5.2 мил лв за ноември и 87.9 за 01-11.2023
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
15-ка, извинявай ама въпросите ти са като на новобранецМислех че имаш известен стаж..
Продават се на служебен аукцион организиран директно от БФБ.
Не участва ли при процедурата за увеличаване на капитала преди две години? И тогава имаше такъв аукцион. И сега ще е така. Само сметките са малко по различни..
Еми ОК, ще се нагаждаме значи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Благодарско. Така ми изплува и още един въпрос - кой ще продава /чисто технически/ правата на "бабите" с боновите книжки? Кой има това право и дали ще се опита да търгува с тях или просто ще се изсипят на закриващия аукцион?
Мислех че имаш известен стаж..
Продават се на служебен аукцион организиран директно от БФБ.
Не участва ли при процедурата за увеличаване на капитала преди две години? И тогава имаше такъв аукцион. И сега ще е така. Само сметките са малко по различни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Ще си позволя да отговоря вместо Батя. Със сигурност ще се записват с права - ще получим права съответстващи на акционерното ни участие към съответния момент. Разбира се самите права ще се търгуват свободно, ще има аукцион за незаписаните и т.н.
Съотношението ще е 1:10 , освен ако няма сплит или друго капиталово събитие - BB50 беше посочил и други възможни варианти. Разбира се трябва да видим проспекта, когато се одобри и съм сигурен, че там подробно ще са описани всички подобни хипотези.. Така ми изплува и още един въпрос - кой ще продава /чисто технически/ правата на "бабите" с боновите книжки? Кой има това право и дали ще се опита да търгува с тях или просто ще се изсипят на закриващия аукцион?
Last edited by 15-; 11.12.2023, 19:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Аз не можах да разбера дали тези облигации ще се записват с права от притежателите на акции, както вероятно мислиш, или ще е отделен/ нов инструмент и ще се записва без права на база презаписване. Или пък който превари с часа на поръчката. Другото, което не можах да разбера е дали ако пожелаеш да конвертираш, сътношението е фиксирано 1:10 или е плаващо на база "фенансови събития до датата на конвертиране".
Съотношението ще е 1:10 , освен ако няма сплит или друго капиталово събитие - BB50 беше посочил и други възможни варианти. Разбира се трябва да видим проспекта, когато се одобри и съм сигурен, че там подробно ще са описани всички подобни хипотези.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
По скоро когато мине аукциона за бабешките
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marton Разгледай мнениеДа играеш покер с Донев не е печеливша стратегия.....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marton Разгледай мнениеДа играеш покер с Донев не е печеливша стратегия.....
Софарма през варантите, цена на придобиване 4,55 продажби над 7 лв. На мен пък сметката ми показва много печеливши сделки.. не знам за теб как точно играеш
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
98 сделки и 763к оборот, надали са малки инвеститориМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
пенциите ги няма на пазара отдавна. кой да купува - дребни спекуланти за 5% от оборота за цвят, не повече.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
Интересно дали той или някой друг купуваше днес цял ден. Това е напълно възможно да се случиМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
Коментар