IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Май стартира като гледам обемите
    Ако не се лъжа целта му беше да "поправи" несправедливо ниската оценка на дружеството дадена му от пазарните участници ,нали така.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Кога трябва да стартира обратното този месец?
      Май стартира като гледам обемите

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Няма ли да се появи доверие у пазара към това Доверие?
        Софарма преди 2-3г. ни намигваше, как скоро ще купува над границата от 25%, а според статистиката на Пончо през последната година продава.
        С интерес очаквам следващия месец, за да видя самият холдинг на каква цена ще сложи оферта "купува" при стартиране на обратното.
        Реално погледнато вече дълговете са вкарани в доста приличен вид, а това бе едно от условията което г-н Донев посочи пред раздаването на дивидент тук.
        Кога трябва да стартира обратното този месец?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Това което си описал външни услуги ли са?
          тримесечие по тримесечие не е добре да се сравнява, иначе какво е обяснението за q1 да бъдат с 2.5 милиона по-малко спрямо 2023? неразумно ниски ли са или какво?
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

илииии имаш за сегашния период лош резултат от застраховането, което се продава и без това - 2.9 млн загуба за ОЗОФ Доверие спрямо 0.8 милиона печалба за h1 2023 на база 100%. добави и спад в печалбата на банката от 56.6 млн на 41.4 млн на база 100%. Като цяло имаш яко увеличение на заплатите, точно като при трейдинга ама там няма мрънкане
            Излязох от трейдинга и не го "човъркам" в детайли ;-)
            Аз не считам отчета на ДОХ за лош, както и да го гледаш има добавена стойност в акцията. Отделен момент е как ще я оцени инвеститора на БФБ.
            ​​​​​​

Коментар

илииии имаш за сегашния период лош резултат от застраховането, което се продава и без това - 2.9 млн загуба за ОЗОФ Доверие спрямо 0.8 милиона печалба за h1 2023 на база 100%. добави и спад в печалбата на банката от 56.6 млн на 41.4 млн на база 100%. Като цяло имаш яко увеличение на заплатите, точно като при трейдинга ама там няма мрънкане
              Това което си описал външни услуги ли са?
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
                Разходи за външни услуги-3м. 11 954 16 815.40 +40.67 % +4 861.40
                Нетна печалба за периода-3м. 16 361 11 946.66 -26.98 % -4 414.33
                Интересна корелация ;-)

destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

пример?
                  Разходи за външни услуги-3м. 11 954 16 815.40 +40.67 % +4 861.40
                  Нетна печалба за периода-3м. 16 361 11 946.66 -26.98 % -4 414.33
                  Интересна корелация ;-)

Коментар

Намирам в ОПР някои разходи позиции за неразумно високи спрямо стари периоди и за това правя това предположение ;-)
                    пример?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Ако имаш някакви данни, дай ми ги и аз лично ще ги внеса в Прокуратурата!
                      Ако пък си говориш глупости колкото да си интересен, недей.. сваляш си нивото сред сериозните форумци и ще попаднеш в групата на рибари, груевци и пр. мрънкачи-хейтъри. А от там няма измъкване!
                      Намирам в ОПР някои разходи позиции за неразумно високи спрямо стари периоди и за това правя това предположение ;-)

Коментар

Имам усещането, че от дружеството започва изплащане на прикрити дивиденти към определени акционери :-(
                        Ако имаш някакви данни, дай ми ги и аз лично ще ги внеса в Прокуратурата!
                        Ако пък си говориш глупости колкото да си интересен, недей.. сваляш си нивото сред сериозните форумци и ще попаднеш в групата на рибари, груевци и пр. мрънкачи-хейтъри. А от там няма измъкване!

Коментар

• Имам усещането, че от дружеството започва изплащане на прикрити дивиденти към определени акционери :-(

Коментар

• Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение

Явно е, че Софарма е майка за някои от децата си /Софрам имоти, Софарма билдингс/ и мащеха за други / Софарма трейдинг, Доверие/. Така като чета поста ти, може да се копира същия в темата на Трейдинга и ще бъде релевантен. Въпреки кафетата и срещите с Чичо, аз не съм чул последният да е отговорил защо така.
                            Търпението му е майката ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Няма ли да се появи доверие у пазара към това Доверие?
                              Софарма преди 2-3г. ни намигваше, как скоро ще купува над границата от 25%, а според статистиката на Пончо през последната година продава.
                              С интерес очаквам следващия месец, за да видя самият холдинг на каква цена ще сложи оферта "купува" при стартиране на обратното.
                              Реално погледнато вече дълговете са вкарани в доста приличен вид, а това бе едно от условията което г-н Донев посочи пред раздаването на дивидент тук.
                              Явно е, че Софарма е майка за някои от децата си /Софрам имоти, Софарма билдингс/ и мащеха за други / Софарма трейдинг, Доверие/. Така като чета поста ти, може да се копира същия в темата на Трейдинга и ще бъде релевантен. Въпреки кафетата и срещите с Чичо, аз не съм чул последният да е отговорил защо така.

Коментар

• Няма ли да се появи доверие у пазара към това Доверие?

Коментар

Working...
                                X