IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
    Айде по-смело де, едва ли ще съберете много бройки под 8 кинта. Никой не е толкова луд, за да си дава акциите за без пари
    Не знам какво си въобразявате, но 8 лв е прекалено надута цена за тази хартия
    търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

Айде по-смело де, едва ли ще съберете много бройки под 8 кинта. Никой не е толкова луд, за да си дава акциите за без пари
      Спокойно - Не навсякъде ще ти върже пазара ))
      http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Айде по-смело де, едва ли ще съберете много бройки под 8 кинта. Никой не е толкова луд, за да си дава акциите за без пари

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Трай си и допълвай докато е време...... скоро няма и да сънуваш такива ниски цени.....
          какво да допълва?
          Ако това е Молдовското КТБ? Въобще как е възможно такива рискови инвестиции и извън Б-я, ЕС и Еврозоната да са на БФБ че комоли в Софикс?
          ВЪН ОТ СОФИКС!!!! и БФБ!!!!

Коментар

Че то друго остана ли, което не е скочило. Войната върви към своя край
            Трай си и допълвай докато е време...... скоро няма и да сънуваш такива ниски цени.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Незнам кой с кого е вързан-не съм вътрешняр,но мисля,че може и да пълни със свързани лица,Докато му дойде момента официално да пълни според закона.Аз вярвам в потенциала тук и държа.Това естественно не е предложение за вземане на решение.
              Че то друго остана ли, което не е скочило. Войната върви към своя край

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Мислиш ли че тук има акционер с над 5% който да не е най-малкото близък до мажоритаря?!
                Незнам кой с кого е вързан-не съм вътрешняр,но мисля,че може и да пълни със свързани лица,Докато му дойде момента официално да пълни според закона.Аз вярвам в потенциала тук и държа.Това естественно не е предложение за вземане на решение.

Коментар

Само мажоритаря ли определя обема на фри флота ?!?
                  Мислиш ли че тук има акционер с над 5% който да не е най-малкото близък до мажоритаря?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Ебати цената, щом аз мога да я счупя
                    Ако аз лъжа защо се увеличава фрее флота
                    Само мажоритаря ли определя обема на фри флота ?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

Шапките дали разбират какво им казваш изобщо
                      Мечките още спят зимен сън.....

Коментар

Шапките дали разбират какво им казваш изобщо
                        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Въпроса според мен е защо лъжеш,че мажо продава? Завист,злоба,мислиш,че можеш да "счупиш" цената?

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Путин в прав текст каза, че няма да воюва с други държави.....
                            Той не воюва, само едни специални операции провежда!
                            А пропо, и в Украйна нямаше да влизат, то това си било тяхно и си е тяхна работа!

Коментар

Въпроса според мен е защо мажо продава
                              Въпроса според мен е защо лъжеш,че мажо продава? Завист,злоба,мислиш,че можеш да "счупиш" цената?

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                                Ключът е войната в Украйна. Ако се види, че няма да се допират до Молдова руснаците, то цената може да излети. Но при друг сценарий може да има и спадове.
                                Путин в прав текст каза, че няма да воюва с други държави..... въпрос на дни е цената да отиде пак на 10+. Този спад ми дойде дюшеш и си увеличих позицията с над 10т..... Прогнозата мине за 15+ до края на годината...... а може и до средата

Коментар

Working...
                                X