IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vachkov.tg Разгледай мнение
    Колеги някой да знае как става това, защото май си е доста важо: Преди действителното
    конвертиране на облигации в акции всеки бъдещ и/или настоящ акционер, който
    потенциално ще попадне в приложното поле на чл. 45, във вр. с чл. 3 от Закона за
    дейността на банките № 202/2017 на Република Молдова (действащи към момента на издаването на емисията облигации), е длъжен да получи предварително одобрение от
    Националната банка на Република Молдова съобразно горепосочената правна рамка.
    За избягване на съмнение, всеки потенциален и/или настоящ акционер в Емитента,
    който след конвертирането на облигациите потенциално може да придобие пряко или
    косвено контрол върху Емитента, е длъжен да поиска предварително одобрение от
    Националната банка на Молдова. При промяна на законодателството в Република
    Молдова потенциалният акционер е длъжен да спази актуалното законодателство към
    Това не е проблем, просто малко повече бюрократщина.
    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Колеги някой да знае как става това, защото май си е доста важо: Преди действителното
      конвертиране на облигации в акции всеки бъдещ и/или настоящ акционер, който
      потенциално ще попадне в приложното поле на чл. 45, във вр. с чл. 3 от Закона за
      дейността на банките № 202/2017 на Република Молдова (действащи към момента на издаването на емисията облигации), е длъжен да получи предварително одобрение от
      Националната банка на Република Молдова съобразно горепосочената правна рамка.
      За избягване на съмнение, всеки потенциален и/или настоящ акционер в Емитента,
      който след конвертирането на облигациите потенциално може да придобие пряко или
      косвено контрол върху Емитента, е длъжен да поиска предварително одобрение от
      Националната банка на Молдова. При промяна на законодателството в Република
      Молдова потенциалният акционер е длъжен да спази актуалното законодателство към

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
        невероятно е как конвертируеми облигации на незнайна цена се приемат като добра новина
        и с ниска доходност и необезпечени. не знам изобщо дали ще успеят да намерят тия двайсе милиона дето ги търсят
        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• невероятно е как конвертируеми облигации на незнайна цена се приемат като добра новина
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Два дивидента за 2024г от Молдова ще ни донесат 50+ мил. лв. В началото на срещата г-н Донев спомена, че ще размразим активи, които ще заработят, а може и да продадем. Според мен без банката трябва да гоним цена 5+ лв за акция.

Коментар

• Доколкото разбирам, така ще се отвърже акцията. Та да видим дал ще стигне първия таргет 10.5 , После 20 лева за една артия...

Коментар

• дано успеят да си запишат облигацията. 6% е ниска лихва за такава книга. TBI пуснаха преди мисля една или две седмици еврова облигация на 10%.
                Това, което не ми харесва, е че съоотношението на конверсията от облигация в акция може да бъде променяно и не е фиксирано от самото начало до падежа.

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
                  Личното ми мнение, е че се търси изгодно кредитиране съчетано с прехвърляне на голям риск върху кредиторите. Този проспект ако има нормален финансов надзор никога не трябва да се удобри.
                  Защо?

Коментар

• Личното ми мнение, е че се търси изгодно кредитиране съчетано с прехвърляне на голям риск върху кредиторите. Този проспект ако има нормален финансов надзор никога не трябва да се удобри.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Увеличена с 2%. Сега 6м юробор е около 4%, така че се започва с 6%. А цената след 5г няма да е само 10лв. А тази емисия би трябвало да се търгува междувременно??
                      След 5 год. цената може да е и доста под 10 лв ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                        точно тя е 4%
                        Увеличена с 2%. Сега 6м юробор е около 4%, така че се започва с 6%. А цената след 5г няма да е само 10лв. А тази емисия би трябвало да се търгува междувременно??

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Тц, това са само 2 млн. нови акции, което е почти нищо, в ръкава на фокусника има място за още зайчета..
                          много си прав а тази емисийка ще запали интереса на пенсиите
                          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Не смяташ правилно: има и лихва по облигациите...
                            точно тя е 4%
                            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

ето защо се държеше цената за облигациите 8,20 за 5г. с 4% доходност таман 10кинта маашаалаа
                              Не смяташ правилно: има и лихва по облигациите...

Коментар

ето защо се държеше цената за облигациите 8,20 за 5г. с 4% доходност таман 10кинта маашаалаа
                                Тц, това са само 2 млн. нови акции, което е почти нищо, в ръкава на фокусника има място за още зайчета..

Коментар

Working...
                                X