If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък да кажа от 2 години съм на пазара и почти винаги имам Доверие в портфейла си но за първи път виждам да липсваха на моменти оферти продава.Това според мен е показателно за силата на започващия тренд.Но може и да не съм прав -времето ще покаже и още нещо мисля че повече тези нива от около 2.30 повече няма да ги видим .Успех на всички влезли в позицията.
Аз пък да кажа от 2 години съм на пазара и почти винаги имам Доверие в портфейла си но за първи път виждам да липсваха на моменти оферти продава.Това според мен е показателно за силата на започващия тренд.Но може и да не съм прав -времето ще покаже и още нещо мисля че повече тези нива от около 2.30 повече няма да ги видим .Успех на всички влезли в позицията.
Да, вероятно ти, но и доста други като теб. Аз също понатоварих на тези добри нива, бидейки сигурен, че тренда ще се обърне.
Повярвай ми не сме предположили кой знай какво, просто се забавляваме.
Dano vinagi taka dobre da se zabavlqvameUspeh na vsi4ki investitori
Да, вероятно ти, но и доста други като теб. Аз също понатоварих на тези добри нива, бидейки сигурен, че тренда ще се обърне.
Повярвай ми не сме предположили кой знай какво, просто се забавляваме.
Лишната ми прогноза е в петък прехвърляме 6.00 лв.
Не се шашкайте, просто тази позиция си търси равновесната точка. След почти година яростно пренебрежение какво бихте могли да очаквате!? Случващото се за мен е напълно нормално, ако някой спечели от тази надпревара - Бог да го благослови за смелостта му, ръка му/им стискам.
Всичко , което казвам не е препоръка за каквото и да било.
О.К. Извинявай, така те бях разбрал. Все пак искам да отбележа, че понякога, макар и рядко, и индивидуалните инвеститори се добират до информация
Ami az sum individualen investitorNo ne vi li se struva malko stranno, che se turguva tolkova dni pored na max.Vse pak tiq horq deto sa kupuvali ve4e 6te po4vat da si teglqt pe4albata,koqto ne e malka( 15% dnevno s kapitalizarane na procenta,smetni A na borsata ima edin zakon 4e pe4elqt tezi,koito purvi se usetqt
V nikakuv slu4ai ne preporu4vam pokupka ili prodajba.Az samiq imam interes i za tezi ot vas koito si spomnqt az bqh purviq,koito zapo4na da pi6e v tozi forum, 4e DOVUHL e zaspalo drujestvo i se prodava pod realnata si cena.Opitvam se da pomogna, a ne manipuliram pazara.
Коментар