IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всички допълнителни акции от масовата приватизация са при Евър.Аз питах края на 2007 год. Елана как става прехвърлянето от там и те ми обясниха, че трябва да ги упълномощя - 3 лв за пълномощно и още 4 лв е таксата в Евър.Ако цените са същите за 7 лв ще ги имаш по твоя подсметка.

Коментар

• Първоначално изпратено от баш майстора
      Първоначално изпратено от jays
      Първоначално изпратено от Hakkinen
      Звънни в Евър и ги питай как процедират в този случай. Едва ли си единственият варненец, притежаващ акции на Доверие ОХ от масовата приватизация и едва ли всеки един го карат да идва до София...
      kakavo e Evar ? 10x .......
      opsss sorry ...napravih go iskat me namqsto ili nqkoi s notarialno zavereno palnomostno
      по добре като се наканиш направо ги продай през евър щото за прехвърлянето жив ще те одерат
      не че продажбата ще ти е много евтина ама прехвърлянето е направо златно
      мисля че нямаха такса под 15 лв. което на 25 акции си е бая
      az prosto iskah da si gi lepna na COBOS-a koito e kym karoll i da gi prodam s malka komisionna stoto ina4e teq ste mi lepnat 2%.........no tova nastrana...................zasto te prehvarlqt moi akcii bez az da znam i kakvo e obstoto Doverie fond i toq EVER

Коментар

• Първоначално изпратено от Morpheus
        Първоначално изпратено от hotred
        Какво става -само аз ли се интересувам от това заспало Доверие?
        Що така се срина днес?
        Срина се ззащото Донев изкуствено поддържаше акцията на 12.50, иначе увеличението на капитала щеше да се превърне в пълен цирк и никой нямаше да иска да запише от увеличението на 12 лв. като може да си купи на 11лв. Сега вече я няма спирачката на Донев и корекцията дойде и тук.
        Добре,но нали тези които купиха правата сега пак ще купуват на 12.12-12.60?Къде е логиката?По-скоро ако Донев я крепеше щеше да
        държи поне на 13лв за да има някакъв смисъл сега да купуваш на 12.12-12.60

Коментар

• Първоначално изпратено от jays
          Звънни в Евър и ги питай как процедират в този случай. Едва ли си единственият варненец, притежаващ акции на Доверие ОХ от масовата приватизация и едва ли всеки един го карат да идва до София...
          opsss sorry ...napravih go iskat me namqsto ili nqkoi s notarialno zavereno palnomostno
          по добре като се наканиш направо ги продай през евър щото за прехвърлянето жив ще те одерат
          не че продажбата ще ти е много евтина ама прехвърлянето е направо златно
          мисля че нямаха такса под 15 лв. което на 25 акции си е бая
          *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

i nai interesnoto mi e kak taka te prehvarlqt na invisticionen posrednik moi dql bez az da znam ?

Коментар

Инвестиционен посредник ЕВЪР:
              www.ever.bg

Коментар

Коментар

Инвестиционен посредник.
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

zdr.....imam 50 akcii ot bonovi knijki kym fonda...25 ot tqh gi zapisah pod smetka na Karoll.....ostanalite 25 fonda gi e prehvarlil po smetka na invisticionen posrednik EVAR <bez da iskat saglasieto mi za tova>........imat li pravo na takova deistvie ? ....a ina4 toq EVAR nqma klon vav Varna i az poneje sym ot varna trqbva d a patuvam do FUCK knows kade za da si vzema 25-te akciiki ve4e na stoinost qsno na vsi4ki kakava kakvo da napravq po toq vapros ?
                    отеди при някой варненски посредник и ще ти ги дръпнат от Евър
                    после каквото си решиш това можеш да правиш с тях
                    Не е необходимо да ходиш до FUCK knows

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen

Коментар

• Първоначално изпратено от hotred
                        Какво става -само аз ли се интересувам от това заспало Доверие?
                        Що така се срина днес?
                        Срина се ззащото Донев изкуствено поддържаше акцията на 12.50, иначе увеличението на капитала щеше да се превърне в пълен цирк и никой нямаше да иска да запише от увеличението на 12 лв. като може да си купи на 11лв. Сега вече я няма спирачката на Донев и корекцията дойде и тук.

Коментар

• Звънни в Евър и ги питай как процедират в този случай. Едва ли си единственият варненец, притежаващ акции на Доверие ОХ от масовата приватизация и едва ли всеки един го карат да идва до София...
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• zdr.....imam 50 akcii ot bonovi knijki kym fonda...25 ot tqh gi zapisah pod smetka na Karoll.....ostanalite 25 fonda gi e prehvarlil po smetka na invisticionen posrednik EVAR <bez da iskat saglasieto mi za tova>........imat li pravo na takova deistvie ? ....a ina4 toq EVAR nqma klon vav Varna i az poneje sym ot varna trqbva d a patuvam do FUCK knows kade za da si vzema 25-te akciiki ve4e na stoinost qsno na vsi4ki kakava kakvo da napravq po toq vapros ?

Коментар

• Какво става -само аз ли се интересувам от това заспало Доверие?
                              Що така се срина днес?

Коментар

• Какво става пак тука?

Коментар

Working...
                                X