Никой, не знам защо твърдиш, че Дневник опровергава написаното преди. Законността няма нищо общо с целесъобразността. Или ти смяташ, че продажбата на Доверие капитал при капитализация от 13 млн лева, след като само пакета му в Медика струва толкова е много добър мениджърски ход. Ако е така - акции на пазара много, купувай и се надявай на следващи блестящи хрумвания на мениджърите. А пък че общото събрание е гласувало за точката - може да се поспори доколко това събрание е проведено по законния ред.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Не виждаш ли колко изпечени мошенници са тези от Доверие??? До вчера бяха забравили кой е купувача а сега щели да правят суап???
Да не говорим че цена от 4-5милиона е направо смешна за дела от Доверие Капитал! И поне да я бяха взели в кеш!?! Взели са един миризлив миноритарен дял дето ще си го бият в главата докато се оправят! МИРИЗЛИВИ МОШЕННИЦИ!
Коментар
-
Бисерински - да бъде съден за манипулации
И какво излезе сега.
Не очаквах че Дневник е вестник за поръчкови статии.
Бисерински написа статия с която изкара че шефовете на Доверие "източват" дружеството и "разпродават" тайно активи.
Днес същия бисерински публикува опровергаваща статия.
http://www.dnevnik.bg/show/Default.a...2325&rubrid=18
Излиза че продажбата на акциите е била гласувана и одобрена от общото събрание на Доверие. Значи няма злоупотреби.
Този бисерински трябва да бъде съден за манипулации на пазара.
Коментар
-
Anton Chigurh
SOFIX виж на какви нива е изтъргуван най-големия обем на графиката. (01.07.2005-15.07.2005) Именно това ме кара да мисля че там ще се сформра най-голяма подкрепа. В случая са на лице два сигнала които говорят за стабилно ниво на съпорт обема и времето в което са се търгували акциите на DOVUHL на тези нива. Ти на какви нива виждаш силен съпорт?
ПС: Използвам графичния оператор на борсата с бар чартче :P
Коментар
-
Anton Chigurh
Ами пепи ако се пробият нивата от 3.90 - 4.20, 3.30 не ви мърдат. Така мисля аз.
Коментар
-
Anton Chigurh
Нелке точно така се прави лека полека за да не се вдига много шум. + Това Евър не пазаруват от днес.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Бате Гойко Ол-инклузиваАМИ ДА ВЗЕМАТ ДА СИ ГО КУПЯТ СКАПАНОТО ДОВЕРИЕ!!!
Коментар
Коментар