IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да се разпродаде дребосъка и ще видим цената на правата каква ще е.
    Смятам, че ще върне над върха днес. Облигациите мисля ще се запишат от "наши" хора, а след това ще се отвърже цената на акциите и от там и цената на облигациите ще рипа. Това ми е сценария, да видим големият сценарист, какво е написал.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Гледам оферти купува на правата по 100 по 200 х.
      На някои хора не им се чака до 7 март ... или искат да ни подскажат нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

Ти па, да не си от вчера при тях! Понякога имат нужда от побутване.
        Да оправиха се
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          Интересни защо Еврофинанс не са ги заредили...........
          Ти па, да не си от вчера при тях! Понякога имат нужда от побутване.

Коментар

• Гледам оферти купува на правата по 100 по 200 х.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Уж не бяха атрактивни облигациите, пък ще се избиете за правата им

Не знам купувачите дали добре си правят сметките, но при цена 10 ст. за право, облигация от 100 лв. я купуват за 110,70 и реално лихвата за 2 г. я няма
              И мен много ме изненада този развой с правата и вече се разделих с тях. И без това се чудих дали да ги записвам, дали да купувам още, но при 10 ст, явно ще си остана само с акциите и ще се надявам да започнат да пускат дивиденти след 1-2 години.​​​​​​ Според мен, тази облигация няма как да расте ако акцията боксува, а лихвата и е зле.

Коментар

• Уж не бяха атрактивни облигациите, пък ще се избиете за правата им

Не знам купувачите дали добре си правят сметките, но при цена 10 ст. за право, облигация от 100 лв. я купуват за 110,70 и реално лихвата за 2 г. я няма

Коментар

• Айде, днес ще е юруш на правата

Коментар

• НАЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от balaid74 Разгледай мнение

Форти,смяташ ли че Доверие ще започне да разпределя дивидент до 1-2 години?Ще се радвам да чуя мнението ти !
                      Скромно мнение - да!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
                        НАЙ
                        Форти,смяташ ли че Доверие ще започне да разпределя дивидент до 1-2 години?Ще се радвам да чуя мнението ти !

Коментар

• [QUOTE=danetha;n4156453]

Ти най-добре не се обаждай Забелезал съм ,че си голям контраиндикатор.И в МСН и в ЕУБГ и там така говореше. [/QUOTE
                          Всмисъл.Я ми припомни че не помня.

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
                            Днес дали ще видим 10 лв.
                            Ти най-добре не се обаждай Забелезал съм ,че си голям контраиндикатор.И в МСН и в ЕУБГ и там така говореше.

Коментар

• Днес дали ще видим 10 лв.

Коментар

• Първо във форума НАЙ НАЙ и после по терлици БАЙ БАЙ

Коментар

Working...
                                X