IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Истината е, че в последните 10 години няма "десни - леви" :-)
    Наблюдават се консерватори срещу либерали !
    То и консерватори и либерали няма, само някакви конюнктурни мимикрии. Какви точно консератори има- авторитаристи, радикални капиталисти като от 19 век, ортодоксални християни, монархисти/а в нашият случая и соцносталгици/? А за либералите изобщо да не говорим- либертарианци, социалисти, модерни леви, колко държава, каква държава? Пълна леща е всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

защо всички десни толкова се гордеят, че са десни? не мога да го проумея
      Не знам дали човек трябва да се гордее с това, но за мен десен значи свободен и независим човек ! Свободен и в мисленето си ако щеш ! Особено за нашата държава това е много важно, защото масово хората не са такива и затова сме в това никакво положение толкова много години !
      И в този ред на мисли да кажа и нещо весело ! Толкова съм независим, че нищо не зависи от мен !

Коментар

Истината е, че в последните 10 години няма "десни - леви" :-)
        Наблюдават се консерватори срещу либерали !

Коментар

Защото поемат отговорността за себе си, за действията си и не чакат държавата или братушката да се грижи за тях. Това според мен е най-обоснования повод за самочувствие на всеки човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
            Десен съм и винаги ще си остана десен и няма да ходя като цветарка от партия в партия ! Ти с това анти гласуване явно не малко партии си обиколил !
            И аз така Здравко, ама ни свършват опциите....
            Life won't wait for you.

Коментар

• Че днешните десни, десни ли са?Едно време какви десни имаше.....
              Last edited by B.Graham; 13.02.2025, 20:44.
              Life won't wait for you.

Коментар

За да не ги заподозрят ,че са леви.....

Коментар

Десен съм и винаги ще си остана десен и няма да ходя като цветарка от партия в партия ! Ти с това анти гласуване явно не малко партии си обиколил !
                  destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Сефте позна - точно така, за слафчу тъпуту гласувах, а преди това повече от 15 избора за ДСБ или както там се наричаше през години. От 2009 винаги съм гласувал анти БХ - мисля, че можеш да направиш разлика от гласуване За някого и против някого. Против БХ бях по същата причина, по която сега съм против умнокрасивитета - правеше се на десен. Само че днес, от дистанцията на времето, мога смело да кажа, че дори БХ не ебеше толкова див популист и комунист като Кака Кокорка и Кики! Затова съм отвратен и от 2 години не гласувам. Даже за кмет не гласувах - бахти избора между чедо на висшите етажи на ДС и комуноидно цигане - уникално просто! Спирам, че съвсем оспамихме темата - ако искаш, може да просължим в Политика

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Това е новия лозунг,

Кирчо и Кокорчо най-големите врагове на целокупния български народ

Това съвсем случайно го повтарят всеки ден шиши, мечо, мумията от диванчето, костя цигането и тошето шимпанзето
                      Ама естествено, за всичко е виновен иван костов, тиквата и свинята все едно не съществуват последните 20 години. Асен вдигна пенсиите със заеми и сега няма откъде да краднем.

Коментар

С две думи - такива като умнокрасивитетните ти Кики и Кака Кокорка са в пъти по-опасни от БХ, Свинята, Костя или стрина Курни, защото се правят на десни, докато са комуноидни отрепки, ревящи жусуи и кланящи се новия господар - от тях е трудно да се пазим, от другите е лесно, просто защото не се правят на такива, каквито не са!

Това е новия лозунг,

Кирчо и Кокорчо най-големите врагове на целокупния български народ

Това съвсем случайно го повтарят всеки ден шиши, мечо, мумията от диванчето, костя цигането и тошето шимпанзето

