Хайде да минават тия облигации и да се отпушваме към 15-ката
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Уведомяваме Ви, че с Решение № 46-Е от 25.01.2024 г. Комисията за финансов надзор (КФН) одобри проспект за публично предлагане на емисия конвертируеми облигации на „Доверие – обединен холдинг“ АД и вписа посочената емисия облигации, предмет на публично предлагане, в процес на емитиране, в регистъра по чл. 30, ал. 1, т. 3 от ЗКФН. Прикачени файлове:
Уведомление за одобрен проспект на "Доверие - обединен холдинг" АД
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Аз пък съм тук, защото графиката много ме кефи и за сега много добре ми се получават нещата
Голяма графика
2 пробити канала и очакване на нова формация;-)
Коментар
-
Аз не отричам ТА - о, не, той си е идеален (тип ако качи, значи се е качило по план, ако падне, пак е паднало по план, ако не до първата, до то втората, в краен случай до третата или четвъртата точка ), а не теб винаги ти се кефя, че си от малкото, които споделят смислена информация и винаги с удоволствие "чета" табличките ти, просто точно за тази акция няма как да се ползва (не считам, че е удачен). Но пък може и да греша, така че дерзай и пускай таблички - в пъти по-важни и интересни са от 99% от коментарите във форумаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Абе прав е Груецът за ТА на БФБ, а пресоляването на манджата на лична основа с мажоритаря е отделна тема.
Каналът малко не се вижда в бъдещето и ако цената отскочи от подкрепата по постната графика не можем да преценим къде ти е таргетът на съпротивата. Със забележката, че коментираме ТА на пазарна цена, обичайно оформяна от един апартамент оборот максимум. Малко предлгане и малко търсене могат да ти пробият каналите без напрежение, ама Спекуланта не го признава, щото пък няма да пасне на неговия наратив и ще се тласне разговра в груешка посока.
Та така, всеки с наратива си...
- 1 like
Коментар
-
Много ме кефи как правите ТА точно тук, където абсолютно всичко зависи само и единствено от желанието на Беуградскио ерзац Бъфет. По принцип абсолютно винаги ме е забавлявало правенето на ТА на БФБ, но точно тук дори не е нон сенс, а направо....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Аз пък съм тук, защото графиката много ме кефи и за сега много добре ми се получават нещата
Голяма графика
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дядо Коледа Разгледай мнение
На все още надяващите се на дивиденти тук, им предлагат те да предоставят заем, като си купят облигации, демек няма да вземат, ако искат могат да дадат те пари....ха, ха, ха
Голяма графика
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дядо Коледа Разгледай мнение
На все още надяващите се на дивиденти тук, им предлагат те да предоставят заем, като си купят облигации, демек няма да вземат, ако искат могат да дадат те пари....ха, ха, ха
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДали ще станем свидетели на трета "загубена" година за инвестиралите в едно от силно подценените дружества в Софикс?
п.п. Честит рожден ден на личния ми банкер Fortiss
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеИмам румънци на 6.6% фиксирана годишна доходност - 7 годишни, остават още 5 до падежа.
Тия ще носят 4-5%. Няма база за сравнение. Облигацията на Доверие е куца. Трябва да се чете много внимателно проспекта след като бъде одобрен. Кучето е заровено в конверсията. Ако е plain vanilla това е дефакто акция с гарантиран дивидент от 4-5% годишно. И тогава може да стане интересно.
Просто чакаме проспекта...
Коментар
Коментар