Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Раздвижване ще има, когато на мажо му е нужно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнениеако успят да дръпнат дивидент до Q1 догодина се надявам да има раздвижване
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение5.2 мил лв за ноември и 87.9 за 01-11.2023
две години сън, донякъде и по желание и със съдействие/продажби от големите акционери тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
15-ка, извинявай ама въпросите ти са като на новобранец Мислех че имаш известен стаж..
Продават се на служебен аукцион организиран директно от БФБ.
Не участва ли при процедурата за увеличаване на капитала преди две години? И тогава имаше такъв аукцион. И сега ще е така. Само сметките са малко по различни.
Еми ОК, ще се нагаждаме значи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Благодарско . Така ми изплува и още един въпрос - кой ще продава /чисто технически/ правата на "бабите" с боновите книжки? Кой има това право и дали ще се опита да търгува с тях или просто ще се изсипят на закриващия аукцион?
Продават се на служебен аукцион организиран директно от БФБ.
Не участва ли при процедурата за увеличаване на капитала преди две години? И тогава имаше такъв аукцион. И сега ще е така. Само сметките са малко по различни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Ще си позволя да отговоря вместо Батя. Със сигурност ще се записват с права - ще получим права съответстващи на акционерното ни участие към съответния момент. Разбира се самите права ще се търгуват свободно, ще има аукцион за незаписаните и т.н.
Съотношението ще е 1:10 , освен ако няма сплит или друго капиталово събитие - BB50 беше посочил и други възможни варианти. Разбира се трябва да видим проспекта, когато се одобри и съм сигурен, че там подробно ще са описани всички подобни хипотези.Last edited by 15-; 11.12.2023, 20:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Аз не можах да разбера дали тези облигации ще се записват с права от притежателите на акции, както вероятно мислиш, или ще е отделен/ нов инструмент и ще се записва без права на база презаписване. Или пък който превари с часа на поръчката. Другото, което не можах да разбера е дали ако пожелаеш да конвертираш, сътношението е фиксирано 1:10 или е плаващо на база "фенансови събития до датата на конвертиране".
Съотношението ще е 1:10 , освен ако няма сплит или друго капиталово събитие - BB50 беше посочил и други възможни варианти. Разбира се трябва да видим проспекта, когато се одобри и съм сигурен, че там подробно ще са описани всички подобни хипотези.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
По скоро когато мине аукциона за бабешките
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marton Разгледай мнениеДа играеш покер с Донев не е печеливша стратегия.....
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар