IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
    От варантите в Софарма би трябвало да влезне /и то много/ кеш, а не да излиза . Аз не мога да разбера на Чичо логиката. ОТ една страна иска кеш за Софарма и издава варанти, от друга дава огромен дивидент. От една страна изкупи обратно максимумът акции /10%/, които може и да се обезсилят поради давност, от друга издава нови акции... Вие как ги разбирате тези действия?
    Най-доброто, което може да се направи, ако търси... нов инвеститор???

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
      Според мен може да има дивидент даже и да продължат извънредното положение
      не мисля, че биха включили такава точка без предварително съгласуване с централната банка
      Ти да видиш

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Да се предположи може и нищо повече, а моята чуденка е друга.
        Първоначално изпратено от compmanbg Разгледай мнение

... може обосновано да се предположи, че има такива индикации.
        Радвам се, че мислим еднакво. Виждаш ли, не е толкова трудно. win-win . Внимавам да съм екзактен в изказа, след като Батя ме заточи във форума на bgmama

За другото незнам - аз моя извор на изобилие го чакам да текне откъм "Три уши" .

Лека и още веднъж - успех!
        Last edited by compmanbg; 18.05.2023, 21:33. Причина: уточнение

Коментар

Прибързваш ми се струва. Чакаме отмяна на извънредното положение.
          Според мен може да има дивидент даже и да продължат извънредното положение
          не мисля, че биха включили такава точка без предварително съгласуване с централната банка

Коментар

От варантите в Софарма би трябвало да влезне /и то много/ кеш, а не да излиза . Аз не мога да разбера на Чичо логиката. ОТ една страна иска кеш за Софарма и издава варанти, от друга дава огромен дивидент. От една страна изкупи обратно максимумът акции /10%/, които може и да се обезсилят поради давност, от друга издава нови акции... Вие как ги разбирате тези действия?
            В крайна сметка, според мен, иска да има повече акции от Софарма. Оптимист е за бъдещи събития, които ще бъдат положителни за цената. В момента сме свидетели на финансовия му инженеринг.

Коментар

• Първоначално изпратено от compmanbg Разгледай мнение

Ами няма какво да се чудите, а проверете! Там има и други банки, вижте им поканите, ако в дневния ред е предвидено изплащане, може обосновано да се предположи, че има такива индикации. Едва ли само вие искате да осребите . Ако ви върже, да ми обещаете една близалка утешителна награда, пък и ми запушите устата.

Това само р рамките на шегата, да се разведри обстановката, че следобед се нажижи

Успех
              И как точно поканите на другите банки ще ни кажат дали чичо има инфо от кухнята?
              Да се предположи може и нищо повече, а моята чуденка е друга.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Представата, че можем да хванем спатиите на Донев, е твърде амбициозна идея.
                Разбира се, по-слабите играчи винаги могат да го набедят, че играе с белязани карти.
                Прав си, но все пак сме длъжни да се пробваме. Как беше "не е възможно за един мъж да спи с всички жени, но трябва да направи всичко възможно"
                Това с белязите карти според мен въобще не е релевантно и не го разбирам. Ако се има предив, че Чичо има мажоритарен дял тук и там и може да решава, то това за мен не са белязани карти. Ако все пак трябва да се влезне в тази риторика, то бих казал, че преди да седнем на неговата маса, той изрично ни е предупредил, че неговите карти са белязани и който иска, може да не сяда. А нашата цел е да хванем "белезите по картите", така че освен той, и ние да разбираме кой какво държи.

Коментар

Чудих се дали е възможно?
                  Ами няма какво да се чудите, а проверете! Там има и други банки, вижте им поканите, ако в дневния ред е предвидено изплащане, може обосновано да се предположи, че има такива индикации. Едва ли само вие искате да осребите . Ако ви върже, да ми обещаете една близалка утешителна награда, пък и ми запушите устата.

Това само р рамките на шегата, да се разведри обстановката, че следобед се нажижи

Успех

Коментар

Представата, че можем да хванем спатиите на Донев, е твърде амбициозна идея.
                    Разбира се, по-слабите играчи винаги могат да го набедят, че играе с белязани карти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
                      Подозирам, че Чичо е получил предварително информация дали ще го удължават. Отделно си мисля, че ако се изплати голям дивидент, то с него ще се погаси заема към Фармата, че там трябва кешовица. То не са варанти, то не е дивидент...
                      Чудих се дали е възможно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
                        ... то с него ще се погаси заема към Фармата, че там трябва кешовица. То не са варанти, то не е дивидент...

Коментар

• Подозирам, че Чичо е получил предварително информация дали ще го удължават. Отделно си мисля, че ако се изплати голям дивидент, то с него ще се погаси заема към Фармата, че там трябва кешовица. То не са варанти, то не е дивидент...

Коментар

• До 5 юни е сегашното,след 2 седмици изтича
                            До края на май ще се разбере дали ще го удължат.
                            Ако не, цената отива двойна.

Коментар

• Гледаме мача.. ако вземе пък че се случи изненадата, ще хване неподготвени много хора и ралито тук ще е брутално

Коментар

• Първоначално изпратено от vachkov.tg Разгледай мнение
                                Утре май ще летим?! Банката ще раздава дивидент.
                                https://www.bse-sofia.bg/bg/news/id/137505
                                Прибързваш ми се струва. Чакаме отмяна на извънредното положение.

Коментар

Working...
                                X