IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

Основните акционери купуват на нива от 10-11 и дори 12 лева, а ти се притесняваш да влезеш на 9... Дръж си парите в банката, аз имам планове скоро да се пенсионирам, въпреки че ми остават още 20 години (официално).
    Еми, хубаво ги пишеш тези, но данните в ЦД показват че ФФ от известно време се увеличава почти ежедневно.. Нали знаеш какво означава това?

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение

На кого ще продавате утре пиленца, ако още днес се пребалонирате??
      Основните акционери купуват на нива от 10-11 и дори 12 лева, а ти се притесняваш да влезеш на 9... Дръж си парите в банката, аз имам планове скоро да се пенсионирам, въпреки че ми остават още 20 години (официално).

Коментар

и утре е ден!
        На кого ще продавате утре пиленца, ако още днес се пребалонирате??

Коментар

• 9-ката е превзета, днес и утре 10ка ? Забелязвам лек отлив от Агрията и ПИБ и май следващата ракета ще е тук. А пък и април месец чичо може да се включи с прахосмука.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
            Ще има ли атака на 9-ката днес е въпроса?!
            и утре е ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              То лятото идва и Чичо може да Ви черпи по една студена водичка..
              +
              Един студен айрян без млеко, хаха

Коментар

• Ще има ли атака на 9-ката днес е въпроса?!

Коментар

• Не се разстройвай. Пази нервите за когато чичо започне да купува на 4-5 както каза долу Конан
                  http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение

Балон, балон.
                    Ако го направите двоен, нямам против - вие си знаете
                    Донев и компания се скъсаха от покупки на 10-11 лева. Софарма държи 30+ процента, а ти говориш пълни глупости.

Коментар

Внимание - пропуснати ползи
                      Балон, балон.
                      Ако го направите двоен, нямам против - вие си знаете

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                        Внимание - балон
                        Внимание - пропуснати ползи

Коментар

• Внимание - балон

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
                            Чичо обича числото 4 лв
                            .... в момента актуални са тези които държат кеш и пазаруват не е чичо а ПФ “съгласие”... и познай дали имат Варна интерес и тук...знаейки близките им контакти в Русия ... продължават да държат тук - сигурно са по информирани от нас давидим когаще решат итук да пълнят... прогнозата ми е за 20 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
                              То и сега ръста може да се покаже на хоризонта. МАсква официално смениха стратегията и ще се концентрират в източна Украйна (далеч от Молдова) и не виждам причина да се плашат толкова акционерите. Отделно до преди войната, това беше една от водещите акции, които привличаха и спекуланти и фондове, които разпродадоха като гръмна първата пушка. Според мен отново ще се качат на влака, но с други условия, а други са се преместили в Агрията и ПИБ
                              За който не е разбрал още , голямата цел на ватата е сухопътна връзка Донбас -Крим - Преднистровие , демек овладяване на цялото украинско черноморие . Взимане на Киев щеше да бъде големия бонус и лесния начин всичко да стане , който явно пропада . Времето ще покаже !

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
                                То и сега ръста може да се покаже на хоризонта. МАсква официално смениха стратегията и ще се концентрират в източна Украйна (далеч от Молдова) и не виждам причина да се плашат толкова акционерите. Отделно до преди войната, това беше една от водещите акции, които привличаха и спекуланти и фондове, които разпродадоха като гръмна първата пушка. Според мен отново ще се качат на влака, но с други условия, а други са се преместили в Агрията и ПИБ
                                Агрията вече е 100% от началото на годината. ПИБ-а изригна мощно, само тук все още сме на минус (заради войната).
                                Предстоят интересни дни за акционерите в холдинга. Междудругото, сравних Доверие с останалите големи холдинги - Стара планина, ИХЛБЛ, ИКХ и т.н. Еми... аз не виждам някой да е с по-добри показатели.

Коментар

Working...
                                X