IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Marton Разгледай мнение
    Да играеш покер с Донев не е печеливша стратегия.....
    Купувал съм от него на 3,20 - 3,50 и съм му продал всичко между 10 и 11 лв. Кое точно не е печелившото би ли ме светнал?
    Софарма през варантите, цена на придобиване 4,55 продажби над 7 лв. На мен пък сметката ми показва много печеливши сделки.. не знам за теб как точно играеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение

98 сделки и 763к оборот, надали са малки инвеститори
      според мен зад тях седи основно магьосника от двете кули...останалите 5% са за цвят това се опитвах да кажа...
      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

пенциите ги няма на пазара отдавна. кой да купува - дребни спекуланти за 5% от оборота за цвят, не повече.
        98 сделки и 763к оборот, надали са малки инвеститори

Коментар

• Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение

Интересно дали той или някой друг купуваше днес цял ден. Това е напълно възможно да се случи
          пенциите ги няма на пазара отдавна. кой да купува - дребни спекуланти за 5% от оборота за цвят, не повече.
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Да играеш покер с Донев не е печеливша стратегия.....

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Може, може чичо да "омъжи" всички!
              Интересно дали той или някой друг купуваше днес цял ден. Това е напълно възможно да се случи

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                Според Алманаха на народния чертожен анализ наблюдаваме фигурата "Мечка се жени три пъти".
                Освен ако не се окаже "Три пъти стомна за вода".

Може, може чичо да "омъжи" всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                  Според Алманаха на народния чертожен анализ наблюдаваме фигурата "Мечка се жени три пъти".

Мечката е булката в случая, а меденият месец изглежда започва.

Коментар

• Според Алманаха на народния чертожен анализ наблюдаваме фигурата "Мечка се жени три пъти".

Коментар

• Работата върви към разпъване на акордеон

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        ...
                        Може би, когато КФН каже "ДА" за облигациите да видим изчезване на част от офертите продава, знам ли?!
                        По скоро когато мине аукциона за бабешките

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                          Нещата се развиват точно според очакванията ми.
                          Графиката остана в границите на малкия /сивия/ канал и най-вероятно ще се върне и в големия /жълтия/
                          Цената не проби ЕМА 50 и дори успя да премине над ЕМА 21
                          MACD направи крос нагоре.
                          RSI не успя да направи по-ниско дъно.

Казано с прости думи - Спя спокойно, храня се добре, и очаквам инвестицията ми да расте

Голяма графика

+1
                          Харесва ми, когато коментираш чертичките
                          Трябва да отбележим и големите обеми тук.
                          Дано расте - цената е обидно ниска спрямо резултата!
                          Може би, когато КФН каже "ДА" за облигациите да видим изчезване на част от офертите продава, знам ли?!

Коментар

• Нещата се развиват точно според очакванията ми.
                            Графиката остана в границите на малкия /сивия/ канал и най-вероятно ще се върне и в големия /жълтия/
                            Цената не проби ЕМА 50 и дори успя да премине над ЕМА 21
                            MACD направи крос нагоре.
                            RSI не успя да направи по-ниско дъно.

Казано с прости думи - Спя спокойно, храня се добре и очаквам инвестицията ми да расте

Голяма графика

Last edited by Спекулант79; 10.12.2023, 09:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

На мен всичко това ми звучи, като продължение на дръпната "ръчна спирачка" в-"W"до тия 8-15% от 05-06,2022г.,
                              а до кога ??? - ще видим...;

https://postimg.cc/0zG0Kdjx

Инта, признавам, че твоите графики са най красиви,
                              спокойно можеш да ги предложиш на музея за модерно изкуство

Коментар

• 9 лв. до Коледа са постижими

Коментар

Working...
                                X