Първоначално изпратено от vachkov.tg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Колеги някой да знае как става това, защото май си е доста важо: Преди действителното
конвертиране на облигации в акции всеки бъдещ и/или настоящ акционер, който
потенциално ще попадне в приложното поле на чл. 45, във вр. с чл. 3 от Закона за
дейността на банките № 202/2017 на Република Молдова (действащи към момента на издаването на емисията облигации), е длъжен да получи предварително одобрение от
Националната банка на Република Молдова съобразно горепосочената правна рамка.
За избягване на съмнение, всеки потенциален и/или настоящ акционер в Емитента,
който след конвертирането на облигациите потенциално може да придобие пряко или
косвено контрол върху Емитента, е длъжен да поиска предварително одобрение от
Националната банка на Молдова. При промяна на законодателството в Република
Молдова потенциалният акционер е длъжен да спази актуалното законодателство към
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеневероятно е как конвертируеми облигации на незнайна цена се приемат като добра новинаМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
дано успеят да си запишат облигацията. 6% е ниска лихва за такава книга. TBI пуснаха преди мисля една или две седмици еврова облигация на 10%.
Това, което не ми харесва, е че съоотношението на конверсията от облигация в акция може да бъде променяно и не е фиксирано от самото начало до падежа.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеЛичното ми мнение, е че се търси изгодно кредитиране съчетано с прехвърляне на голям риск върху кредиторите. Този проспект ако има нормален финансов надзор никога не трябва да се удобри.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Увеличена с 2%. Сега 6м юробор е около 4%, така че се започва с 6%. А цената след 5г няма да е само 10лв. А тази емисия би трябвало да се търгува междувременно??
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеточно тя е 4%
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Тц, това са само 2 млн. нови акции, което е почти нищо, в ръкава на фокусника има място за още зайчета..Умереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Не смяташ правилно: има и лихва по облигациите...Умереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеето защо се държеше цената за облигациите 8,20 за 5г. с 4% доходност таман 10кинта маашаалаа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеето защо се държеше цената за облигациите 8,20 за 5г. с 4% доходност таман 10кинта маашаалаа
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар