Всички допълнителни акции от масовата приватизация са при Евър.Аз питах края на 2007 год. Елана как става прехвърлянето от там и те ми обясниха, че трябва да ги упълномощя - 3 лв за пълномощно и още 4 лв е таксата в Евър.Ако цените са същите за 7 лв ще ги имаш по твоя подсметка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от баш майстораПървоначално изпратено от jaysПървоначално изпратено от jaysПървоначално изпратено от HakkinenЗвънни в Евър и ги питай как процедират в този случай. Едва ли си единственият варненец, притежаващ акции на Доверие ОХ от масовата приватизация и едва ли всеки един го карат да идва до София...
не че продажбата ще ти е много евтина ама прехвърлянето е направо златно
мисля че нямаха такса под 15 лв. което на 25 акции си е бая
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorpheusПървоначално изпратено от hotredКакво става -само аз ли се интересувам от това заспало Доверие?
Що така се срина днес?
държи поне на 13лв за да има някакъв смисъл сега да купуваш на 12.12-12.60
Коментар
-
Първоначално изпратено от jaysПървоначално изпратено от jaysПървоначално изпратено от HakkinenЗвънни в Евър и ги питай как процедират в този случай. Едва ли си единственият варненец, притежаващ акции на Доверие ОХ от масовата приватизация и едва ли всеки един го карат да идва до София...
не че продажбата ще ти е много евтина ама прехвърлянето е направо златно
мисля че нямаха такса под 15 лв. което на 25 акции си е бая*Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jaysПървоначално изпратено от jaysПървоначално изпратено от HakkinenЗвънни в Евър и ги питай как процедират в този случай. Едва ли си единственият варненец, притежаващ акции на Доверие ОХ от масовата приватизация и едва ли всеки един го карат да идва до София...
Коментар
-
Първоначално изпратено от jaysПървоначално изпратено от HakkinenЗвънни в Евър и ги питай как процедират в този случай. Едва ли си единственият варненец, притежаващ акции на Доверие ОХ от масовата приватизация и едва ли всеки един го карат да идва до София...
www.ever.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от jaysПървоначално изпратено от HakkinenЗвънни в Евър и ги питай как процедират в този случай. Едва ли си единственият варненец, притежаващ акции на Доверие ОХ от масовата приватизация и едва ли всеки един го карат да идва до София...
Коментар
-
Първоначално изпратено от jaysПървоначално изпратено от HakkinenЗвънни в Евър и ги питай как процедират в този случай. Едва ли си единственият варненец, притежаващ акции на Доверие ОХ от масовата приватизация и едва ли всеки един го карат да идва до София..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от jayszdr.....imam 50 akcii ot bonovi knijki kym fonda...25 ot tqh gi zapisah pod smetka na Karoll.....ostanalite 25 fonda gi e prehvarlil po smetka na invisticionen posrednik EVAR <bez da iskat saglasieto mi za tova>........imat li pravo na takova deistvie ? ....a ina4 toq EVAR nqma klon vav Varna i az poneje sym ot varna trqbva d a patuvam do FUCK knows kade za da si vzema 25-te akciiki ve4e na stoinost qsno na vsi4ki kakava kakvo da napravq po toq vapros ?
после каквото си решиш това можеш да правиш с тях
Не е необходимо да ходиш до FUCK knows
Коментар
-
Първоначално изпратено от hotredКакво става -само аз ли се интересувам от това заспало Доверие?
Що така се срина днес?
Коментар
-
zdr.....imam 50 akcii ot bonovi knijki kym fonda...25 ot tqh gi zapisah pod smetka na Karoll.....ostanalite 25 fonda gi e prehvarlil po smetka na invisticionen posrednik EVAR <bez da iskat saglasieto mi za tova>........imat li pravo na takova deistvie ? ....a ina4 toq EVAR nqma klon vav Varna i az poneje sym ot varna trqbva d a patuvam do FUCK knows kade za da si vzema 25-te akciiki ve4e na stoinost qsno na vsi4ki kakava kakvo da napravq po toq vapros ?
Коментар
Коментар