IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

9 лв е само началото. Седмицата може да я завършим и на 10 лв. Ще видим. Но по-важното е че по прогнози на икономисти и финансисти, догодина се очаква рали. Някои отрано и предвидливо се ориентираха и заеха позиции като тук причината може да и друга. Ще гледаме с интерес. Успех.
    Ти пък - сплит на сплита след репо на репото и ъъъъъъп на ъъъъъъпа. Този холдинг е нищо без банката - при 380 милиона капитал на чичанбанк (колко е достоверен, е отделен въпрос, но вярваме на екселя) и съотношения П/Б в Бг, които варират от 0,4 за Пиреос, през 0,6 на Фибанкасъ (за увеличението), та до 1,3 за ОББ и Експресбанк и 1,6 за райфата от завчера за реални сделски, колко следва да струва банката в Молдова. Чичанбанк е нещо като Фибанкасъту на Молдова, но, разбира се, следва да има дисконт за умряла държава като Молдова, т.е. макса ѝ е 0,5 П/Б или не повече от 200 милки лева. Пазарът у нас, който е на стериоди от чичикака и ортака, я оценява на 260 милки+. Ми пазар - ъъъъъп 50 кинта и това е - след чистата акция, това е най-рисковата инвестиция на БФБ в момента. Аз лично бих си пуснал залог на Ман сити с тези пари, отколкото да играя тук
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

9 лв е само началото. Седмицата може да я завършим и на 10 лв. Ще видим. Но по-важното е че по прогнози на икономисти и финансисти, догодина се очаква рали. Някои отрано и предвидливо се ориентираха и заеха позиции като тук причината може да и друга. Ще гледаме с интерес. Успех.
      Причините точно сега да има масирани покупки може да са всякакви, но основната причина е, че няма как дружество, което ще направи около 2 лева нетна консолидирана печалба на акция за годината, да струва само 8 лв. Като добавим и това, че няма причини и следващите години резултатите да са по-лоши. Единственият съществен риск тук е Чичо да направи някоя магария, но акцията ми изглежда много подценена и на тези нива, така че си струва риска. Колкото и резерви да имам спрямо Чичо, той е несравнимо по-добър вариант от скиорите. Казвам го за сравняващите акцията с ПИБ. Имам и от двете, но тук са ми в пъти повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Почти го видяхме.... понеделник със сигурност ще удари 9ти номер

Коментар

• Първоначално изпратено от fena Разгледай мнение
          Дали няма да видин 9ти номер още днес!
          Почти го видяхме.... понеделник със сигурност ще удари 9ти номер

Коментар

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение
            Груйче, ти навремето беше нагроцал Алпиниста, и той беше някакъв невероятен мошеник, щото ти беше влезнал в Агрокредита на 1,36 лв при положение, че вече бяха обявили увеличение на 1,10 лв. и после много плюнка изплю в оная тема, че космосът ти е крив.
            Май много станаха тия дето не ги долюбваш? Да не би да има един нищожен процент грешка и при тебе?
            Бъркаш двата щата, ама нейсе - кой съм го проклел, не е прокопсал. С евереста се случи това, което трябваше да се случи с полуадсица му, дето дори и сега е балон. Колкото до тук - казах само, че веднъж се лъжа. С чичикака се подлъгах веднъж с Трейдинга около 6 кинта (след увеличението, дето сам си го записа на 7) - бях убеден, че ще го добута до 7, както си прави, иначе защо ще го записва. Е, не го добута, продадох на 0 и се зарекох повече с чичикака работа да си нямам. Разбира се, за който му знае белязаните карти и има вътрешно инфо е супер, за който няма - ревът е въпрос на време!

П.С. Недолюбвам само чичикака и евереста, яхтсмените са друга бира - те са си напрово опг, ама тук е така и всичко е точно. Няма ядове - който е спечелил, халал да му е, само дано печалбата не стане екселска, а да успее да кешира навреме. Успехи и все нагоре желая на всички дребосъци - все пак ние сме колеги и трябва да се подкрепяме.

П.П.С. Понеже някой пита, ако се върна назад какво ще направя - ще си хвана ново гадже и ще си пусна тото с числата, които вече ще знам
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ще затвори на 9 май

Коментар

• Първоначално изпратено от johndaniels Разгледай мнение
                котарака ми май ще се окаже прав:
                24 септември 2021, 16.16 ч.
                С риск и тука да стана досаден ще дам една консервативна прогноза - 10 леа до Коледа 2021 хихихи
                Дано котката ти сбърка.

Коментар

• 20/цата кога да очаквам, че вече съм сложил сел-ордера там наоколо

Коментар

Абе, защо ми се струва, че липсва още един виден инвеститор, който ни убеждаваше колко сме глупави и че не си заслужава, Дано някой, който го е послушал не го е набил.
                    Ако питаш за Хари, щом днес на обяд не се появи, значи не са го пуснали ! Обикновено в петъците по обяд почва с изявите си !

Коментар

• котарака ми май ще се окаже прав:
                      24 септември 2021, 16.16 ч.
                      С риск и тука да стана досаден ще дам една консервативна прогноза - 10 леа до Коледа 2021 хихихи

Коментар

• Първоначално изпратено от fena Разгледай мнение
                        Дали няма да видин 9ти номер още днес!
                        Мисля, че 9ката ще бърза гара към 10ката след като излезне консолидирания.

Коментар

• Абе, защо ми се струва, че липсва още един виден инвеститор, който ни убеждаваше колко сме глупави и че не си заслужава, Дано някой, който го е послушал не го е набил.
                          Last edited by realista; 19.11.2021, 17:39.

Коментар

• Дали няма да видин 9ти номер още днес!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Само глупаците правят повече от веднъж една и съща грешка С чичикака се играе само и единствено ако си на неговото коленце и ти е казал какви са му картите. Аз на мъжко коляно нямам намерение да сядам, но всеки с мислите и желанията си - цацата накрая ще бъде наиграна както винаги. Точно като тези, които при много по-дбрата като фундамент Софарма Трайдинг, викаха на 9 кинта, че е евтино и компанията е дивидентна. Дано успеете да кеширате навреме!
                              Не съжалявам за двете "грешки" Алтерко и Доверие. А ти прав ли беше, че не си инвестирал в тях? Пак ли би постъпил по същия начин?

Коментар

• Брей -поглеждам цените и гледам мечки с разбити зъби охкат на борсовия тепих.

Коментар

Working...
                                X