Първоначално изпратено от Eminem
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
На кого ще продавате утре пиленца, ако още днес се пребалонирате??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
и утре е ден!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеЩе има ли атака на 9-ката днес е въпроса?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТо лятото идва и Чичо може да Ви черпи по една студена водичка..
Един студен айрян без млеко, хаха
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
Балон, балон.
Ако го направите двоен, нямам против - вие си знаете
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Внимание - пропуснати ползи
Ако го направите двоен, нямам против - вие си знаете
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеВнимание - балон
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениеЧичо обича числото 4 лв
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеТо и сега ръста може да се покаже на хоризонта. МАсква официално смениха стратегията и ще се концентрират в източна Украйна (далеч от Молдова) и не виждам причина да се плашат толкова акционерите. Отделно до преди войната, това беше една от водещите акции, които привличаха и спекуланти и фондове, които разпродадоха като гръмна първата пушка. Според мен отново ще се качат на влака, но с други условия, а други са се преместили в Агрията и ПИБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеТо и сега ръста може да се покаже на хоризонта. МАсква официално смениха стратегията и ще се концентрират в източна Украйна (далеч от Молдова) и не виждам причина да се плашат толкова акционерите. Отделно до преди войната, това беше една от водещите акции, които привличаха и спекуланти и фондове, които разпродадоха като гръмна първата пушка. Според мен отново ще се качат на влака, но с други условия, а други са се преместили в Агрията и ПИБ
Предстоят интересни дни за акционерите в холдинга. Междудругото, сравних Доверие с останалите големи холдинги - Стара планина, ИХЛБЛ, ИКХ и т.н. Еми... аз не виждам някой да е с по-добри показатели.
Коментар
Коментар