IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    Ами да ви е честито !

Коментар

• Яхууу

Click image for larger version

Name:	dov.jpg
Views:	1
Size:	92.0 КБ
ID:	4067737

http://x3news.com/download/?id=583693

Коментар

• След някоя друга година банката може да е с лиценз за ЕС
        Выступление президента Майи Санду
        Last edited by Yori; 21.05.2023, 13:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

По-добре пробвай с друга спекулка
          Добре, че ми каза.
          Тук гледам токшоуто на спекулантите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
            Двайсетачка за деня на детето.
            По-добре пробвай с друга спекулка

Коментар

• Дивидент 0 Мерси.

Коментар

• Двайсетачка за деня на детето.

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Айде понеделник девети номер
                  По ме блазни 15-ка за Коледа

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    41,6млн.лв печалба вкл. м. Април
                    Айде понеделник девети номер

Коментар

• 41,6млн.лв печалба вкл. м. Април

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Гледай, мисли, учи и... успех!
                        Това правя! Ама се чудя първо тук ли да отговоря или на добите вести от "Три Уши".

Наистина Ви уважавам, без грам ирония го кавам, нито се имам за умен, нито за инвеститор. Знам силните си страни и ги използвам. Не съм Ви нито на стажа, нито на портфейля, затова нямам проблем да се извиня, както вече направих. Но, посрещайте новобранците с различно мислене по-радушно. Знам, че не ви е страх да загубите пари, достатъчно умен и опитен сте да си ги върнете, по-скоро загубата на авторитет е нещото, което би ви подразнило. Намалете менторски тон и оставете фактите да говорят за вас - помогнали сте на много хора да спечелят, включително и на мен. Тази стратегия би била по-успешна. Иначе, за позицията ...и особено след като Маню върне рестото - бих се замислил, но не преди да си отговоря да тези два въпроса:

"The authorities plan to strengthen regulatory frameworks for capital markets and
                        consumer financial protection, while ensuring a smooth transfer of responsibilities from the
                        Commission for Financial Market (NCFM) to the NBM by June 2023. They plan to consolidate
                        supervision of capital markets by transferring the financial market-related competencies of the
                        Central Securities Depository (CSD) from the NBM to the NCFM. They have also set up an intra-
                        agency working group to establish supervision, ownership, and governance of the CSD under the
                        new regulatory framework."

"In line with the staff’s expectations, NPLs gradually increased to 6.6 percent of total loans due to the slowdown. New bank and non-bank loans contracted by 50 and 13 percent y/y, respectively, amid the tight monetary policy stance and macroprudential limits. Return on equity and return on assets were 23.9 percent and 4.1 percent, respectively, showing favorable profitability. Nevertheless, increased loan loss provisioning and elevated credit risk could weaken profitability."

Или с други думи, бих се качил на влака, но само ако съм сигурен, че имам място в вагон-ресторанта - направо за купона. Лятото ще го карам на морето...

Нямам никакви препоръки към никой.

Уверявам Ви за пореден път, че бих се радвал да върже, защото ще е полезно за всички. Много дълго стана, спирам дотук.

Успех и на всички вас!

Коментар

• Първоначално изпратено от compmanbg Разгледай мнение

Хаха, чудех се откъде ми е познат този сценарий...сетих се вчера децата от детската градина имаха тържество и пяха една песничка:

…Сладкопойна чучулига, над полето се издига, и с разперени крилца литна долу над селца…"

Не се бъзикам, ей .
                          В смисъл, че като продаде рано-рано тук, изтърва пиленцето което ти беше на рамото ли колега!?
                          Яка метафора, браво!

Виж, всеки прави грешки, обаче умния инвеститор се учи от тях. Един пример: В началото на месеца продадох малко акции на Алтерко на 22,40, защото прецених че ще си стоят още дълго на тези нива и по-добре да завъртя кеша другаде. Като излязоха обаче страхотните им резултати и още по-яки прогнози /които те са доказали че изпълняват и преизпълняват/ си върнах в двойно количество продадените, макар и вече на про-високи цени /22,70-22,90/. Както виждаш, това че съм се научил да признавам грешката си и да я преглъщам, ми се отплаща добре в последствие

Гледай, мисли, учи и... успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            Много плахо, но е оправдано...
                            Хаха, чудех се откъде ми е познат този сценарий...сетих се вчера децата от детската градина имаха тържество и пяха една песничка:

…Сладкопойна чучулига, над полето се издига, и с разперени крилца литна долу над селца…"

Не се бъзикам, ей .

Коментар

• Много плахо, но е оправдано...

Коментар

• Днес влака вози само на североизток май ... Гледайки цифричките отдясно, може да се докосне и 9ката

Коментар

Working...
                                X