Първоначално изпратено от 15-
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеСпоред мен може да има дивидент даже и да продължат извънредното положение
не мисля, че биха включили такава точка без предварително съгласуване с централната банка
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Да се предположи може и нищо повече, а моята чуденка е друга.Първоначално изпратено от compmanbg Разгледай мнение
... може обосновано да се предположи, че има такива индикации.
За другото незнам - аз моя извор на изобилие го чакам да текне откъм "Три уши" .
Лека и още веднъж - успех!
- 1 like
Коментар
-
Прибързваш ми се струва. Чакаме отмяна на извънредното положение.
не мисля, че биха включили такава точка без предварително съгласуване с централната банка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеОт варантите в Софарма би трябвало да влезне /и то много/ кеш, а не да излиза . Аз не мога да разбера на Чичо логиката. ОТ една страна иска кеш за Софарма и издава варанти, от друга дава огромен дивидент. От една страна изкупи обратно максимумът акции /10%/, които може и да се обезсилят поради давност, от друга издава нови акции... Вие как ги разбирате тези действия?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от compmanbg Разгледай мнение
Ами няма какво да се чудите, а проверете! Там има и други банки, вижте им поканите, ако в дневния ред е предвидено изплащане, може обосновано да се предположи, че има такива индикации. Едва ли само вие искате да осребите . Ако ви върже, да ми обещаете една близалка утешителна награда, пък и ми запушите устата.
Това само р рамките на шегата, да се разведри обстановката, че следобед се нажижи
Успех
Да се предположи може и нищо повече, а моята чуденка е друга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Представата, че можем да хванем спатиите на Донев, е твърде амбициозна идея.
Разбира се, по-слабите играчи винаги могат да го набедят, че играе с белязани карти.
Това с белязите карти според мен въобще не е релевантно и не го разбирам. Ако се има предив, че Чичо има мажоритарен дял тук и там и може да решава, то това за мен не са белязани карти. Ако все пак трябва да се влезне в тази риторика, то бих казал, че преди да седнем на неговата маса, той изрично ни е предупредил, че неговите карти са белязани и който иска, може да не сяда. А нашата цел е да хванем "белезите по картите", така че освен той, и ние да разбираме кой какво държи.
- 1 like
Коментар
-
Чудих се дали е възможно?
Това само р рамките на шегата, да се разведри обстановката, че следобед се нажижи
Успех
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеОт варантите в Софарма би трябвало да влезне /и то много/ кеш, а не да излиза . Аз не мога да разбера на Чичо логиката. ОТ една страна иска кеш за Софарма и издава варанти, от друга дава огромен дивидент. От една страна изкупи обратно максимумът акции /10%/, които може и да се обезсилят поради давност, от друга издава нови акции... Вие как ги разбирате тези действия?
Разбира се, по-слабите играчи винаги могат да го набедят, че играе с белязани карти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеПодозирам, че Чичо е получил предварително информация дали ще го удължават. Отделно си мисля, че ако се изплати голям дивидент, то с него ще се погаси заема към Фармата, че там трябва кешовица. То не са варанти, то не е дивидент...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение... то с него ще се погаси заема към Фармата, че там трябва кешовица. То не са варанти, то не е дивидент...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vachkov.tg Разгледай мнениеУтре май ще летим?! Банката ще раздава дивидент.
https://www.bse-sofia.bg/bg/news/id/137505
- 1 like
Коментар
Коментар