IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Петъо, ти къде си се набълбукал ? в Агро балона май, а?
    Кой визираш като "Агро балон" ?
    "Адванс терафонд" или "Агрия груп" ?

И за което и да става въпрос - можеш ли да се обосновеш за дефиницията ти за "балон" - P/E... P/B ?.... Или звездите (пардон - чертичките) ти го говорят ?

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
      това си успял да го намериш от време оно ?!? ... няколко пъти щяхте да минавате 10 и все не става
      Петъо, ти къде си се набълбукал ? в Агро балона май, а?

Коментар

• Доверие заслужава да се търгува поне на 10 лв. Това че в съседна страна се води война в никакъв случай не означава, че войната ще се прехвърли и в Молдова. Ако страната не се милитаризира и спазва правата на всички свои граждани няма да има никакви проблеми с Русия, точно както никога до сега не е имала.

Last edited by X_Y; 26.06.2023, 00:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

Петьо, предполагам вече си в просперираща Азия и ни се посмиваш на припевите
          това си успял да го намериш от време оно ?!? ... няколко пъти щяхте да минавате 10 и все не става

Коментар

то не пречи да влизам тука да се посмивам на припевите ви как путлер вече е капут и хартията минава още утре 10 кинта, разбираш ли
            Петьо, предполагам вече си в просперираща Азия и ни се посмиваш на припевите

Коментар

• Мисля, че понеделник ще обърнем движението от последните дни и пак ще видим 9+ заради новините от североизток

Коментар

• Този пъпеш лакоста наистина ли предсказа гражданска война в Украйна, часове преди такава да стартира в Русия. Няма такъв образ

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob

това с Янукович си е упорка - той си беше легално избран от украинците ... или пък толкова много руснаци живеят в Украйна?
                  който иска може да гледа какво е било - Защо започна войната? - интервю с Николай Азаров, бивш премиер на Украйна (2010-2014 г.) - YouTube
                  Когато го избират, той Е за интеграция с ЕС. Първата му визита е в Брюксел, където уверява Ромпой, че желае интеграция. По-късно, под натиска на Кремъл, се отмята. Показателно е къде бяга Янукович.
                  Два пъти е осъждан за грабеж и хулиганство - 1967 и 1970г.
                  Самите руснаци емигрират в ЕС, преди войната още. Мнозинството хора не харесват автокрации.

За Микола Азаров (взел фамилията на жена си), съпартиец на Янукович и яко корумпе, може да прочетеш достатъчно.

Коментар

• Аз пък очаквам следващите 2 години (2024 и 2025) Доверието да пусне поне 5-6 лева дивидентче към назе

Коментар

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение

Та като цяло в следващите 2 години няма чак такава голяма опасност за банката в Молдова и Доверие може да успее да изтегли доста хубави суми.

А след две години какво очакваш да се случи?

Коментар

• При положение, че тази година молдовската централна банка е позволила раздаване на дивидент, то тогава е много вероятно и следващата година да се стигне до изтегляне на значителна част от печалбата и е съвсем реална перспективата Доверие инвест да си получи от Молдова поне сумата, която е платило дружеството за покупката на банката, а след това и нещо повече.
                        Всичко зависи от развитието на войната.
                        Та като цяло в следващите 2 години няма чак такава голяма опасност за банката в Молдова и Доверие може да успее да изтегли доста хубави суми.
                        Last edited by X_Y; 26.06.2023, 00:27.

Коментар

шансовете да си получиш вложените пари от дивиденти като акционер на ДОХ само за 2 години не мисля, че са много големи, може би за повече години има шансове, но би трябвало да се бориш и за печалба . Например ако играеш на ролетка черно/червено, едно залагане, шанса ти за 100% печалба е близо 50%. Или казано по твоя начин - P/E = 1 !! покажи ми компания с такова съотношение

ПП. за мен компанията с най-голяма печалба по сигурност си е Агрия и всичко бих заложил на нея в сравнение с ДОХ
                          В примера ми ти говоря от гледна точка на ДОХ. Те купиха банка, не аз
                          А щом сравняваш инвестирането с хазарт.. разговора ни приключи. Слагай си всички яйца в една кошница и си свиркай, моя начин е друг

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Аз нека си получа вложените пари обратно през дивидентите за само 2 г. /както може да стане при ДОХ с банката/ пък ти си гледай каквото искаш
                            шансовете да си получиш вложените пари от дивиденти като акционер на ДОХ само за 2 години не мисля, че са много големи, може би за повече години има шансове, но би трябвало да се бориш и за печалба . Например ако играеш на ролетка черно/червено, едно залагане, шанса ти за 100% печалба е близо 50%. Или казано по твоя начин - P/E = 1 !! покажи ми компания с такова съотношение

ПП. за мен компанията с най-голяма печалба по сигурност си е Агрия и всичко бих заложил на нея в сравнение с ДОХ
                            Last edited by petyob; 23.06.2023, 19:30.

Коментар

и ти не се научи за токова години, че за банки не се гледа Р/Е
                              Аз нека си получа вложените пари обратно през дивидентите за само 2 г. /както може да стане при ДОХ с банката/ пък ти си гледай каквото искаш

Коментар

• Добре е!!!

Коментар

Working...
                                X