББ имат доста и в други позиции, а натиска е силен само тук, така че може и да не са те естествено...дано продавача свърши скоро и да продължим нагоре за една хубава Коледа
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Не зная откъде съдиш че са те ,но на мен вчера ми продаде каролец
Само предполагах, разбира се - не са много аутсайдърите с големи бройки при ДоХ.
Днес прегледах списъка на записалите увеличението в ТР, има 3-4 ФЛ записали над 50-60к бройки, като видях дори записани 177 000бр от непознато за мен име. ОББ имат доста и в други позиции, а натиска е силен само тук, така че може и да не са те естествено...дано продавача свърши скоро и да продължим нагоре за една хубава Коледа
- 1 like
Коментар
Коментар