Коментар

И сега каква стана тя, ти си гласувал за умно красивите, а не аз ! Имаш май нещо лично към кака ти Кокорка и компания ? Преди ППтата съм сигурен, че си гласувал и за батко ти Слави ! Всеки чака някой друг и нов да го оправи !
                          Сефте позна - точно така, за слафчу тъпуту гласувах, а преди това повече от 15 избора за ДСБ или както там се наричаше през години. От 2009 винаги съм гласувал анти БХ - мисля, че можеш да направиш разлика от гласуване За някого и против някого. Против БХ бях по същата причина, по която сега съм против умнокрасивитета - правеше се на десен. Само че днес, от дистанцията на времето, мога смело да кажа, че дори БХ не ебеше толкова див популист и комунист като Кака Кокорка и Кики! Затова съм отвратен и от 2 години не гласувам. Даже за кмет не гласувах - бахти избора между чедо на висшите етажи на ДС и комуноидно цигане - уникално просто! Спирам, че съвсем оспамихме темата - ако искаш, може да просължим в Политика
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Здравко, аз стоя зад всяка своя дума и не си сменям мнението през 2 минути, особено за лъжците, дето били ѝ "работили 40 години на тая държава", докато си изгониха децата в чужбина и вземаха пари в пликче - коментарите ти в случая са силно пожелателни и уатабаутистични, тип "вие що биете негрите". Не гласувам от около 2 години, откакто пупудейбъ ме излъгаха и осраха всичко със северна фиромия - оттогава съм спечелил десетки басове с техни симпатизанти на тема некоалицията с бх и свинята! Що ли, ми шото са също толкова неграмотни като копейките, но с по-големи претенции и мания за величие!

Та, как да ти кажа, пак ще направя един исторически паралел - българите под турско робство (или османско присъствие) са оцелели като народностно съзнание 5 века, просто защото сме различни и знаем как да се пазим от тях, но българите в Поморавието стават прави сърби за едва 30-35 години, а тези в Македония - за около 60 стават нова нация, която ни мрази до дъното на душата си. С две думи - такива като умнокрасивитетните ти Кики и Кака Кокорка са в пъти по-опасни от БХ, Свинята, Костя или стрина Курни, защото се правят на десни, докато са комуноидни отрепки, ревящи жусуи и кланящи се новия господар - от тях е трудно да се пазим, от другите е лесно, просто защото не се правят на такива, каквито не са!

П.С. Същото важи и за доста компании на БФБ, за да не съм съвсем офтопик - вярвам, че ме разбираш
                            И сега каква стана тя, ти си гласувал за умно красивите, а не аз ! Имаш май нещо лично към кака ти Кокорка и компания ? Преди ППтата съм сигурен, че си гласувал и за батко ти Слави ! Всеки чака някой друг и нов да го оправи !

Коментар

А ти за кой гласуваш или се въртиш като палачинка всеки път ? Аз винаги съм гласувал за демократите и така ще бъде ! Когато има неправилни неща трябва да се казват и изчистват, а не като цветарка от партия на партия според интереса ! А коментара ти за пенсионерите може би трябва да го оставя без коментар ! Ако са лъгали или взимали пари на ръка има не знам колко на брой институции и хрантутници в тях, които взимат заплати за да не е така ! Само не ми казвай, че и при теб кеша на ръка без деклариране не върви ! Така, че полека с квалификациите кой какъв е !
                              Здравко, аз стоя зад всяка своя дума и не си сменям мнението през 2 минути, особено за лъжците, дето били ѝ "работили 40 години на тая държава", докато си изгониха децата в чужбина и вземаха пари в пликче - коментарите ти в случая са силно пожелателни и уатабаутистични, тип "вие що биете негрите". Не гласувам от около 2 години, откакто пупудейбъ ме излъгаха и осраха всичко със северна фиромия - оттогава съм спечелил десетки басове с техни симпатизанти на тема некоалицията с бх и свинята! Що ли, ми шото са също толкова неграмотни като копейките, но с по-големи претенции и мания за величие!

Та, как да ти кажа, пак ще направя един исторически паралел - българите под турско робство (или османско присъствие) са оцелели като народностно съзнание 5 века, просто защото сме различни и знаем как да се пазим от тях, но българите в Поморавието стават прави сърби за едва 30-35 години, а тези в Македония - за около 60 стават нова нация, която ни мрази до дъното на душата си. С две думи - такива като умнокрасивитетните ти Кики и Кака Кокорка са в пъти по-опасни от БХ, Свинята, Костя или стрина Курни, защото се правят на десни, докато са комуноидни отрепки, ревящи жусуи и кланящи се новия господар - от тях е трудно да се пазим, от другите е лесно, просто защото не се правят на такива, каквито не са!

П.С. Същото важи и за доста компании на БФБ, за да не съм съвсем офтопик - вярвам, че ме разбираш
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

..................... Тиквата и Прасето ...............
                                Вече са Мечо и Шиши....
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X