IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 5.13

Коментар

• KAKVI NIVA PROGNOZIRATE ZA UTRE

Коментар

• О.К. Извинявай, така те бях разбрал. Все пак искам да отбележа, че понякога, макар и рядко, и индивидуалните инвеститори се добират до информация
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
          Първоначално изпратено от Dundo1
          Abe ako se zablujdavate,4e Cobosi kupuvat 20000 broiki- zna4i jestoko se zalugvate
          Ей човече, на теб какви са ти представите за типичния клиент с Кобос, че правиш подобни изказвания? Коментираната от теб сделка е за 20 000 х 3.91 = 78 200 лв. Това няма и 50% от моя портфейл на БФБ, а аз не се смятам за голям, има къде къде по-големи от мен. Бедна ти е фантазията какви "Кобоси" има!

Истинският от фиктивния кобос се различават не по размера на сделките, а по това какво, кога и как го правят. Например преди няколко дни, при акциите на друго дружество, един кобос се изсипа яко за да докара съответната ниска цена и после мигновено премина един много голям пакет между два ИП. Тук вече беше ясно що за "кобос" е това.
          Dale4 sum ot misulta,4e Cobosite operirat s malko pari.Az su6to operiram s pove4e ot tezi proslovuti 78 200 lv.4ak 50% ot portfeila mi ne sa, a sa malko pove4e,no puk Cobosite se razli4avat po na4ina na mislene i turguvane ot IP-ata.Ne za razmera.Ako mi kaje6 kakva e informaciqta za tozi impuls 6te ti kaja bravo.)))Az znam i zatova sum go napisal tozi komentar,ne za6toto podcenqvam koito i da e COBOS.v tova se krie privlekaelnostta na na6ata borsa-razli4nte po razmer na kapitala

Коментар

• 272478

Коментар

• Първоначално изпратено от Dundo1
              Abe ako se zablujdavate,4e Cobosi kupuvat 20000 broiki- zna4i jestoko se zalugvate
              Ей човече, на теб какви са ти представите за типичния клиент с Кобос, че правиш подобни изказвания? Коментираната от теб сделка е за 20 000 х 3.91 = 78 200 лв. Това няма и 50% от моя портфейл на БФБ, а аз не се смятам за голям, има къде къде по-големи от мен. Бедна ти е фантазията какви "Кобоси" има!

Истинският от фиктивния кобос се различават не по размера на сделките, а по това какво, кога и как го правят. Например преди няколко дни, при акциите на друго дружество, един кобос се изсипа яко за да докара съответната ниска цена и после мигновено премина един много голям пакет между два ИП. Тук вече беше ясно що за "кобос" е това.
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от ГОТОВ ДА ЗАГУБИ
                ЗДРАВЕЙТЕ,

ДУНДО1, ДОКОГА ЩЕ ЛЕТИ ДО НЕБЕТО ТАЗИ АКЦИЯ ЧЕ ИМАМ ХИЛЯДА И ........... АКЦИИ И СЕ ЧУДЯ ДОКЪДЕ, ПРАВ БЕШЕ ЧЕ Е МНОГО ПОДЦЕНА, НО МЕН МНОГО МЕ ПРИТЕСНЯВАХА СТАРИТЕ НЕЩА.
                Ami 4e be6e podcenena be6eama da ti kaja 4estno za men pone ve4e ne e.Ne znam tazi euforia dokude 6te zakara cenata,no pri 21stotinki pe4alba na akciq ne znam kolko smqtat 4e e spravedlivata cena. Ako iska6 suvet 6e ti drasna edno private message

Коментар

• 262478

Коментар

• ЗДРАВЕЙТЕ,

ДУНДО1, ДОКОГА ЩЕ ЛЕТИ ДО НЕБЕТО ТАЗИ АКЦИЯ ЧЕ ИМАМ ХИЛЯДА И ........... АКЦИИ И СЕ ЧУДЯ ДОКЪДЕ, ПРАВ БЕШЕ ЧЕ Е МНОГО ПОДЦЕНА, НО МЕН МНОГО МЕ ПРИТЕСНЯВАХА СТАРИТЕ НЕЩА.

Коментар

• Голямо надлъгване днеска...

Коментар

• Pone na kontrolen paket ili prehvarlqne na kontrolen paket na up cena - samo predpolojenie !
                        Elementrno, no osnovnoiq koito kupuva ne bi vlojil takava suma ako ne be siguren.

Коментар

• изтъргувани над 200 хил. акции до 10:15 часа е на това му викам ликвидна акция

Коментар

• едва ли, структурата на холдинга е по-сложна и едва ли имат смисъл такива опити

Коментар

• hostile takeover li?

Коментар

• Prilicha mi na opit za vzemane na kontrol v holdinga ?!?

Коментар

Working...
                                X