Първоначално изпратено от melon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
https://dariknews.bg/novini/sviat/uk...ovieto-2309226
Трябва да се има едно на ум! Украинците и те точат зъби!
- 1 like
Коментар
-
Всичко с Доверие и банката си е супер. Единственият огромен и гаден фактор е войната. В момента всякакви отчети, "месец юни" и прочее не са релевантни. Ако няма проблем с Приднестровието е най-добре. Ако е само с Приднестровието - ще е горе-долу. Но ако протегнат ръце и към Молдова - дано не случи!!!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеСлед по-малко от месец ОД и ВС и свързани компании вкл. Софарма ще могат да търгуват..... нали се сещатеама дотогава е интересно до къде може да стигне хартишката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blagovest Разгледай мнениеСмятам, че на цена от 7,12 е доста изгодно за покупка. Браво на тези, които успяха да купят вчера на 7,02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеДнес пак ще сме надолу, да няма изненадани после . Имам.Да видим Чичо къде по напред ще подпира, заради една банка да не потопи и фармите ! Путлер не брои Украйна за държава, а Молдова всеки един ден може да е негова !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеОт 01.04 ФФ се увеличава във всяка справка на централен депозитар, само на 29,04 имаме намаление с 3090бр. Акционерите са с 4 по-малко на 29 спрямо 01,04.
Някои от Акционерите с над 5% са се разделили с 24460 акции за периода.
По позицията има много страх, но намалението на акционерите само с 4 за мен значи, че влизат нови с очаквания и развитието на войната не ги притеснява поне в момента.
Да видим утре какво ще покаже справката на централен депозитар.
Имам и не ми е спокойно
Мислите ли, че следващият месец мажовците ще се развихрят. За мен това би било знак, че се чака дивидент от банката към Доверие?
Някакви очаквания, кога ще е ОСА?
Само размисли без препоръки!
- 1 like
Коментар
-
От 01.04 ФФ се увеличава във всяка справка на централен депозитар, само на 29,04 имаме намаление с 3090бр. Акционерите са с 4 по-малко на 29 спрямо 01,04.
Някои от Акционерите с над 5% са се разделили с 24460 акции за периода.
По позицията има много страх, но намалението на акционерите само с 4 за мен значи, че влизат нови с очаквания и развитието на войната не ги притеснява поне в момента.
Да видим утре какво ще покаже справката на централен депозитар.
Имам и не ми е спокойно
Мислите ли, че следващият месец мажовците ще се развихрят. За мен това би било знак, че се чака дивидент от банката към Доверие?
Някакви очаквания, кога ще е ОСА?
Само размисли без препоръки!Last edited by polax; 02.05.2022, 19:23.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеРафаел дай една прогноза за развитието на военните действия моля?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
В работната комуникация на Бриколаж София 1 е магазина в Младост, София 2 е магазина в Люлин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеЧета в отчета, че февруари тази година е подписан предварителен договор за продажба на над 15 дка имот на Доверие Брико близо до магазин София 2. Някои знае ли нещо по въпроса? И кой точно е магазин София 2? На сайта им няма такава номерация.
- 1 like
Коментар
Коментар